Любители на кучета - 85

• 31 778
  • 798
  •   1
Отговори
# 675
  • Bарна, морето, сините вълни
Еййй, не си пазят дупетата тия вашите кучета, бе. Нашия, само като го помилвам по дупето, свива опашката и ме поглежда подозрително. Joy

# 676
Миналата година елхата почти изцяло оцеля. Само няколко играчи обра, за да ги види. Ако не бяха тези опасни неща, на които се закачат, въобще нямаше да има проблем.
Много смешно беше, че си пазеше клетката докато му я местехме,  за да намерим място за елхата. Опитваше се да скочи в нея, а после се цопна вътре, за да не тръгне пак на разходка из стаята.
Скрит текст:
До него в клетката е човешкото дете. Много обича да се завира при косматия братко.

Последна редакция: нд, 18 ное 2018, 17:20 от рони

# 677
  • под тепетата
Ау, ма той изписан красавец , рони!
 Кафе, баш така си беше! Другото му име е Ози Въртигъзов  Mr. Green
despicable , Макс беше така - тая ша ми пипа мъжките достойнства - никогаш! Ози въобще не реагира, човъркам го където си харесам. 

# 678
  • София
Нагледах се на красавци и много сладки нови попълнения. Heart

Аз не пиша, защото нищо ново, до вчера. Имахме инцидент с главно действащо лице Харльо. Станахме в 6 сутринта, разходих го, нахраних го и си поиграхме. Отидох да си доспя и като влязох в кухнята изпищях. Навсякъде оповръщано и насрано, просто няма такава картинка. Детето дойде и то изпищя, съответно мъжът ми пристигна, но само се хвана за главата. След първоначалния шок се разревах, а Харли изглеждаше толкова нещастен и тъжен, че още по-силно завих като койот. Айде окопитих се, изхвърлих му завивките, че бяха нещо страшно, позабърсах и мъжът ми дойде да ми помага да му дам ентерол и смекта, че не можем да го удържим. После падна голямо чистене. Снощи му дадох само варен ориз с малко гранулки. Няма други инциденти от тогава. Всичко е заради яденето му на боклуци навън. Ще му купя намордник за френчита, че ще вземе да стане по-голяма беля следващия път.

# 679
  • DE
Зу спи целогодишно повита като буба под завивката.
Чува се едно пръхтене и сумтене и все се чудя как диша
Начи, вече е студ и без балтона не излизаме-седи на вратата и докато не и облека якето, не излиза

# 680
  • в Надежда-та
Мн красиви кучета имате!
Ние днес за цял ден имаме 2 малки попадения на вън и то след сън 😕.
За първи път преди малко се срещна и с куче ..... тръгна да го лае....
Сега съм в чуденка как да процедирам през седмицата с първото/второто излизане. Имам едни 40мин. преди да събудя детето. Дали първо да я извеждам, после да я храня и после пак да я извеждам или.... уф знам ли... Когато почне да се движи по нормално (още се страхува от коли) не е проблем и до училище да ходим заедно. Тази седмица ще ни е проба-грешка как да процедираме. В момента не ходя на работа и имам доста излизания покрай малкия син (училище/занималня), та стига да разбере за какво иде реч на вън няма да ни е проблем излизането.

# 681
  • София

Тъй се будя нощем аз.

За мен, най-добре първоначално извеждане първо нея, хранене и пак извеждане. Постепенно ще свикне ище можеда чака да се приготвите.

# 682
  • Fort Worth, TX
Мн красиви кучета имате!
Ние днес за цял ден имаме 2 малки попадения на вън и то след сън 😕.
За първи път преди малко се срещна и с куче ..... тръгна да го лае....
Сега съм в чуденка как да процедирам през седмицата с първото/второто излизане. Имам едни 40мин. преди да събудя детето. Дали първо да я извеждам, после да я храня и после пак да я извеждам или.... уф знам ли... Когато почне да се движи по нормално (още се страхува от коли) не е проблем и до училище да ходим заедно. Тази седмица ще ни е проба-грешка как да процедираме. В момента не ходя на работа и имам доста излизания покрай малкия син (училище/занималня), та стига да разбере за какво иде реч на вън няма да ни е проблем излизането.
Не знам на каква възраст ти е кучето, но ще ти кажа аз какво направих.Трябва да му покажеш, че вкъщи не е тоалетна.Ще ти отнеме седмица или две, но си струва.На мен лично много ми помогнаха съветите на Говорещият с кучета.Кучетата пишкат след сън, игра и в повечето случаи акат след храна.Съветват кучето да се слага в клетка според размера на кучето.Те не пишкат и не акат вътре. защото не обичат да им е мръсно.Аз клетка нямах , но го връзвах на каишката му за крака на масата където му е леглото.Снабдяваш се с препарт-ензим който е хем почистващ хем маха тяхните миризми и не ги кара да се връщат да пишкат на същото място вкъщи.
Сутрин след сън веднага навън да пишка.Задължително след храна пак навън да ака.Мъжа ми беше много скептичен как веднага след храна ще ака.Ами акат повярвай ми.Малките пишкат на 40-50 мин, което значи в тези рамки трябва да е навън.Може да е повече, може да е по-малко времето.Напръскай вкъщи почти навсякъде с ензима.Ще видиш с това което ти казвам как бързо влизат в крак.Започват да стискат и чакат и даже да те подсещат.Моя държи цяла нощ  излиза в 5 да пишка мъжа ми е ранна птица.,но сега е във Вашингтон , а и аз съм в отпуска и детето ваканция и няма кой да го изкара толкова рано.Днес излезе чак в 8.Пелени ползвате ли?Аз винаги имам една за всеки случай до леглото му , ако има зор.Не я е ползвал от доста време и сега я сменям, щото ги гризка.
Тонка и моя много боклуци гризе.И аз съм мислила да му купя намордник заради това.Обаче сега само като го видя, че тръгва да лапа нещо и го дръпвам.Ти нали на каишка го изкарваш?Моето куче е винаги на каишка, то няма и как да , че ще ни тряснат иначе глоба.

# 683
  • София
Кремито, разбира се, че е на каишка. Обаче носът му нон стоп е забоден в тревата. Не винаги мога да реагирам навреме.

Иначе аз какво да кажа относно хигиенните навици. Същата работа е. Навън си пишка и ака, вътре - също. На 7 мес. ще стане скоро, направо срамота. Има дни в които не мога да обърна внимание на детето заради кучето. Ами пикае си на 2 часа, за акането няма никакъв логичен режим. Когато му падне.

# 684
  • Fort Worth, TX
Колко пъти на ден го храниш?Излизате ли веднага след храна.Вземи препарата с ензим, за който споменах.Миризмата от това което са направили ги връща да го правят и пак и пак и пак и пак.Много ефикасно също в малко вода със изцеден лимон вътре и пръскаш, но ензима е без грешка.Ей това ви трябва другаркиНе се бавете, ами го вземайте и си решавайте проблема.
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/koteshki_toaletni_poddrujka/ar … ralizatori/482979

# 685
  • София
Два пъти го храня. Сутрин веднага го извеждам, към 6, в противен случай ще си свърши работите в кухнята. После го храня и отивам на работа. При него не важи изхождането веднага след хранене.
Ще го купя този спрей, така или иначе какви ли не простотии съм купувала за него. Не пречи да пробваме. Благодаря!

# 686
  • София
Момичета, как реагираха бандитите на първия сняг? Бека за пръв път го видя и много и хареса. Не посмях да я държа дълго, че на обяд я къпах, но беше много интересно. Въобще не е душила къде да пишка. Търчи, вее уши и туко клекне за две секунди. Голяма радост 😁 Почуди се дали да стъпи в него, но определено и хареса.

# 687
  • Fort Worth, TX
При нас няма сняг.Обаче голям зор беше , докато свикне, че трябва да излиза да пишка и в дъжда.Направи две крачки от верандата и айде обратно.Вече свикна даже шляпа яко из локвите.

# 688
От нас: честит първи сняг.
Нямаше сантиметър да не бъде подушен.

# 689
  • У Диспансера ...♥♥♥
При нас сняг няма, само дъжд. Ама моя много се кефи на снега, скача като сърничка 😄
И моя вчера направи беля в къщи, преди два часа беше изкарван, не беше рядко, що така се изтърва не разбрах 🤔
После цял ден гледаше виновно и се самонаказа в душ кабината .

Общи условия

Активация на акаунт