Любители на кучета - 85

• 31 777
  • 798
  •   1
Отговори
# 690
  • Bарна, морето, сините вълни
При нас винаги снега идва и натрупва по-късно, ама с Ерос много му се радваме като дойде. Засега все още сме на дъжд.
Миналата зима голяма игра падна, той беше малък и като скочи в някоя пряспа направо потъваше целия.

# 691
  • София
Реакцията от първия сняг не беше никак добра. Не пожела да си свърши работите. А аз съм вече много изнервена.

# 692
  • sf
Реакцията от втория сняг- час и половина дива игра 😂

Нямаше 7ч като кацнахме с парка 🤣

# 693
  • София
Добре де, само в Дружба ли няма сняг.

Рея се пробва сутринта да рови, ама се разочарова и не беше много на кеф. Аз обаче съм, и сутринта и вечерта около езерото няма да има никой. Грам не я връзвам. Ще ходим да търсим намордници тия дни, че нали си ми е прахосмукачка.

# 694
Макс обожава снега и днес едвам го прибрах от разходката:

# 695
  • София
Добре де, само в Дружба ли няма сняг.
Имаше. Поне в 6 сутринта там си беше.  Grinning

# 696
Ехааа,сняг Simple Smile
На нашия като му се намокрят краката и се раздрисква. Не вярвах,но факт. Може и някои от вашите разстроени кучета да са с такава причина.
Лекувам с пенкилера Ентеросан Simple Smile

# 697
  • София
На нашия като му се намокрят краката и се раздрисква.
А, сакън! След съботното дрискане и повръщане само това ми липсва. Освен да си го оставя вкъщи без разходки, и без това апартаментът ни се превърна в клоака, та все тая.

# 698
  • София
На нас поне 20 см. сняг ни трябват. Като на Сиви на снимките, иначе не се брои. Да има къде да се бухне, да се отъркаля, сняг да хвърчи навсякъде.....
Такива работи.

Моята е студенолюбива, с жегите имаме проблем. Отакто паднаха под 10 градуса температурите живна и си умира от кеф.-

# 699
  • София - Рим и обратно
Кира оная вечер през нощта е сътворила две купчинки - едната в банята, другата до външната врата (явно се е опитвала да се самоизведе). Дъщеря ми като се е прибрала посред нощ ги е намерила. Какво беше това чудо, не разбрах. Твърди били. Дали защото бяхме по чукарите цял следобед и не я извеждахме вечерта за дълга разходка, или се е намръзнала, както каза Трапезица, нямам идея. Боклуци тоя път не беше яла, освен едни кози дардонки...явно не й е свикнал стомахът на такива деликатеси Joy.

# 700
.... и без това апартаментът ни се превърна в клоака, та все тая.

Тонка,Харли те докара до нова степен на съзнание. Близко си до дзен:
Скрит текст:
Зен Будизмът е школа, която поставя на централно място осъзнаването на текущия момент и прозрението в същността на нещата чрез личния опит. Уикипедия

Такова смирение и приемане на неприемливото струи от всеки твой пост . Респект!

Шегувам се,да не се обидиш нещо.Знам през колко мъки премина от началото до сега и ти съчувствам Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 11:13 от Трапезица

# 701

Последно миналата година беше настинала и се изпусна  веднъж и то в банята, от тогава вкъщи нищо не е вършила, та няма как да дам съвет..
Аз в снега съм неволен участник в кучешки впряг. Тегли мама му стара, ще си кааже някой, че е 50 кила поне.
Тонка, Тара много се кефи на снега и също забравя целта на разходките сутрин. Справка - по принцип пишка и ака в първите 10мин и след това се мотаем да стопим батерите, тази сутрин след 40мин се сети, че стиска от снощи.
Спринтира като луда и  вее ушаци, за съжаление вече не смея да я пускам в никой парк (тук няма кучешки заграждения) и е само на повод.. Последните месеци постоянно чета в групите за разхвърляна  отрова в града ни, хляб с антифриз също, а моята си мре за хляб. Тровят и гълъбите (не знам защо и как), а ако намери някой умрял си е чист късмет да не го налапа за стотни от секундата.

Поръчала съм си ляти силиконови ботуши с вълна, ще дам отзиви, че на тая киша оценката ще е най-обективна, а знам, че има и други дето си търсеха.

# 702
  • София
Момичета, тези от вас с по-космати приятели как се справяте с буците сняг по краката. Сутринта имаше и по гърдите топки. Изкарвам я с едно непромокаемо, но корема и краката са открити и става на снежна топка 😁

# 703
  • В светлината на слънцето
Нормалните кучета излизат сутрин на разходка. В 8 часа моето успя да се шмугне при мен и скоростно се намести по ширината на леглото ми. Ей, това студът е голяма работа - не мож го изстърга за разходка. Иначе снегът не го плаши никак, номерът е веднъж да излезем навън. 

# 704
Момичета, тези от вас с по-космати приятели как се справяте с буците сняг по краката. Сутринта имаше и по гърдите топки. Изкарвам я с едно непромокаемо, но корема и краката са открити и става на снежна топка 😁
Кокера ни беше така-на прибиране го мия с топла вода,да паднат буците и подсушавам.

Общи условия

Активация на акаунт