Бъдещи петокласници 2019/2020 г

• 48 706
  • 788
  •   1
Отговори
# 255
Той се притеснява малко от ЧО. На мен ми е все тая колко ще изкара пък точно там. С БЕЛ и математика се справя добре. Общо взето откъм училище май вечв го даваме отпускарски. По човеците свършиха учебниците, започват преговори. Основните му усилия в мимента са насочени към тренировките.
Училището ще е зор догодина. Остава си в същото училище. Заявиха ни, че вместо 5 паралелки, ще останат 4. Сега са по 19-20 деца, по норматив от пети клас трябвало да са по 25. Сега ми е по-притеснено как ще ги разпределят догодина.

# 256
Въобще не ме вълнува какво ще изкара на НВО, да си го мисли учителката. Нямам намерение от сега да си побърквам детето, не че не са го побъркали от домашни - за днес имаше 8 или 9!

# 257
И ние го даваме лежерно. Не правим никакви тестове по нищо. Колкото изкара на база научено до момента и каквото сама си прочете. Така е и най-честно, струва ми се. На математимеското кенгуру е изкарала 63 точки с половин часова предварителна подготовка с баща й предишния ден, така че съм спокойна. Чете история с удоволствие, гледа клипове и влиза в детайли за собствен кеф. Знам, че форматът на изпит определя и резултата, но на този етап не е важно.
Оставаме в същото училище. Бабата бие отбой с взимането и воденето и за догодина става малко сложно. Ще търся вариант за съвместно прибиране със съученици от квартала.

# 258
  • Пловдив
Ние ще кандидатстваме в МГ, ако успее ще пътува сама с автобус. Иначе ходи и се връща сама пеша от кварталното училище. Тестове не правим, каквото направят в училище това ще е. Според мен най-труден е теста по ЧО.
Как ще празнувате завършването на 4 клас? Дали са ни предложение за албумче със снимки, ужасно кичозни са всички варианти. Как не се научиха да вкарат малко стил тези "дизайнери" Rolling Eyes

# 259
  • Майничка
Слава Богу, моята се отказа да кандидатства в МГ, иначе щяхме да се поизгърбим. Остава си в кварталното, на 3 мин.е пеша.
Не сме мислили за празнуване още или поне аз не съм разбрала, но при мен беше друга лудница, та девойката е изцяло на самотек от месец и нещо.

# 260
  • София
Иска му се, на баща му  да се премести в МГ. Аз не съм сигурна, а синът хич не ще. Според мен няма и да стане, защото конкуренцията в София за едно ПЧМГ и едно СМГ е люта и е по-тежко влизането отколкото след 7 клас, а моят не ходи на специална подготовка. Ама ако се подкваси морето...
Иначе госпожата им е дала някаква електронна страница, в която да тренират тестове, ама моят не се е залетял. Направи по един тест и се умори  Grinning
Вчера бяхме на манту и сега го тъпча с имуностимуланти пък да видим.

# 261
  • Разпиляна във въображението
В момента съм на педал със сестрата в седми клас. Не се притеснявам много как ще се справи малката, но ще хвърлям по едно око. Определено ще я изместя от училището. Нивото му пада след четвърти клас. Така направих и с голямата, но от шести клас и не бе добро решение, не трябваше изобщо да я оставям там. Сега направо местя Дима.

# 262
  • София
Моята няма да я местя. Като цяло съм доволна от училището.
Имат паралелка с допълнителни часове по математика от 5-ти клас. Ще се пробва за тази паралелка. Уж и учителката, която ще поеме класа, била добра. Ще видим.

# 263
  • Mars Hotel
Моята няма да я местя. Като цяло съм доволна от училището.
Имат паралелка с допълнителни часове по математика от 5-ти клас. Ще се пробва за тази паралелка. Уж и учителката, която ще поеме класа, била добра. Ще видим.

При нас е същото положение. Местих я след първи клас и не мисля да й го причинявам отново, особено предвид колко е привързана към някои съученици и колко добре се чувства в класа. Ще опитаме за паралелката математика с английски.

Не я тормозя с допълнителни тестове и смятам, че в училище се готвят дастатъчно. Скоро пак купувахме помагала с тестове, а тя твърди, че са приключили с материала и само се упражняват.

# 264
  • Разпиляна във въображението
И Дима няма проблеми с класа, обаче не съм доволна от учителите след четвърти клас.

# 265
Вашите деца взели ли са всичкия материал?
 Сега погледнах и видях, че моята дъщеря имат да вземат още 17 урока по БЕЛ и Математиката, а време няма.

# 266
Нашите са свършили по всичко уроците. От началото на тази седмица само НВОта правят. Но то няма и кой знае колко учебно време. Великден, нашите после са на зелено училище, май месец има една пълна седмица. И това е.

# 267
  • София
Взеха всичко по мат и бел преди ваканцията. По чо и чп имаха по 1-2 урока, които минаха предната седмица. Сега само преговарят.

# 268
Нашата госпожа е с големи претенции без грам покритие.
Не виждам кога ще се вземат толкова много уроци и кога ще се  подготвят за матурите Scream.
Те оценки са за нея....

# 269
По ЧП учебникът свърши, тази седмица имат контролно. По ЧО май също свършиха. По БЕЛ снощи писа домашно за меки и твърди съгласни. По математика имат още уроци.

Общи условия

Активация на акаунт