Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 363
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Точно при др Христов попаднах в спешния кабинет след като вдигнах висока температура десет дни след секциото. Така си "ръгна" инструментите в мене, че извиках от болка. Досега не бях преглеждана толкова грубо и отвратително. Хем ме видя, че съм превита от болка ( бях направила мастит). Имаше и една крайно злобна акушерка, която само наблюдаваше отстрани.
Сигурно са имали тежко дежурство тоя ден, но това не ги оправдава.

# 136
Момичета има ли мами който нямат брак с партньора си и не са от София, но са раждали в Надежда. Моля ако има нека ми пише на лично, имам няколко въпроса. Благодаря.

# 137
Здравейте дами, дали някоя от вас е била на ранна ФМ при д-р Панайонова и може ли да ми даде отзив дали е била доволна? Аз ходя при д-р Михова, но тя явно е решила да си взима отпуска и преди коледните празници и часовете и бяха свършили. Говорих с нея дали може да ме вмести, но тя отказа деликатно като каза да си запазя час за друг лекар Sad и сега се чудя да си търся ли час на друго място или да се доверя на Панайотова...

# 138
Здравейте дами, дали някоя от вас е била на ранна ФМ при д-р Панайонова и може ли да ми даде отзив дали е била доволна?
Здравей, моя приятелка, която е почти в 9 месец, ходи при доктор Панайотова и е много доволна. Била спокойна, внимателна и търпелива.

# 139
Относно въпроса за прегледа, бих препоръчала д-р Димова. Много е внимателна и не съм усетила никаква болка, както при други лекари. А имам доста нисък праг на болка, ако въобще имам праг, хаха...

# 140
Здравейте дами, дали някоя от вас е била на ранна ФМ при д-р Панайонова и може ли да ми даде отзив дали е била доволна?
Здравей, моя приятелка, която е почти в 9 месец, ходи при доктор Панайотова и е много доволна. Била спокойна, внимателна и търпелива.
Аз ходя при д-р Панайотова от самото начало.. предстои ми последен контролен преглед при нея. Тя е най-внимателният доктор, когото съм срещала някога. Обяснява всичко, прецизна е и определено си разбира от работата. Моето бебче е с характер и все се криеше за прегледите - за едната фетална ходих три пъти, само и само док. да е сигурна, че е видяла всичко.
След като вдигнах кръвно, д-р Панайотова се поинтересува как съм и пожела да ида на два контролни прегледа след последната фетална (досега не съм заплащала допълнително за контролен прегред) - интересува се за пациентките си 😊
+ това още в началото ми даде тел. номер и каза, че е на разположение каквито и въпроси да имам ☺
Препоръчвам я горещо!

# 141
Колко по-рано трябва да запиша час за ранната фетална морфология.Утре влизам в 7 седмица .Все още ходя при д-р Цветков на преглед.По мой изчисления ф.м.трябва да е от 16.12 до 5.01 .

# 142
  • София
Звънни още сега. Кажи, че си пациент на ин витро центъра и д-р Цветков.

# 143
  • София
Цитат
Направление не се иска.Два дни бях там.За цената не си спомням добре,но тъй като аз имах някакво допълнително изследване и ако не се лъжа платих около 400.

Благодаря ти, Ma_ri🏵Другата седмица съм на място и дано дадат по-подробна информация.
Извинявай, последен въпрос - колко време след като се уговорихте с лекарката и ти я направиха?И кръвните изследвания, предхождащи амниото там ли ги прави или в друга лаборатория?

# 144
Благодаря .Звъннах и вече имам час за д-р Михова за 19.12 .Освободиха ми час като пациент на д-р Цветков.Казаха веднага като си сметна седмиците да звъня и за следващите по неже много бързо свършват часовете.😉

# 145
Здравейте дами, дали някоя от вас е била на ранна ФМ при д-р Панайонова и може ли да ми даде отзив дали е била доволна? Аз ходя при д-р Михова, но тя явно е решила да си взима отпуска и преди коледните празници и часовете и бяха свършили. Говорих с нея дали може да ме вмести, но тя отказа деликатно като каза да си запазя час за друг лекар Sad и сега се чудя да си търся ли час на друго място или да се доверя на Панайотова...

Аз бях на първата ФМ при нея и съм много доволна. Много е внимателна и е професионалист. Прави всичко възможно за да направи необходимите измервания на плода, тъй като понякога позата му не позволява добра видимост. Гледа ме и с вагинален ехограф за да измери шийката на матката и за да има по-добра видимост за някои неща, които не се виждаха добре с коремния. Изчакахме бебето да заеме подходяща позиция, т.е. не ме е претупвала. След седмица ми се обади по телефона за да ми съобщи окончателните резултати на база и кръвните изследвания. Препоръчвам я с две ръце.

# 146
Цитат
Направление не се иска.Два дни бях там.За цената не си спомням добре,но тъй като аз имах някакво допълнително изследване и ако не се лъжа платих около 400.

Благодаря ти, Ma_ri🏵Другата седмица съм на място и дано дадат по-подробна информация.
Извинявай, последен въпрос - колко време след като се уговорихте с лекарката и ти я направиха?И кръвните изследвания, предхождащи амниото там ли ги прави или в друга лаборатория?
В понеделник се уговорихме с д-р Чачева,а в сряда ми я направи.Всичко правих там на място.

# 147
Здравейте, родих първото си дете в болницата преди три години при др.Белкин. Сега отново съм бременна и искам да се следя в болницата. Чудя се обаче дали да избера отново същия лекар. Миналият път останах много доволна, но сега гледам, че има доста лоши коментари из разни групи и форуми.
Чудя се при кой да си запазя час за преглед там и съотно да следя бременността си?

# 148
за д-р Белкин не мога да изкажа мнение, мога да препоръчам д-р Ненов. Следя се при него и съм много доволна. Налагало ми се е да му звъня - вдига си телефона, изслушва. Прегледите са приятни, обяснява всичко, отговаря на всякакви (често глупави) въпроси

# 149
  • София
ти си доволна, ама други не били и се колебаеш  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт