Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 382
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Не е заради по-дългия престой. И моето дете стоя 7 дни и беше хем на аб, хем на системи заради обезводняване и не му се полагаше преглед. Пишеше да се заведе при опл, но не и по пътека в клиниката.

# 436
Здравейте,
някой, който е раждал скоро в Надеждна би ли казал, ако знае каква марка АМ, козметика и памперси ползват?
Благодаря

# 437
  • София
Млякото е на Хип, козметика за къпане на Биодерма, за памперсите не знам.

# 438
  • София
Памперси и мокри кърпи ползват на Пуфис.

# 439
На отворените врати на 25.10 ми казаха памперси на Памперс... странно... но ще видя моя термин е 01.02

# 440
  • София
На отворените врати на 25.10 ми казаха памперси на Памперс... странно... но ще видя моя термин е 01.02

Объркали са се. На мен на отворените врати също ми казаха Pampers, но реално ползват Пуфис.

# 441
  • София

Аз родих ноември и със сигурност не ползваха пелени на Памперс.

# 442
Момичета, раждали секцио в Надежда, всички ли слагахте Полижинакс 12 дни преди операцията? Бях на консултация с др Ослеков, тъй като не се следя в болницата, но искам да раждам там, и той каза да го слагам. Влагалищен секрет и стерилна урина са ми чисти и някак не ми се иска да го слагам за всеки случай. Чудя се дали да не го пропусна на своя глава 🤔 

# 443
Аз не съм слагала Simple Smile

# 444
  • София
Ослеков май на всички ги предписва.
и аз ги слагах преди 6г по негова препоръка, но стигнах до третата и ми изтекоха водите.
и да ги пропуснеш едва ли някой ще забележи.

# 445
Ослеков май на всички ги предписва.
и аз ги слагах преди 6г по негова препоръка, но стигнах до третата и ми изтекоха водите.
и да ги пропуснеш едва ли някой ще забележи.

Да, на всички ги предписва.  И точно затова не искам да ги слагам без причина . Благодаря за отговорите!

# 446
Аз слагах също, но по предписание на Георгиев, знам , че се предписват профилактично за изчистване и а отваряне на канали. На мен секциото ми отпадна и сега чакам ...

# 447
Как така ти отпадна секциото?

# 448
  • Beyond the stars
И на мен ми го изписа, не съм го слагала Blush

# 449
  • В сърцето на любимия човек
С първото секцио го слагах, с второто - не.

Общи условия

Активация на акаунт