С какво ви дразнят свекървите - тема 100

• 31 135
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Fort Worth, TX
Не си сляпа, Креми, но твърде много се вълнуваш какво яде синчето. Голям мъж е, няма да умре от глад, Даже ако сам си сготви, няма да се счупи. Имаш далеч по-сериозни проблеми от храненето му. Салсиша ги описа изключително точно, макар и по твърде обиден и грубиянски начин.
Няма значение.Не се вълнувам, а само споделям с вас.Малко жени тук разбраха за какво става дума.Аз много добре знам за какво иде реч.Ти така като ме гледаш преместила се на другия рай на света с 1 куфар мислиш ли, че нямам на идея за какво става дума.?.Аз също мога да съм груба и да обиждам, но не искам.Научих се на много неща , на които в България не сме научени.Надявам се и те да ги научат .

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 15:18 от Кремито

# 181
Вярно, само грамажите пропусна.
За сметка на това ти ги знаеш на твоя син.
Забрави как се хвалеше, че е омуал 2кг вратни пържоли при теб след вегетарианските менюта на гаджето Joy
Много обичаш да се правиш на "не съм от тях, как Сийке", ама... Wink

# 182
След предпоследния пост на Кремена, ми се изясниха нещата за чистотата, култа към храната и др., май няма смисъл да се коментира повече. Човек не може да си надскочи шапката, само това мога да кажа ..

# 183
  • Fort Worth, TX
След предпоследния пост на Кремена, ми се изясниха нещата за чистотата, култа към храната и др., май няма смисъл да се коментира повече. Човек не може да си надскочи шапката, само това мога да кажа ..
Знаеш ли моето момиче принуждаваш ме да стана много , ама много груба.Не искам , но ти ме принуждаваш.Вероятно и ти си като моята снахичка.Почти съм убедена айде не на 100, но 80%.Една от публикациите , които имаш ми достатъчна да разбера.Обаче си оправдана.В теб бушуват още яко хормони, а да и гадната кърма, която цапа и мирише ужасно.Аз критика търпя, но ти се научи да си по-добра и човечна.Не съди хората прибързано.Уважавай хората и не давай квалификации наляво и надясно.И ти деца гледаш и не знаеш какво ще ти дойде до главата един ден.

# 184
Зачетох се малко в темата ви и се замислих. Аз съм на 24 и живея от две години с мъж на 35 и майка му. За мен това че живеем с майка му никога не е било проблем. Но сега като ви чета, всички го мислят за недопустимо, се замислям дали нещо на мен не ми е наред. Smile
С нея се разбираме прекрасно, не ни се меша с нищо, работи си и даже е по-приятно, когато си е вкъщи, а не на работа. Може би след време бихме се изнесли самостоятелно, но не ни е на дневен ред това.

# 185
Хайде сега...разбира се, че ще и пука на Кремито.И не ми обяснявайте, че с вашите деца се държите както заслужават всеки път и на всяка цена...Не може да задраскаш някакви 20 години и да погледнеш на детето си като на друг човек.Това си е твоето дете, идеално или не, като майки ги обичаме всякави.И ни боли понякога...

# 186
Зачетох се малко в темата ви и се замислих. Аз съм на 24 и живея от две години с мъж на 35 и майка му. За мен това че живеем с майка му никога не е било проблем. Но сега като ви чета, всички го мислят за недопустимо, се замислям дали нещо на мен не ми е наред. Smile
С нея се разбираме прекрасно, не ни се меша с нищо, работи си и даже е по-приятно, когато си е вкъщи, а не на работа. Може би след време бихме се изнесли самостоятелно, но не ни е на дневен ред това.
След като не ти е проблем ,нямаш проблеми наистина.Докато почнат.
Няма лошо  да се живее заедно ,то скоро дойде мерака за отделно,преди не бе толкова  на мода.И сега хиляди живеят така ,заедно ,стига да са на една вълна и да си допадат.Проблем е когато спрат да си допадат.

# 187
Има време, не бързай. Вие сега и деца нямате, та толкова чак няма за какво да се меси. Дано да греша, но дойде ли детето, ще имате големи ядове.
Бях се наоплаквала преди време тук и ме попиляхте, но сега, когато изобщо пък не сме със свекъра и свекървата, даването на нежелани съвети и акъл си продължават с пълна сила. Лицемерие, говорене зад гърба, абе, аз го казах и тогава- моята свекърва си е такава и дори вече да не сме там, нейният нахален манталитет остава Simple Smile

# 188
Знаеш ли моето момиче принуждаваш ме да стана много , ама много груба.Не искам , но ти ме принуждаваш.Вероятно и ти си като моята снахичка.Почти съм убедена айде не на 100, но 80%.Една от публикациите , които имаш ми достатъчна да разбера.Обаче си оправдана.В теб бушуват още яко хормони, а да и гадната кърма, която цапа и мирише ужасно.Аз критика търпя, но ти се научи да си по-добра и човечна.Не съди хората прибързано.Уважавай хората и не давай квалификации наляво и надясно.И ти деца гледаш и не знаеш какво ще ти дойде до главата един ден.

Няма значение, аз каква съм, може и да си приличам по нещо с любовницата на сина ти, която не ти е снаха, но най-вероятно - не /от това, което прочетох/. И бегла прилика не намирам досега. Но, както казах - не си прави труда да ме анализираш, едва ли ти е силата, а и си имаш други проблеми от хигиенно и хранително естество.

Не съдя никого, а коментирам това, което ти сама си изтипосала във форум. И никак не е прибързано, това ти е н-ти пост, н-ти ден.

А, какво ще ми дойде до главата - какво Бог реши, или каквото сама /не/си направя. Първите неща обикновено са добри, вторите са плод на нашите грешки/успехи и не са от най-добрите.

П.С.: Побърква ме тази кърма вече!!! Ненавиждам я! Имам чувството, че целия свят мирише на мляко с ориз от нея! Но сама съм си виновна, задето започнах изобщо. Joy

# 189
  • Fort Worth, TX
Я да идеш да си гушнеш бебетата,  и да ги цункаш .Аз моите проблеми си ги оправям.Наистина не знам как намираш толкова време да висиш тук.Евала явно си много оправна.С две бебета мъж и цялата домашна работа.Браво.

# 190
Когато всички се стараят, за другия, лесно се получават нещата. Не се нагърбвам, да изпълня петилетката, като тебе и компромиси не правя, като тебе.

Винаги, когато ми поискат нещо, преди да кажа Да или Не, си задавам въпроса - кое е следващото? Ако утре сина ми пожелае да не чисти, готви, пазарува, да си подрежда стаята, кое е следващото? Ами много ясно - да ми доведе някоя безпризорна, която ще е ок с такъв тип мъж.

Целта ми не е да се заяждам, въпреки, че това ти е най-удобното обяснение, а да ти кажа по недвусмислен начин, да натиснеш сина си, така, както само един родител умее. И да натискаш дотогава, докато го избуташ в правилната лента. Макар и със закъснение, не е невъзможно. Когато един мъж е Мъж, то и жената до него, със сигурност ще е Жена.

# 191
Вярно, само грамажите пропусна.
За сметка на това ти ги знаеш на твоя син.
Забрави как се хвалеше, че е омуал 2кг вратни пържоли при теб след вегетарианските менюта на гаджето Joy
Много обичаш да се правиш на "не съм от тях, как Сийке", ама... Wink
Вероятно ти изневерява паметта. Двата килограма свински врат бяха вечерята за всички. Какъв грамаж е опукал Говендър Мой не съм споделила. Изневерява ти и логиката, защото е малко вероятно сам човек да успее да погълне два килограма каквото и да е. И версията, която се опитваш да съчиниш, е куца, защото нямам спомен да съм се притеснявала относно храненето на Мамин Златен и дали благоверната му се грижи добре за него, което всъщност е проблемът, за който обърнах внимание на Креми. Много ти се иска аз да съм "от тях, как' Сийке", но не ти се получава.

# 192
Добре е да слагаш и себе си в това число... Че откакто пишеш, само "риеш ли риеш" под тази шапка, с нулеви изгледи да успееш да я надскочиш.

# 193
  • Варна
Аз съм изцяло на мнението на Кремито. Разбира се, че ще ми пука за моето си дете, а не за някаква повлекана, която е търсила лесното. За нещастие го е намерила в нейния син. Не знам тя как може да е толкова търпелива, аз на нейно място бих викнала имиграционните и онази да си търси лесен мъж другаде. Хич няма и да се поколебая.

Креми, покажи им вратата по-бързичко.

# 194
Аз съм изцяло на мнението на Кремито. Разбира се, че ще ми пука за моето си дете, а не за някаква повлекана, която е търсила лесното.
И на мен ще ми пука за моето дете, а не за чуждото. Но сериозен проблем, свързан детето на Креми е неговото очакване, че майка му е длъжна да го издържа и обслужва барабар с благоверната му. Това е много по-сериозен проблем от притесненията какво е ял. Предполагам, че Креми е изключително всеотдаен човек и е полагала големи грижи за близките си, мислейки че това са нормални човешки взаимоотношения и очаква подобна реакция от тях. На всеотдайността обаче, 90% от хората реагират не с благодарност, а с очакването, че това им се полага по право. Точно така е реагирал и синът ѝ и със сигурност на Креми ѝ  е много криво от това. Затова е най-добре да вземе мерки да освести младежа по-бързичко.

Общи условия

Активация на акаунт