С какво ви дразнят свекървите - тема 100

• 30 615
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Canada
Добро утро.Аз никога не съм се карала с нея .Винаги каквото има да й кажа на тази тема съм  говорила спокойно.Много е красива и много добре изглеждат един до друг.Аз не мога да кажа на черното бяло.Да са живи и здрави.Ще се научат някой ден.Времето ще покаже дали ще се запазят като двойка.Вчера питах има ли развитие по въпроса-търсели. Дано да намерят.Слагам една снимка , за да ги видите.После ще я изтрия.
Скрит текст:

Олеле, дечица Simple Smile И тримата са много готини, да са ти живи и здрави!
Това ми прилича на квартал в един черноморски град.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 17:56 от Polar bear

# 721
А, Креми, тебе като те гледам, ми се струва, че и мръсна котка не може да изгониш от никъде, не изглеждаш такъв тип свекърва - вещица. Ще си дондуркаш снахи, цял живот.
И без да я гледам, само от постовете ѝ досега прави впечатление на всеотдаен човек, който не умее да поставя граници и подава безкористно ръка, а после се чуди защо подадената ръка е отхапана до лакътя. Защото не всички хора са мили и всеотдайни. Дори собствените ни деца често не са и биха ни отхапали не само ръцете, но и главите.

# 722
Не мога да си представя тая мома неродена, как е обелила 2-3 кила картофи, че да ги сготви. Дори мен ще ме затруднят, дето съм, като робот. Сигурно ги е купила обелени и нарязани от някъде.

nelig - не е вярно, с тъпите е по-трудно. Гледа те, даже не мига и си прави каквото му е в глупавата глава - котката ми е така, имам опит.

# 723
  • Fort Worth, TX
Това беше кой видял -видял.Само май кучето не ви показах.Той не и интересен де.Пръдльо дето го взехме от кучкарника иначе го чакаше инжекция и вечен сън.Нормални хора сме.Благодаря на всички за милите думи.Обичам уюта и хубавите неща.Ето сега идва Коледа.Обожавам да украсяваме и да се окичим като махнем украсата за Хелуин слагаме коледната.Заредила съм се с лампички да обградим покрива.Поръчала съм нови неща за коледа .Имам традиция да правя сладки поне 4 вида.Знам че никой освен брат му няма желание да украсява, а пък за сладки и други неща да не говорим.А толкова ми се иска да имат желание за уют и други такива дребни неща ,които правят живота още по-хубав.
Черпя ви с по една сладка.Wink

# 724
Според мен, за момента гледай максимално да отделиш вътрешния ви бит от тях. Не ги храни, не им чисти, не очаквай нищо от тях. И като дойде бабата я настани така, че да им пречи максимално. Grinning

# 725
  • MI
Аз бих настанила бабата в стаята на другия брат. Тази с общата баня с младите. Smiling Imp

# 726
  • Blondeville
Изтървах момата значи, но имам подозрения как изглежда.

На Креми пожелавам здрави нерви и успешна развръзка на ситуацията. Дано скоро изнасянето стане факт и дано младоженецът след накоя друга година  и след някоя друга нова форма на живот, завъдена от мързел, се стегне, вземе се в ръце, и разбере, че само сексът не стига. Аз честно казано шанс за промяна в девойката не виждам, при положение, че живее без никакви амбиции, търка дивана по цял ден и нищо не пипва. Аз ще откача ако не работя и стоя по цял ден у дома, без деца, и само търкам дивана, чакайки  сюблимния момент вечер да посетя молчитУ. Искрено се надявам младежът да намери в себе си поне капка амбиция, да се стегне и да вземе живота си в ръце, да разкара мръсотията от дома си - и буквално и преносно, и да се научи и сам как да си пръжка яйца, и къде стои пералнята, за да не живее в кочина заради единият секс.

# 727
Пууу изпуснах и аз момата....
Знаех си че не трябва да се къпя, ама на....
Вземи седни още веднъж с тях и поговорете. И най вече първи приоритет да им е девойката да си оправи документите. Предполагам не е чак толкова сложно да и изпратите покана?
Не за друго, ама покрай нея да не изгорите вие

# 728
Може би е по-добре да я принуди сама да помоли, да и оправят документите, ако изобщо иска да ги оправя. Да се усети така малко, къде и е мястото точно.
Чудя се родителите на това момиче, с какъв акъл го оставят да виси на 8000 км, без права, без документи, без работа ...

# 729
  • Сан Франциско
Няма как да й изпратят покана, след като вече е в Америка и си е престояла визата. Трябва да се върне в България и така, ама пък тогава ще й дръннат черния печат за довиждане и поканата ще се обезсмисли. Най-добрият, и в момента единственият, вариант е да се оженят, да си намерят добър имиграционен адвокат и да се молят, че след 3-4 години ще й дадат и на момата постоянно жителство.

# 730
Съжалявам, Креми, изглеждаш добродушна жена и децата ти са симпатяги, но в моите очи е много грозна проява да размяташ снимките на приятелката на сина ти тук. С нищичко по-красива от нейното поведение.

# 731
  • Fort Worth, TX
Да са живи и здрави младите.Времето ще покаже.Аз нямам против да се се оженят.Аз урока си го знам вече за следващите двама.По корем да ми се влачат искат ли жени отделно.

# 732
  • France
Тюх, изпуснах и аз снахата!
Кремито от постовете ти личи че си добър и всеотдаен човек, и че това ти изиграва понякога лоша шега. Нема се косиш! Ще им дойде ума в главата на младите Simple Smile.
Срам не срам, ще си призная, че когато заминах студентка можех да готвя само три неща: салата, бъркани яйца и спагети. И далеч не бях маниак на тема подреждане. Въпреки, че мухлясалите кутии на пода ми идват мааалко в повечко. Но си мисля, че е въпрос на елементарно възпитание, когато са те приютили радушно в една къща, да помагаш. Да пуснеш миялката, да си обършеш трохите от кухненския плот, където си си мазал филията... Такави дребни работи...
Това, което неразбирам е, защо след като снаха и свекърва не мелят заедно, младите не се изнасят? Явно е имало възможност, но на мацката не и харесало.

А и още нещо - феминизъм не е равнозначно на мързел.

# 733
  • MI
Ще си запазя мнението за себе си, че явно не е политкоректно и в унисон с общото.
.
Хах, това е изненадващ обрат, да не ти харесА момата? И да кажеш че да няма да ти повярвам предвид постовете ти по други теми. Чист инат си е твоето, ама нищо. Wink

Салсиша, последните ти постове са в десятката. Grinning

Креми, съжалявам но наистина е трудно да се сдържи човек в този случай. Наистина сложи в стаята на другия си син майка ти, така или иначе само там би й било удобно както описа къщата. НАдявам се че по доброта не си се метнала на нея и ще се решат много проблеми наведнъж така. А синът ти ще се оправи, само трябва да се изнесат сами и ще стане чудото.

# 734
Креми, ако имаш конкретна дата за пристигането на майка си, събери семейния съвет, вкл. снахата и кажи: "Така и така, баба ви идва. Няма къде да я настаня. Не върви да е при другия близнак. Ще ѝ е необходимо спокойствие след скорошната загуба. Милички, забързайте се с намирането на квартира..."

Общи условия

Активация на акаунт