Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 367
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Няма вече спешен телефон, беше спрян преди месеци.
После не писаха ли, че го връщат пак?

# 526
  • София
Последно средата на месец ноември 2018 звънях на спешния телефон и работеше. Това е телефонът, който тогава ползвах: +359 884 700704, дадоха ми го от регистратурата.

Иначе на сайта на болницата е посочен и този:
Цитат
ДИРЕКТНА СПЕШНА ЛИНИЯ ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ ГИНЕКОЛОГИЯ, БРЕМЕННОСТ и РАЖДАНЕ:
за пациенти на МБАЛ "Надежда": 0882/ 332 632
maniuni, на него пробва ли да звъннеш?

# 527
  • Sofia
Последно средата на месец ноември 2018 звънях на спешния телефон и работеше. Това е телефонът, който тогава ползвах: +359 884 700704, дадоха ми го от регистратурата.

Иначе на сайта на болницата е посочен и този:
Цитат
ДИРЕКТНА СПЕШНА ЛИНИЯ ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ ГИНЕКОЛОГИЯ, БРЕМЕННОСТ и РАЖДАНЕ:
за пациенти на МБАЛ "Надежда": 0882/ 332 632
maniuni, на него пробва ли да звъннеш?

Точно този от сайта пробвах, изключен. Освен все да не уцелвам работното време, не знам.

# 528
# 529
  • София
Няма вече спешен телефон, беше спрян преди месеци.

После го върнаха

# 530
  • София
Момичета, някой има ли идея колко струва профилактичен преглед с цитонамазка и микробиология. Минаха почти 7 месеца от раждането и се чудя дали не трябва да отида на преглед... или се ходи чак след като спиране на кърменето 🙄

# 531
  • София
Момичета, някой има ли идея колко струва профилактичен преглед с цитонамазка и микробиология. Минаха почти 7 месеца от раждането и се чудя дали не трябва да отида на преглед... или се ходи чак след като спиране на кърменето 🙄

Бях през декември, 6 месеца след раждането и платих 80 лв.

# 532
Изобщо не съм отразила, че са го върнали, но явно полза голяма няма така или иначе Mr. Green

# 533
  • София
Изобщо не съм отразила, че са го върнали, но явно полза голяма няма така или иначе Mr. Green
То в случая с девойката, която иска да пита за дуфастона, не вярвам от спешния да  ѝ кажат нещо различно освен да си го пие до прегледа.

# 534
Тъй де, и в двата случая леко безсмислено упражнение.

# 535
Аз ходих в края на декември, платих 35 лв. за прегледа и още 60 лв. за влагалищен секрет и цитонамазка (по 30 лв. всяко) или общо 95 лв. Бях 5 мес. след раждането и все още кърмя, попитах дали може или трябва да съм спряла да кърмя, казаха, че не е рано и може.

# 536
Здравейте, някой може ли да даде мнение за Д-р Кръстев, че записах при него час за 13 март?

# 537
Аз ходих в понеделник, 3 месеца след раждане. Платих 110 лева - 50 за преглед и 60 за микробиология и цитонамазка.

# 538
А какво ви е мнението за др. Панайотова?

# 539
  • София
Аз съм много доволна от д-р Панайотова. Две бременности вече следих при нея и смятам, че е много внимателна и мила. Обяснява всичко и гледа да си свърши работата. Отделя доста време, за да си провери всичко и ако бебето не е застанало в подходяща позиция изчаква докато не се намести. Случвало се е да се уговорим да се видим извън графика, за да проследи разни работи.

Общи условия

Активация на акаунт