Тренировки в домашни условия - 96

• 55 655
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Хахаха и аз така велото,обаче гледам влогове без да усетя навъртян 30-40мин.Тази сутрин съм по добре,но не съвсем дзен 🙄поне поспах,стоплих се,пих само кафе и метнах една ябълка-това ще е,ще тренирам евентуално вечерта,ако е наистина топло ще се чупя от работа да се попека на вилата 😎

# 136
Кристи, има класически Bootcamp (той е най-труден)+ Bootcamp в Strong&Sweaty и ICE(този е най-лесен). От Strong&Sweaty е подходяща и PHA Training, а от ICE - Metabolic Total Body. Hiit Circuit Upper Body от Ripped with HiiT (не  е само горна част на тялото, включва и крака). Low Impact Cardio + Metabolic Conditioning от Fit Split. Afterburn и Athletic Training(тази не я обичам много, тежка и дълга ми е) от The Low Impact Series. Low Impact Circuit и Cardio&Weights са самостоятелни тренировки, които са ми любими, но степът в тях е по-труден като стъпки. Пръвата е малко дълга, но можеш да орежеш частта за корема в края.

# 137
Звезди, ще ми се смееш, но Катето не обичам да я смесвам с други. Да не говорим, че ме изцежда, че тренировките и са дълги и с много инвентар... след като съм правила 2 бр горна част с Лифт4 не ми трябва още една дълга и убийствена тренировка за горна част в същата седмица. ААА без напън и с нормални тежести ми омекотява мускулната треска от Л4, та я третирам като по-възстановяваща. Между другото леко гребане също установих, че ми помага за болките в ръцете/раменете след Л4, а и е много приятно за загряване! Изобщо съм почнала съзнателно да бягам от усещането за "разбиване" след всяка тренировка, на тези години не мога да поддържам такова темпо 5-6 дни/седмично и да функционирам нормално в останалото време.

13/66 80DO Booty D22 W4 P1
Вчера синковецът категорично отказа да излезе от мазето (играеше Wii на телевизора) и се наложи да си правя тренировката до него на лаптопа. Така се смяхме! Отъм вика "сложете си ръката на дупето да видите дали мускула работи" - той идва да ми пипне задника; после реши, че тази работа била много лесна и почна да ме имитира, а аз мърморя "ама аз съм с ластици". Моето маймунче веднага слага 2 и пъшка драматично, че не може да си отвори краката. На мама се е метнал, милият, само се чуди с какво и кой да се изкодоши Simple Smile))

PS Но определено много, МНОГО уважавам нейните ротации!
https://cathe.com/category/blog/monthly-rotations/
От програмите и най-любима ми е Low Impact Series и от всички Лоус - Афтърбърн!
https://cathe.com/cathes-low-impact-series/
https://cathe.com/forum/threads/nov-2011-low-impact-series-rotation.286176/
Стронг § Суети също, XTRAIN също:
https://cathe.com/sands/
https://2lazy4gym.com/2012/12/31/my-intro-to-xtrain/

Но с нейният стил на степ никога не свикнах и не ми хареса, съжалявам! Джин Милър ФОРЕВА! Grinning
Скрит текст:
Но каква колекция Катина съм събрала Simple Smile))

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 20:13 от Agent Provocateur

# 138
Днес като за първи ден с ХиЧ се натоварих доста. Правих тренировката с 5ци. А 21дф с 2 и 5, редувах. Може и от това да е. Мисля че ще ми хареса.

# 139
Отчитам 10 000 метра гребане за 49 минути по предизвикателството от Агентката.

А вчера нямах време за тренировка, но пък съм направила 22 500 крачки от градска разходка и две изложби. Simple Smile

# 140
Агент, Звезди, машини сте вие! Не е истина колко неща сте пробвали... /bow

# 141
  • София
Аз реших да захващам Piyo .Дано не ми се отразят зле тренировки без тежести.Ще рискувам.Има ли някой правил програмата да сподели как се отразява на тялото?

# 142
Airamber, само бонусните с дисковете правя редовно. Те са много са приятни (работят основно крака и глутеус, въпреки че едната се води за цяло тяло), но за останалите не мога да преценя.
Агент, аз затова препоръчвам метаболитните, половината все пак ще е кардио, а не тежести, но действително са по-тежки от ААА като натоварване, даже тези от ICE. Дай все пак шанс на степ тренировките на Кети, тя има и по-малко денси парчета като The Classics Vol.1 (Vol.2  няма; там са три и доста приличат на тернировките на Джийн за Рийбок) и Party Rockin Step 2. Аз, в интерес на истината, май предпочитам по-танцувалните. Днес, на една доста протяжна среща, прехвърлих една статия, в която пишеше, че идеалните тренировки за моята зодия били комбинация от танци и кардио, което е точно танцувален степ (въпреки че не ги правя, за да се фукам след това на дансинга, както грубо намекваха в статията).
За днес - Booty от ALO. Правих доста допълнителни повторения, докато Оутъм бъбреше, но пак ми дойде малко. Интересното е, че като правя половината от съответите ѝ тренировки от 80ДО, усещам мускулите по-натоварени, а времето е същото.
Завърших с два кръга от тази табата, като трябваше да сменя последното упражение (твърде статична опора) с катерач.
https://www.youtube.com/watch?v=BR3Po8Z4zl8&index=15&lis … iVw2ij5w&t=3s

# 143
Почнах БР, за днес 1 и още малко упражнения за корем. Нещо пак е хвръкнал. И сутиените нещо ме опъват, като кила не, но определено съм нашишкавяла.
Как не, работя на центъра, обедна почивка само половин час, а там само пици. На пица станах. Не върви да си нося храна от нас, че имам много ходене пеш. И всичко е изчислено до минута нас-автобуса-работата-автобуса-нас.
Поне изминавам и около 8-10 км пеш на ден.
Приятни тренировки!

# 144
За днес това-https://youtu.be/0IYlUbxwzOQ, за вчера тренировката на Кристин Къри, показана от Дези.
Джери, как само пици, нищо друго ли няма?
п п големият ми син кара ужасно тежък пубертет и вчера ми изкара акъла. Лошото е, че и двамата с баща му имаме  много работа на този етап, a сега трябва да му обръщаме внимание повече от всякога.Сега разбрах какво имат предвид хората с приказката големи деца -големи ядове А той дори не е достатъчно голям.

# 145
Аманда, съчувствам ти. И аз съм минала по този път. Не знам как е при момичетата. Но може би е по- "забавно" или си зависи от детето.
А, има и дюнери. Май по пътя ще купувам нещо от хранителен магазин.

# 146
  • 1st floor
Защо не може да си носиш от вкъщи храна? Аз всяка сутрин приготвям една камара кутии + чаша дълго кафе за цял ден! Mr. Green Колегите рядко носят храна, предимно ядат боклуци, но вече ми свикнаха и не гледат тъпо, като заизваждам хилядите кутии от чантата.  Laughing

От месец насам съм качила 1-1,5 кг, който ме тормози и не мога да сваля. Обвинявам ХиЧ, защото не ми се ще да е яденето.  Laughing

За днес Chisel Cardio.

Аманда, какво е направил чаровникът? Аз у нас си имам един баш в пубертета. Ни се води, ни се кара. Но това му е черта на характера още от малък. Каквото не е измислил, това не е направил. В момента са му конфискувани всички телефони с тъч скрийн, сложила съм и пароли на всичко, на което може да се включи нет и да се играят игри, защото е наказан. С каката беше лесно - малко тръшканици на врата и рев, и мина успешно през периода...

# 147
  • Бургас
Аз реших да захващам Piyo .Дано не ми се отразят зле тренировки без тежести.Ще рискувам.Има ли някой правил програмата да сподели как се отразява на тялото?

Аз правя PiYo в момента. Съчетавам с бягане и се движа доста бавно по календара (въх, сега погледнах, започнала съм я на 20.09, а съм завършила едва втора седмица). Една седмица през това време опитах по календара PiYo&Running, ама бая нагорно ми дойде и се върнах на стандартния. Та може да се каже, че съм направила 3 пълни седмици общо. Забелязвам обаче много добре оформяне на раменете и ръцете, а там ми е слабо място на мен (в смисъл нямам сила). Шарлийн много ми влезе под кожата, понякога не ми се прави нищо и само като си я представя и скачам Simple Smile
Ако я захванеш ще си ми и стимул, винаги е по-мотивиращо да се движиш с някого Simple Smile

# 148
След едноседмично прекъсване, през което не бях в състояние да тренирам, поради независещи от мен обстоятелства, чак днес дойдох на себе си и отчитам исо хамър спийд + 15 мин. лег хамър.
След тази едноседмична пауза, напомпаният ефект изчезна, така че, аз съм убедена, че е от програмата, което за мен е чудесно, защото това означава, че давам необходимият стимул на мускулите и резултатът след свършването на програмата определено ще ми хареса.

# 149
Отчитам 8 000 метра гребане за 39 минути, по хелоуинското предизвикателство.
С днешната сесия надхвърлих целта от 31 хил. метра, но утре е последният ден и тогава ще тегля чертата.

Общи условия

Активация на акаунт