Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 339
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Аз ще съм при д-р Стоянова. В последствие прочетох доста лоши неща за нея и малко се притеснявам, но ще я пробвам, защото пък д-р Чапанова ми я препоръча.

Да ви питам за БХС и ФМ, понеже ще ходя за първи път в събота. Кога се разбира резултата, предполагам, че веднага след прегледа се взима кръв, но едва ли може да си го видя през интернет?

# 541
Аз съм много доволна от д-р Панайотова. Две бременности вече следих при нея и смятам, че е много внимателна и мила. Обяснява всичко и гледа да си свърши работата. Отделя доста време, за да си провери всичко и ако бебето не е застанало в подходяща позиция изчаква докато не се намести. Случвало се е да се уговорим да се видим извън графика, за да проследи разни работи.

А тя ли израждаше? Защото това е много важно за мен, доктора, следил бременността да изроди. Става въпрос за моя много близка приятелка

# 542
Аз при Панайотова съм била на ФМ, не знаех, че следи бременни?

# 543
  • София
Д-р Панайотова не следи бременности. Тя прави фетални морфологии.

# 544
  • София
Аз съм много доволна от д-р Панайотова. Две бременности вече следих при нея и смятам, че е много внимателна и мила. Обяснява всичко и гледа да си свърши работата. Отделя доста време, за да си провери всичко и ако бебето не е застанало в подходяща позиция изчаква докато не се намести. Случвало се е да се уговорим да се видим извън графика, за да проследи разни работи.

А тя ли израждаше? Защото това е много важно за мен, доктора, следил бременността да изроди. Става въпрос за моя много близка приятелка

Панайотова е слънце! За съжаление не води ЖК, а ФМ.
Аз имах малко проблеми и ми даде личния си телефон с разрешението да я търся по всяко време. Викала ме е и извънредно на прегледи без да плащам, за "нейно спокойствие".
Просто е много внимателна и си следи пациентите.

# 545
И аз съм много доволна от Панайотова. Хвана проблем който Кръстев изпусна. При Кръстев бях на жк, а при нея на фм. Викаше ме за прегледи, защото бебето изоставаше и имаше съмнения, че не се храни добре. Понякога и при мен бяха безплатни. Като раждах Кръстев ме видя в родилна зала и не ми обърна грам внимание, въпреки че ходех при него на жк, а Панайотова дойде да ме види в стаята и да види бебето. Изобщо, работата е ясна, нали Simple Smile
На Личева попаднах при раждането, от нея също съм доволна. Тя ме помнеше и след година и половина 😂

# 546
  • София
Д-р Панайотова прави ФМ, явно не се изразих правилно и съм ви объркала. Просто и с двете бременности избрах нея и д-р Личева за женска консултация. И от двете съм страшно доволна!

# 547
  • София
Аз записах ранна ФМ при д-р Михова,  какво ви е мнението за нея,  виждам,  че сте много доволни от Панайотова....
А за ЖК консултация ми казаха Белкин и Стоянова,  ще изчакам графика за април и ако отново само тях ми предложат, мисля да не се следя в клиниката. 

# 548
Аз се записах за Д-р Кръстев, така че доста странно, но съм и по-късна седмица.

Аз записах ранна ФМ при д-р Михова,  какво ви е мнението за нея,  виждам,  че сте много доволни от Панайотова....
А за ЖК консултация ми казаха Белкин и Стоянова,  ще изчакам графика за април и ако отново само тях ми предложат, мисля да не се следя в клиниката. 

# 549
  • София
Д-р Михова е страхотна!Такова доверие създава у пациентите си със своето спокойствие и компетентност!Толкова съм щастлива, че попаднах на нея, че чак ми е мъчно като вече няма да се виждаме!

Но ти сама ще си почувстваш дали тя е лекаря за теб като отидеш при нея!

# 550
+1 за Михова.

# 551
+ за Михова. Невероятна е!

# 552
Още един + за Д-р Михова. Страхотна е.

# 553
Михова е супер също. Специално от специалистите по фм всички са страхотни и при когото и да отидете няма да сбъркате.

# 554
Момичета, някой има ли идея колко струва профилактичен преглед с цитонамазка и микробиология. Минаха почти 7 месеца от раждането и се чудя дали не трябва да отида на преглед... или се ходи чак след като спиране на кърменето 🙄
На мен ми взеха 50лв за преглед+ ехограф и по 30лв за микробиология и цитонамазка. Общо 110лв

Общи условия

Активация на акаунт