С какво ви дразнят свекървите - тема 100

• 30 601
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Скрит текст:
Аз също не бих готвила повече, ако някой ми даде сготвенето на кучетата. Готвела картофи за три-четири дни и остатъците давали на кучетата... Иде реч, че са отивали по поне пет кила картофи в тенджерата, че хем да ядат по четири дни от тях, хем да остане за животните. Преувеличено звучи.
Аз действително стачкувах и не готвих известно време, понеже бях обидена. Joy Преди година и половина приятелят ми си беше решил да ми дава някакви непоискани съвети за пълни дреболии, защото правя нещата различно от него. Чашата преля, когато ми каза, че не съм режела лук по правилния начин. Запазих хладнокръвие (трудно), оставих лук, нож, дъска и казах, че може да довърши правилно.
По никакъв начин не се олицетворявам с девойката, понеже аз не бих отишла да живея никъде нелегално освен ако не е ситуация на живот и смърт, понеже съм страхливка. Освен това никога не бих живяла с още пет човека освен, отново, ако не е много екстремна ситуация. Но Креми е бясна (разбираемо) и истории като картофената манджа, превръзките и боклука са... просто излишни за споделяне в бг-мама.
Не заради друго, но освен че показват, че момичето е мърляво, мизерно, мързеливо, неблагодарно, показват и че синът си пада по мърляви, мизерни, мързеливи, неблагодарни момичета.
Ами, не, синът й (на 20-21) си пада преди всичко  и най-вече, по секса.
Просто е намерил някаква глупачка, която да навре при мама и да прави секс, когато му се прииска.
Ако глупачката беше вманиачена по чистене и готвене, за него пак нямаше да има никакво значение, важното е да е съгласна да стои с него при мама, за да е на линия за секс.

А, именно. На 20-21-годишно момче акъла му просто не е в прашната стая и манджите, а съвсем другаде и харесва жени по съвсем различни характеристики. Ако се отделят и в един момент му понатежи ежедневието с липсата на участие от нейна страна в каквото и да е, може и да започне да се мръщи и да си изясни приоритетите, но в момента единственият приоритет е да има мацка, която му е навита, останалото не е важно.
Та спокойно може да се каже, че синът си пада по красиви, излъскани девойки, които обичат да си гледат себе си. Засега. С възрастта други качества натежават повече.

# 706
То и на 21-22 годишно момиче акълът е другаде, но, в подобна ситуация на затегнало се "гостуване" и градоносна атмосфера в къщата, би трябвало да опита да успокои нещата.

# 707
  • MI
Rolling EyesВъобще не ми е странна историята, виждала съм и дебелооки мързели (и от двата пола), и мърлячи като описаната девойка. Въобще и на грам не се съмнявам, че може да е на 100% вярно просто защото съм виждала такива индивиди и съм на мнение че оправяне с тях няма. А защо не предприема крайни мерки Креми - ясно е, защото жали сина си. Дали е правилно това е друг въпрос, но очевидно това са й мотивите да не ги изгони с ритници. А мамин сладък като се изнесат ще му светне, защото най-розовият период вече преминава, а ако толкова не му пукаше за храната нямаше да вика по майка си че иска яйца или ориз. Малко глад, гърч и мръсотия ще му дойдат много отрезвяващо.

Какви феминистки, какви пет лева. Обикновена мърла, която иска да е принцеса имаме тук. Феминистка, която си мечтае да е трофей не съм нито виждала, нито чувала, но пък кифли - колкото искаш. Rolling Eyes

# 708
Как, ако се отделят в един момент, нали са били отделени вече, после са се прибрали там. Напълно наясно би трябвало да са един с друг.

# 709
  • MI
Били са, първите месеци - най-розовия период. И после е приритал на мам че иска при нея - явно не му е било толкова добре или да работи за двама, или да са само двама.

# 710
  • Варна
Прибрали са се като са видели трудното. Сега, ако излязат пак и мама им покаже ясно, че вратата вече е затръшната категорично за в бъдеще, и аз бас държа, че бързо ще отрезнее момчето.

# 711
Смятай какви са перспективите им, за да се опъват така и да не искат да се изнасят.
Итересно, ако все пак се стигне до квартира, колко време ще изкарат заедно.

# 712
Ама мама няма да ги изгони. Вече им намеква, натвърдва, ама не.

# 713
Аз честно казано, не си представям изобщо, какво бъдеще има нелегален, безработен човек в щатите, защото там никак не е, както в Европа. Дори един зъб да и се наложи да прави без да има застраховка ще им срине бюджета, щом са само на една малка заплата.
Или ще живеят на ръба на бедността, ако се отделят, или ще се замесят в глупости, или просто ще се разделят.

# 714
За докторите си права.
Тя не може и в България да си дойде да се лекува, както правят много от нашите "преуспели" навън емигранти, защото няма как веднъж излязла, после да се върне отново. При любимите си хора, хм, хм Joy

Иначе има и още един вариант - взимат се в ръце, отделят се, тя започва работа, женят се, за да има някакъв легален статут там и така.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 14:45 от птица

# 715
  • Варна
Тя едва ли мързелува заради нелегалния статут. Ето, работата, която Кремито й е предложила не изисква непременно документи. Ама не ще. Според мен това е оправдание за да лежи.

# 716
  • София
Значи следват крайни мерки но и това не прави Защо?

Е какво повече да направи като крайна мярка? Да им изнесе багажа пред вратата и да смени ключалката ли? Жената света е обърнала да ги изкара от къщата, е не става и не става.
Не знам, аз много й съчувствам, много, най-вече защото знам, че никой от нищо не е застрахован и никога не знае човек няма ли и на него такава гадория да му се случи. На моята приятелка сина, на същата възраст, отгледано и добре възпитано момче, също откачи и ги върши такива едни, че ти иде в земята да се заровиш, че да не го гледаш.

# 717
Ами именно. Ама принцесата в случая не помага, само пречи. Аз затова й казвам на Кремито - не гледай принцесата, гледай си собственото синче, да не вземе тази да му се лепне, та да я хрантутите цял живот. Мъжът й ще работи, Кремито ще гледа внуците, а тя .. шапка на тояга. Кой я знае какви ги мисли и ги дипли, не й е читава работата. Само че то не е нашто, нашто е синчето на Кремито и там трябва да се работи, да си готви сам и да не влачи вкъщи всякакви ... уруспии.

# 718
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Аз никога не съм се карала с нея .Винаги каквото има да й кажа на тази тема съм  говорила спокойно.Много е красива и много добре изглеждат един до друг.Аз не мога да кажа на черното бяло.Да са живи и здрави.Ще се научат някой ден.Времето ще покаже дали ще се запазят като двойка.Вчера питах има ли развитие по въпроса-търсели. Дано да намерят.Слагам една снимка , за да ги видите.После ще я изтрия.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 17:09 от Кремито

# 719

Не знам, аз много й съчувствам, много, най-вече защото знам, че никой от нищо не е застрахован и никога не знае човек няма ли и на него такава гадория да му се случи.

Какво значи, не си застрахован и просто ти се случва? Ей така. Злополука. Прибираш се и хоп - разни хора се нанесли у вас. Дали ще приеме хора в дома си е лично решение на собствениците, не нещо, което просто се случва от самосебе си. Дали ще ги изгони - също.

Много са симпатични момчетата, всичките, да са ти живи и здрави.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 16:28 от Salsisha

Общи условия

Активация на акаунт