Аз действително стачкувах и не готвих известно време, понеже бях обидена.
Преди година и половина приятелят ми си беше решил да ми дава някакви непоискани съвети за пълни дреболии, защото правя нещата различно от него. Чашата преля, когато ми каза, че не съм режела лук по правилния начин. Запазих хладнокръвие (трудно), оставих лук, нож, дъска и казах, че може да довърши правилно. По никакъв начин не се олицетворявам с девойката, понеже аз не бих отишла да живея никъде нелегално освен ако не е ситуация на живот и смърт, понеже съм страхливка. Освен това никога не бих живяла с още пет човека освен, отново, ако не е много екстремна ситуация. Но Креми е бясна (разбираемо) и истории като картофената манджа, превръзките и боклука са... просто излишни за споделяне в бг-мама.
Просто е намерил някаква глупачка, която да навре при мама и да прави секс, когато му се прииска.
Ако глупачката беше вманиачена по чистене и готвене, за него пак нямаше да има никакво значение, важното е да е съгласна да стои с него при мама, за да е на линия за секс.
Та спокойно може да се каже, че синът си пада по красиви, излъскани девойки, които обичат да си гледат себе си. Засега. С възрастта други качества натежават повече.
Въобще не ми е странна историята, виждала съм и дебелооки мързели (и от двата пола), и мърлячи като описаната девойка. Въобще и на грам не се съмнявам, че може да е на 100% вярно просто защото съм виждала такива индивиди и съм на мнение че оправяне с тях няма. А защо не предприема крайни мерки Креми - ясно е, защото жали сина си. Дали е правилно това е друг въпрос, но очевидно това са й мотивите да не ги изгони с ритници. А мамин сладък като се изнесат ще му светне, защото най-розовият период вече преминава, а ако толкова не му пукаше за храната нямаше да вика по майка си че иска яйца или ориз. Малко глад, гърч и мръсотия ще му дойдат много отрезвяващо.