Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 325
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Спомена, че този вид процедура е по-щадяща и включва диск със самата операция, където да се види какво е направено.
Просто сега след толкова време имам леки съмнения за цялата ситуация, но не съм специалист и за съжаление няма как да знам как изглежда един полип на ехографска снимка.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 16:25 от Layla_D

# 571
Само че да напишеш в публичен форум, че даден специалист може би е направил ненужна операция за пари е доста тежко и очернящо мнение. Аз ако съм на мястото на лекаря ще си търся правата.

Не познавам въпросния лекар и нямам никакво мнение за него. Но преди да прочета следващите постове и кога се вижда полип, абсолютно се вързах, че е меркантилен тип, при който не бих искала да попадам.

# 572
  • София
А в епикризата трябва да има и резултат от хистологично изследване, което не се прави от оператора!

# 573
А в епикризата трябва да има и резултат от хистологично изследване, което не се прави от оператора!
Пише, че материалът е изпратен за хистологично изследване, но не виждам да има резултат от него.

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 21:59 от Layla_D

# 574
Резултатите излизат след определено време. Обикновено около 2 седмици. Преди колко време е правена интервенцията, ако са минали 2+ седмици може спокойно да идете в болницата да си я искате и да коментирате с лекаря.

# 575
Обикновенно хистологията излиза след 20тина дни и се взима от информация допълнително,ако тя е добре,те въобще няма да те потърсят.Относно диска  има си цял отдел там, ти си човека който трябва да си я потърсиш.На информация ще ти кажат от къде точно.Аз съм си взимала диск от цветна снимка 3 м. по-късно,нямам представа колко време са длъжни да ги пазят.Съмнява ме някой ей така в клиниката да ти направи операция,още повече че въпросната операция е с 2 цени,една е когато се води диагностична,друга е когато е оперативна.Така е и по здравна каса до колкото помня.Мен  Ослеков ме спаси от такава операция.В Щерев една докторка се съмняваше ,че имам полипи,беше ме гледала поне 4-5 пъти и не беше много сигурна и ми предложи точно това да направим ,да се започне с диагностика,а ако се окаже че има да пристъпят към отстраняване.Отидох на второ мнение при Ослеков,който от първия преглед отсече ,че нямам.Извика ме 2-ри път за всеки случай.На втория преглед също нямаше нищо.Минали са 3-4 г. от отгава,нямам полип.

# 576
Вероятно е така, както казвате. Не съм запозната особено с този вид процедури, тогава просто се доверих на доктора и наскоро излезнаха тези леки съмнения, заради консултацията с мой познат, който се занимава с ултразвук, но не в България. Но все пак наистина по снимка трудно може да се прецени.
Не ми казаха нито за резултатите от хистологията да ги търся, нито за диска. Вероятно всичко е било наред, иначе предполагам щяха да ме потърсят за коментар на резултатите. От тогава мина много време, не съм имала рецидиви или други проблеми.

# 577
Layla_D съвсем доббронамерено те съветвам следващия път като решиш да пишеш нещо подобно да помислиш преди това.wild poppy ти е написала много правилно.Дори изказването "заради консултацията с мой познат, който се занимава с ултразвук" е несериозно.Да кажем ,че въпросния твой познат е лекар,но както всички знаем от лекар до лекар има голяма разлика.Бих добавила и ,че от ултразвук до ултразвук има голяма разлика.
П.П не съм пациент на д-р Кръстев,нямам пряки впечатления от него,но не е коректно да се черни нечие име без успорващи доказателства.

# 578
Приемам забележките. Не съм имала намерение да очерням името му, просто споделих, че си имам леки съмнения за себе си.
Моят приятел е медицински специалист, който се занимава изключително и само с ултразвук и просто ме озадачи неговият коментар Thinking
Смятам, че д-р Кръстев има достатъчно опит зад гърба си и съм склонна да вярвам, че си разбира от работата. Казах го и в началото. Няколко години съм ходила при него и като цяло винаги ме е лекувал много адекватно. Да приемем това като общото ми впечатление от него.

# 579
Хайде стига я разпъвахте на кръст Layla. Съвсем премерен беше поста и продължава в същия тон. Има мнение по въпроса, сподели го, други не се съгласиха и толкоз. Относно всичко останало - тя няма как да знае какви са практиките в Надежда, за да си иска това или онова, нито пък е медицинско лице, за да знае кое за колко време излиза Peace

# 580
Единственото ми впечатление от д-р Кръстев е когато една вечер ме прие на спешния кабинет в 13г.с. със зверски кръвоизлив. Почти бях убедена, че губя бебето... Той беше изключително любезен и внимателен през цялото време. Видя се, че има отлепяне, но ме успокои, че ще ме приемат в болницата и всичко ще се оправи и ще закрепят нещата. Даже ми обеща, че ще задържа бебчето си-така и стана Simple Smile. Накрая дори подхвърли и една шега. Общо взето, като чуя името му и ми става едно такова хубаво. Наистина в онзи момент имах нужда точно от това🙂

# 581
  • Sofia
Има ли някой с мутация 4G/4G на PAI-1 гена?
Доколкото чета на всички бременни им изписват Фраксипарин, докато при мен изобщо нищо не ми споменаха на последния преглед.

# 582
Аз съм с такава и мненията са противоречиви-първата ми лекарка каза само АП, после на БХС, че съм за фракси. В крайна сметка реших да си слагам, въпреки че кръвотока беше добре, но страх лозе пази както се казва.

# 583
  • Sofia
Аз съм с такава и мненията са противоречиви-първата ми лекарка каза само АП, после на БХС, че съм за фракси. В крайна сметка реших да си слагам, въпреки че кръвотока беше добре, но страх лозе пази както се казва.

Явно и в Надежда може да има разлики в мненията на докторите. Направо да се побърка човек.

# 584
Аз изчетох какво ли не по въпроса, все пак моята бременност е ин витро, преди това имах доста лекарства, които сгъстяват кръвта и реших да не рискувам.
При кой лекар се следите?

Общи условия

Активация на акаунт