Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 395
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте Момичета,

Записах се днес за ЖК при д-р Генадиева. Може ли някой да изкаже мнение за нея? Предварително ви благодаря.

# 196
Моето мнение е, че е много мила и внимателна.Случвало ми се е да попадна на нея в спешен кабинет,бях доста зле.Очарована съм!

# 197
Момичета, някоя от вас посещавала ли е д-р Деян Жечев Атанасов за преглед на гърди. Вписан е като хирург, не като мамолог и не знам дали преглежда 🤔

# 198
Здравейте момичета,

Моля за информация в случай на преносване как процедират в Надежда?
Не следя бремеността си там, но съм се насочила да раждам в болницата.

# 199
  • София
Всеки ден след термин ходиш на тонове.

# 200
Момичета,  кога се правят тези изследвания,  които искат за раждането- васерман и т.н. Наблюдаващият АГ ли ще ми ги пусне при някоя ЖК или сама да си ги пусна?

И аз имам същото питане. В сряда (28-ми) съм на консултация и ще питам. После ще разкажа. Simple Smile

Здравейте, понеже обещах, та да върна обратна връзка. Simple Smile

Следящата ме АГ ми каза следното относно изследванията - описаните на сайта на болницата (https://www.nadezhda.bg/rajdane/spisuk-za-rodilnoto/) изследвания ги изискват при прием за планово секцио. За естествено раждане в деня на приема ще пуснат каквото е необходимо.

От 26.11. съм в 45-дневния болничен преди термин, та вчера ми връчиха почти всички необходими документи (първите изследвания, правени в болницата, както и направление за хоспитализация). Остана ми обменната карта, но ще я получа на следващата консултация, че останаха за донанасяне резултати от изследвания.

Не знам такава ли е практиката на всички лекари в Надежда, но споделям как са нещата при мен, в случай че информацията може да е полезна.

# 201
Момичета, някоя от вас посещавала ли е д-р Деян Жечев Атанасов за преглед на гърди. Вписан е като хирург, не като мамолог и не знам дали преглежда 🤔

Д-р Атанасов е страхотен, много е мил и спокоен. Преди две години ми оперира киста на гърдата. Препоръчвам с две ръце Simple Smile

# 202
Момичета,  кога се правят тези изследвания,  които искат за раждането- васерман и т.н. Наблюдаващият АГ ли ще ми ги пусне при някоя ЖК или сама да си ги пусна?

И аз имам същото питане. В сряда (28-ми) съм на консултация и ще питам. После ще разкажа. Simple Smile

Здравейте, понеже обещах, та да върна обратна връзка. Simple Smile

Следящата ме АГ ми каза следното относно изследванията - описаните на сайта на болницата (https://www.nadezhda.bg/rajdane/spisuk-za-rodilnoto/) изследвания ги изискват при прием за планово секцио. За естествено раждане в деня на приема ще пуснат каквото е необходимо.

От 26.11. съм в 45-дневния болничен преди термин, та вчера ми връчиха почти всички необходими документи (първите изследвания, правени в болницата, както и направление за хоспитализация). Остана ми обменната карта, но ще я получа на следващата консултация, че останаха за донанасяне резултати от изследвания.

Не знам такава ли е практиката на всички лекари в Надежда, но споделям как са нещата при мен, в случай че информацията може да е полезна.

Много благодаря!

# 203
Момичета, имам едно питане

При бременност след инвитро ( в трети месец съм) мога ли да си взимам болничен от Надежда когато ми е необходимо или трябва да ход при личния лекар?

# 204
  • София
Момичета, имам едно питане

При бременност след инвитро ( в трети месец съм) мога ли да си взимам болничен от Надежда когато ми е необходимо или трябва да ход при личния лекар?

Болничен се издава от ЖК, та ако се следиш в Надежда, може да ти дават.

# 205
Здравейте момичета! Не съм много сигурна дали това е правилното място да си задам въороса, и ако не е, ще Ви помоля да ме извините, но може ли някоя от вас които сте лежали за по-дълъг период при бременност, какви пари сте дали, ако не е тайна, и има ли някаква възможност да се лежи по здравна каса в Надежда? Понеже при мен има вероятност да се наложи при една евентуална бременност да съм в болнично заведение, а вече ходих при доктор Цветков за консултация и съвет след две неуспешни бременности, завършили с абирт в 5-6 месец извинявам се за дългия пост, но ми е притеснено, аз съм от Видин и знаете с финансите как сме тук, а не знам какво да наоравя, че да не последва пак същата ситуация.

# 206
160лв на ден е престоят. В Надежда не може по здравна каса. Мисля, че в Токуда може. Има момиче, което лежа дълго (Bambolinka), сигурно и тя ще ти отговори. Със сигурност има болници, в които може по здравна каса.

# 207
В Надежда може да се лежи по здравна каса. Доплаща се ако престоя е по - дълъг от пътеката. Лежала съм по три пътеки в Надежда. Всяка от тях беше по три дни.

# 208
Тук въпросът доколкото разбрах е за дълъг престой. Иначе и аз съм лежала по ЗК три дни, когато ми правиха серклаж.

# 209
  • Blondeville
Здравейте, бих искала да попитам някой може ли да препоръча добър ендокринолог в Надежда, и добър АГ (не водещ ЖК и не репродуктивен)?

Кумата ми ще се среща с репродуктивен след няколко месеца, но дотогава иска да се види и с “редови” АГ за евентуална фоликуметрия, за да може да проследи има ли овулация или не, и да има максималния набор от изследвания до срещата с репродуктивен.

Понеже TSH ѝ е почти 4, също иска да се види и с ендокринолог пак там, тъй като иска всичко да е на едно място.

Аз макар да съм раждала там, точно по тези въпроси нямам наблюдения, и ще съм благодарна за отзиви 😊

Общи условия

Активация на акаунт