Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 412
  • 752
  •   2
Отговори
# 420
  • София
Зазу, може да звъннеш да питаш. За бебето и на мен не ми дадоха картонче, но със сигурност го водих на 30-ия ден в болницата на безплатен преглед. П.П. родих август.

# 421
Здравей, четох че само последните два месеца си се следила в Надежда.
По тела ми казах че следене е възможно при тях само с пакет ? Би ли споделила директно с лекаря ли се уговори за час или ?  Аз също не се следя при тях, но искам да започна- 22 седмица съм.

Аз бях при Стоянова последните два месеца от бременността, когато реших да раждам в болницата. Доволна съм.

# 422
Една приятелка в момента се следи там и не е с пакет, а си плаща всеки преглед. Записала си е час за ЖК, отишла е на преглед и е казала, че не иска пакет. И не са я върнали Simple Smile

# 423
  • София
Звъннах по телефона, когато реших, че искам да раждам. Питах за свободни часове за ЖК. Казаха ми, че само Стоянова има такива, та си записах час при нея. Когато дойде денят, отидох на регистратура и им казах, че искам да си плащам всеки отделен преглед. Нямаше никакъв проблем. Освен да са го променили...

# 424
  • София
Едва ли да го променили, защото пакетите не са задължителни. Може да си плащаш всяко нещо отделно. Няма особена разлика. В единия случай прегледите са малко по-евтини (в пакет). В другия случай имаш включени неща, които не успяваш да ползваш всички. Например има във втората половина 6 изследвания на урина. Аз съм правила 1-2.

# 425
Аз в момента ходя на ЖК в Надежда и съм без пакет, плащам всеки преглед по отделно. Не е проблем. Аз казах когато се регистрирах за ЖК - първия преглед. Само съвета ми е да кажеш веднага като влезеш в кабинета защото иначе нацъкват автоматично пакета и после недоволстват че трябва да променят.
После на всеки преглед също трябва да казваш още от вратата за да не мрънкат.

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 11:50 от ViliTod

# 426
  • София
Аз звънях да питам. Бебето няма полагаем преглед, само майката. Има пдеатър. 50 лв. е прегледът при него.

# 427
  • София
Аз звънях да питам. Бебето няма полагаем преглед, само майката. Има пдеатър. 50 лв. е прегледът при него.

Странно. Сега погледнах епикризата на бебето - накрая, където пише, че се изпраща за наблюдение от ОПЛ, пише и че се полагат два контролни прегледа от датата на изписването.

# 428
  • София
Ами при мен не пише, но това, че не се полага преглед, ми го казаха без да проверяват имена. А после ме питаха и за имената, но това не промени нищо.
Може би, ако са ползвани и други пътеки, бебчето е било недоносено или е стояло повече дни в болницата, тогава да се полагат, знам ли.

# 429
Аз родих април. За бебето нямаше преглед, нищо не пишеше и в епикризата. Само на мен ми се полагаха два.

# 430
  • София
Зазу, възможно е. Със синът ми стояхме 7 дена в болницата, защото той бе на антибиотик.

# 431
И при нас септември не пише.

# 432
  • Beyond the stars
Зазу, възможно е. Със синът ми стояхме 7 дена в болницата, защото той бе на антибиотик.

Явно заради това. И в на нашия младеж епикризата не пише, септември е роден.

# 433
Момичета, знаете ли при раждане секцио и наличие на серклаж, с каква упойка е раждането?

# 434
  • В сърцето на любимия човек
Спинална е.
Аз нямах серклаж, но имах мастно образувание на входа на влагалището (от запушена жлеза) и при мен го махнаха след като приключиха с всичко по секциото. Наложиха се и там 2 шева, нищо не усетих.

Общи условия

Активация на акаунт