С какво ви дразнят свекървите - тема 100

• 31 066
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Щом живеят заедно, няма как да не знае кой какво яде.
Ти не знаеш ли мъжът ти и дъщеря ти какво ядат? Или синчето, като дойде при теб? Не вярвам.
Отделно, че аз лично смятам, че не е нормално хората, живеещи в една къща, да ядат поотделно. Освен ако няма някакво драстично разминаване в дневния режим. Но, да кажем, това си е мой бъг някакъв, обичам да си виждам семейството събрано около масата на вечеря.

# 166
Абе, що не ми дойде на мен една такваз принцеса, да я науча от де изгрява слънцето...

# 167
Абе, що не ми дойде на мен една такваз принцеса, да я науча от де изгрява слънцето...

Внимавай какво си пожелаваш! Wink

# 168
  • Fort Worth, TX
Ми решила да учи нея, защото той така казал. Освирепелия от глад. Дето много работил, ама не може да събере пари за една стая да си наемат.

Всеки си намира жена според чергата. Мърлата му е точно на нивото и възможностите. След като самия той не го бива за нищо, много ясно, че няма да е критичен и към половинката си, ами ще се радва, като луд, на единствената, която му е вързала.

И няма какво свекървата да я превъзпитава, докато не превъзпита собствения си мързелан и лакомник. 120 кг е малко прекалено, може би малко глад ще му дойде добре. Няколко салатки и 2-3 пържолки са напълно достатъчни, за когото и да е, може и без пиле с ориз да минат, и без супички, и без баклава. Даже трябва, не само може.
Не се оправдвам защото няма за какво.Когато ми се обадиха първия път, че искат да дойдат аз отказах.След като купихме къщата и се разширихме с една стая им казах ок, защото вече си бяха купили билети.излишно им казах в деня като дойдаха, че ги моля да подържат хигиена.Дойдоха без 1 стотинка.влезнах в положение и им казах като си стъпите на краката ще започнете да оставяте пари за храна.Когато аз нямам възможност да сготвя вие сте на ход.Само дето те видяха слугинята в мен.Разберете аз исках една елементарна помощ и всячески се мъчих да обесня, че и аз съм човек и живота ми не се върти работа, печка, пералня , ми1лна и сушилня.Аз също искам да си лежа и да не правя нищо .Мразя да готвя , да мразя , ама го правя.Не съм няква чума да му се невиди.И на нея казах явно имам пропуски с него и съжалявам.

# 169
Ти не знаеш ли мъжът ти и дъщеря ти какво ядат? Или синчето, като дойде при теб? Не вярвам.
Що за въпрос?Дъщеря ми е на 12 години, логично е, че знам какво яде. С Уишмастъров се храним заедно само вечер и не зная какво обядва или закусва. Синът ми идва веднъж седмично на гости.

# 170
  • Fort Worth, TX
Отделно, че аз лично смятам, че не е нормално хората, живеещи в една къща, да ядат поотделно. Освен ако няма някакво драстично разминаване в дневния режим. Но, да кажем, това си е мой бъг някакъв, обичам да си виждам семейството събрано около масата на вечеря.

Завиждам ти.При нас няма как да се случи.Такова разминаване в графиците има, че понякога не се виждаме цяла седмица.Аз мъжа ми го виждам сутрин на кафе с по 2 цигари,.Добре че миналата седмица валя , та се задържа вкъщи..Имало е случай когато единия близнак , който си беше при нас да не се виждаме по цяла седмица.Той се прибира след мен, аз излизам преди него.Мъжа ми сега е на работа ще си дойде след 5.Добре че са съботите и неделите да се видим.

# 171
В своя дом всеки да прави каквото иска,както се разбере.
В общо домакинство не става един да опъва каиша,и то месеци наред.
Дошло е време да се отделят младежите.
И аз на мястото на Креми не бих готвила всеки ден някому.Стига ми готвенето до тук.
И гост да си се иска някакво участие ,да подадеш нещо поне.

# 172
  • София
Креми, не се впечатлявай- награкаха те, щото си им паднала да си избият недоволството и от собствените отрочета. Simple Smile
Когато живееш в една къща и в общо домакинство, разбира се, че е нормално да си наясно кой какво и по колко изяжда- та, нали ти купуваш продуктите, ти готвиш и твой е ангажимента да стигне за всички.

Когато/ ако се отделят като двойка и започнат да си пазарува и готвят, разбира се че няма да знаеш и да те интересува какво муат и как си го приготвят. Peace

# 173
АбсурТ, едно е да имаш идея как върви храната в къщи и съвсем друго да следиш с подробности грамажа и порциите на ближните. Сериозно ли някой намира за нормално мама да следи дали 20+ годишният синковец е изял две филийки хляб с боба или филийка и половина примерно?

# 174
Уиш, тя изброи какво яде, но не каза грамажи. 😉
Да, Кремито може лошо да е научила децата си, но това не значи, че трябва да отглежда и чуждите.
Отдавна е трябвало да определи границите и правилата в НЕЙНИЯ дом.
Ако на някой не му изнася е свободен да напусне.
Ама май не се е засилила с багажчето през вратата момата. 😜 😂
И така ѝ изнася да остане там.

# 175
Вярно, само грамажите пропусна.

# 176
Уиш, тя изброи какво яде, но не каза грамажи. 😉
Да, Кремито може лошо да е научила децата си, но това не значи, че трябва да отглежда и чуждите.
Отдавна е трябвало да определи границите и правилата в НЕЙНИЯ дом.
Ако на някой не му изнася е свободен да напусне.
Ама май не се е засилила с багажчето през вратата момата. 😜 😂
И така ѝ изнася да остане там.

Ами определила ги е. Тя е стожера на дома. Изпълнява петилетката чинно. Работи, готви, мъкне, чисти и после се бие в гърдите как не могат без нея, не че някога им е даван шанс и възпитание да могат. Създала си е едни малки балкани от миналия век, в дома си.

И кадърния 120 килограмов, дето работел уж, цъфнал без 1 стотинка. Голямо работене ще да е падало. И жена довлачил, и почнал да нарежда, какво да я учат, и на майка си почнал да нарежда ... Момата е просто поредната капка, в невъзможността му да се справя с живота и резултата от скапаното възпитание, неосъзнато и досега.

Кой млад човек мисли само за ядене и тъпкане, и как да открадне малко салата, по дяволите?! Озверял от глад ... какви са тия хора, какви са тия порядки?

# 177
  • Fort Worth, TX
Креми, понеже с теб сме горе-долу връстници и синовете ни са на сходна възраст, да ти кажа, че аз съм искрено впечатлена с какви подробности знаеш какво е ял синът ти всеки ден. С най-добри чувства ти препоръчвам да го отбиеш. Ама как може на 20+ годишен мъж мама да му следи порциите какво и колко е папкал?!  #Crazy
Все пак не съм сляпа и виждам какво става.Като са извади пил. месо да се размразява и после се сгъне в бурито.
Айде моля да не ми набутвате думи в устата.Какви грамажи ви гонят.Слагам в кутии и всеки си взема колкото иска.Айде да сте доволни ще взема да си посипя главата с пепел,Тука все сте едни перфектни. вашите деца и мъже са перфектни, а да и забравих това на вас няма как да се случи.На вас и космическа совалка да ви дадат ще я подкарате.Знаеш ли какво и ти да ме помолиш и теб ще приюта.Така се прави тук.Обаче независимо че ми е син всяко нещо има граници.Нито му броя хапките, нито грамажите.Давам защото съм жалостива .Да, може да имам пропуски със сина ми, но това не ме прави лош човек.И едно последно нещо мисля, че не съм го казвала преди. възможнистите  за работа са доста ограничени.Предложих и дори я водих с мен при мои клиентки.Освен нормалната ми работа ходя и почиствам къщи.Хората са доволни от мен и при някои ходя седмично при някои месечно.Идеята ми беше да я представя и след като я препоръчам и представя  да ги поеме изцяло тя , за да си вадят допълнителни доходи.Говоря за 20-25 на час.Взех я един път с мен при което имаше пуфтене, сумтене и държане на парцала с 2 пръста  при което ми стана ясно , че няма как да стане това.Приятна вечер.

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 15:20 от Кремито

# 178
Не си сляпа, Креми, но твърде много се вълнуваш какво яде синчето. Голям мъж е, няма да умре от глад, Даже ако сам си сготви, няма да се счупи. Имаш далеч по-сериозни проблеми от храненето му. Салсиша ги описа изключително точно, макар и по твърде обиден и грубиянски начин.

# 179
  • София
И какво като е в бурито? Пиле с ориз и зеленчуци и филия хляб е същото по съдържание като пиле в питка, салата и ориз.

Общи условия

Активация на акаунт