С какво ви дразнят свекървите - тема 100

• 30 952
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Точно анадолско мислене си е да се учудва защо мъжът не е вдигнал скандал на жена си, че не е сготвила, въпреки че си е била вкъщи цял ден.

# 361
Еми решили са да играят на семейство, живеят заедно, доста хора си живеят така без да сключват брак Wink
Затова и викам 'Кандидат-снаха'

# 362
  • София
Точно анадолско мислене си е да се учудва защо мъжът не е вдигнал скандал на жена си, че не е сготвила, въпреки че си е била вкъщи цял ден.
Защо? Ако жената беше цял ден на работа, и плюс това я чакат вкъщи да сготви, нямаше ли веднага да обвиниш мъжа в анадолско мислене?

# 363
Тя не му е жена, мърлата. Какво жената, жената ...
И ти си права, тя му е любимото херувимче Simple Smile Фър, фър наоколо с пърхащи крилца и клепки Wink
Ка'тъй ще си цапа ръчичките с труд. Нали си имат под ръка майка чистачка, готвачка, снабдителка на храна и прочие блага... Прислужница въобще.

# 364
Еми решили са да играят на семейство, живеят заедно, доста хора си живеят така без да сключват брак Wink
Затова и викам 'Кандидат-снаха'

Както щат да си живеят, не му е жена, нито са семейство без подпис. Просто явно е толкова изпаднала и пропаднала, че живее с някакъв, който не може да и предложи нищо, освен половин легло, в на майка си къщата.

Неприятна и безперспективна двойка.

# 365
Що, бе, момичето си е сбъднало мечтата - да живее в САЩ. Всяка мечта иска жертви. Все нещо ще има. Я половин легло само, я безпаричие, я мамин смотльо, я проклета свекърва... Simple Smile Пък тя може и да попромени нещата с времето. Ще се поогледа, научи добре езика, срещне някой по-богат...

# 366
Що, бе, момичето си е сбъднало мечтата - да живее в САЩ. Всяка мечта иска жертви. Все нещо ще има. Я половин легло само, я безпаричие, я мамин смотльо, я проклета свекърва... Simple Smile Пък тя може и да попромени нещата с времето. Ще се поогледа, научи добре езика, срещне някой по-богат...

Естествено, че ще срещне някой. Който не живее с майка си и има чистачка. Който търси намира. За това писах на Кремена да обърне внимание на сина си, защото ще си го дондурка до 50 годишен ерген, ама само спорите.

# 367
Защо? Ако жената беше цял ден на работа, и плюс това я чакат вкъщи да сготви, нямаше ли веднага да обвиниш мъжа в анадолско мислене?
За мен просто не е ок за такова нещо да се вдигат скандали. Аз не вдигам скандали, когато съм била ангажирана цял ден, а той не е сготвил, нито на мен ми вдига, ако аз съм била вкъщи и не съм направила манджа. Подобните се намират.

# 368
"Жената" от случката е никоя, днес е там, утре не е. Какво се е загрижила за нея ... защото по-лесно?

# 369
Чудите се на какво да се учудите Wink, вместо с ръка на сърцето да признаете, че Кремито е права да се ядосва, а момата е ненаучена на нищо, супер мързелива и нагла.
Разбира се, че Креми е права да се ядосва на мързела и наглостта на девойката. Но това далеч не е единственото нещо, на което да се ядосва. За още по-голям яд е глупостта на сина ѝ да се хване точно с такава нахалница и наглостта му, с която е изискал от майка си да го издържа барабар с благоверната му. Нахалницата днес я има, утре може да е аут. А наглият и мързелив син ти е син до гроб.
... ами мъж, жена, хермафродит, все тая,
Joy Не мога да се сдържа. Ти като Ботев го подкара.

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 13:28 от Анонимен

# 370
# 371
  • София
За мен просто не е ок за такова нещо да се вдигат скандали. Аз не вдигам скандали, когато съм била ангажирана цял ден, а той не е сготвил, нито на мен ми вдига, ако аз съм била вкъщи и не съм направила манджа. Подобните се намират.
Предполагам, защото на нито един от вас не се случва за дълъг период време.
Защо да са подобни? Да кажем, че той е свикнал, че жената се грижи за готвенето, защо тогава тя не споделя този модел? Затова казвам, че някои жени чули за еманципация и вдигат крак, а насреща какво предлагат... екстеншъни и маникюр.

# 372
  • София
Ако той е свикнал така, трябваше да изкарва по-добри пари.

# 373
  • София
..... А наглият и мързелив син ти е син до гроб..
Не е точно така, мисля аз. Очевидно момчето се е повлияло от нахалното момиче и елегантно са му "вкарани" нови възгледи, по отношение на изисквания към родителите. Креми е изненадана от поведението му, което говори, че той в друга връзка/без връзка би бил много по-добър.
И не, не може да се сравняват двамата - девойката е абсолютно безполезна и изцяло зависима от благоволението на Креми и семейството, докато младежа, ако бъде изритан може сам да се справи, защото има доход.

# 374
  • Варна
Не само доход. Има и документи на легален. Нещо, което на нея й липсва и това винаги ще я поставя в неравностойна позиция.

Общи условия

Активация на акаунт