Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 363
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Нас ни изписаха онзи ден, още в родилно питах за фотографа и ми казаха между 40 и 60 лева в зависимост броя на снимките. Ние бяхме почти 15 души, всеки си има снимка и ни взе 60 лева.

# 166
Аз бих включила услугите му в таксата за раждането.. плащаш 2000лв. и имаш "подарък"/комплимент от болницата - снимки от изписването. Хем няма да има и случаи, в които фотографът да е нежелан.
*Всеки си има разбиране за маркетинг.

# 167
Ако питаш десет човека за снимки, фотограф, какво, как и дали изобщо го искат, всички ще ти отговорят различно. На цялата лудница им остава и с такива подаръци да се занимават, защото 100% ще има всекидневни драми и някой ще трябва да разрешава спорове.

# 168
Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог за профилактичен преглед (цито, ехограф, микро) ? За жалост моят лекуващ се премести в лечебно заведение, чиито такси са малко над това, което съм склонна да платя за преглед.
Благодря предварително.

# 169
Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог за профилактичен преглед (цито, ехограф, микро) ? За жалост моят лекуващ се премести в лечебно заведение, чиито такси са малко над това, което съм склонна да платя за преглед.
Благодря предварително.

Еленчев Blush

# 170
Д-р. Еленчев излизал отпуска, сигурно затова няма часове в момента. Иначе и аз препоръчвам него. Много съм доволна, а имах един казус с кърменето и той го разреши. Даже мисля занапред при него да си ходя, нищо, че е онкогинеколог. Даже ще съм по-спокойна така.

# 171
Аз си записах вече при д-р. Ненов, от всички лекари, които проверих, само за него имаше свободен час преди 5 декември, за някои имаше даже чак към 12-ти. Питах по телефона, казаха, че прави профилактични прегледи. Дано да е добър.

# 172
Момичета, чела съм и съм чувала прекрасни отзиви за болницата. Следя се по принцип на друго място, основно заради специалиста, но искам да проверя и евентуално да се насоча към Надежда за второ мнение - интересува ме АГ следящо високорискова бременност /тромбофилии, проблем с кръвотока/. Кого бихте препоръчали?

# 173
Момичета, чела съм и съм чувала прекрасни отзиви за болницата. Следя се по принцип на друго място, основно заради специалиста, но искам да проверя и евентуално да се насоча към Надежда за второ мнение - интересува ме АГ следящо високорискова бременност /тромбофилии, проблем с кръвотока/. Кого бихте препоръчали?
Д-р Михова!!!

# 174
  • София
д-р Михова нали вече не проследява бременности?

# 175
Специално това го следят предимно специалистите по фм с доплер. Аз ходех при Панайотова. Имах още в началото риск от интраутеринна ретардация (спиране на растежа на бебето поради лош кръвоток), затова ходех през две седмици, а накрая - всяка седмица. То се и случи и веднага ме приеха за спешно раждане.
Впрочем Михова също е към фм и не води жк, но може за доплери и при нея.
От водещите жк препоръчвам Личева.

# 176
Точно така- Михова прави ФМ и доплери, не води ЖК. За ЖК бих препоръчала Димова с две ръце. Тя също прави доплер. Когато започнах да пренасям, тоновете не бяха ок и искаха да ме приемат в болницата. Тя тогава направи доплер и заключи, че всичко с кръвоотока е ок. Просто бебка е спала, накара ме да повторя тоновете и втория път всичко беше ок. Личева и аз я харесвам. Според мен не е подходяща за жк на рискова бременност от гледна точка на това, че не дава нито личен, нито служебен тел. Комуникира с пациентките си чрез имейл...

# 177
Доплер има и в кабинетите за жк и всеки водещ жк пуска, просто в кабинетите за фм апаратурата е по добра.
Димова аз пък не я харесвам, ама не като професионалист, а като човек не ми допада. Много е рязка и само се кара.

# 178
  • София
Аз съм имала 1 преглед при Димова 9-10г.с.  и се държа мн мило. Дори след прегледа ме заведе до регистратура да ме запишат за скрининга 11-13г.с.

# 179
Електра, мен пък точно това ми харесва. Директа е, но пък страшен професионалист. И преди съм разказвала историята си тук. Благодарна съм на съдбата, че ме срещна с нея 3дни преди да родя. През тези три дни нон-стоп ми звънеше и ми пишеше, интересуваше се как съм (пренасях и тоновете не бяха добри). Дойде, направи индукцията без дори да е на смяна. Че коя съм аз, познава ме от 3дни... Просто нямам думи с които да изразя благодарността си към нея ☺

Общи условия

Активация на акаунт