Тренировки в домашни условия - 96

• 55 651
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!
След 10 часа сън съм направо нов човек. Ето го и отчета: Total Body Strength Workout for People who get Bored Easily - Total Body Burnout

# 121
Аз се отказах от 80ДО Flushed
Преразгледах програмите, които имам и реших да се захвана с Hummer&Chisel. Програмата е 2 месеца, точно като до края на годината. Може би ще започна 80ДО през януари ако имам съмишленички, че ми се струва доста продължителна и без почивен ден съвсем тежка. Искам и да проуча повече дали си заслужава и има ли ефект от нея.

Има почивка, вчера я разглеждах.
Пробвах първата тренировка, но не ме грабна. Харесаха ми кляканията с гира, но после се оказа, че не е моя бира. Отчитам го като искрено лично мнение, не че не си заслужава, или че е лоша.  Peace
По средата я спрях, и си направих една с Кристин Къри.
Тази:
https://www.youtube.com/watch?v=RL3kcQ-lfqo
Много ми е  любима. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сутринта правих Аштанга първа серия. Много съм съкратена от това тичане, имам много за работа.

След малко пак йога, довечера Кели.

# 122
Днес Чизел изо,следва баир кардио Grinning

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 18:35 от No_frame bitch

# 123
Отчитам едни седем рилски езера и едно слизане до Паничище без лифт. Уморих се и ми се искаше да извия врата на моя човек, като "решихме" да се пуснем пеша. Но съм доволна и щастлива, че го направи. Винаги ме тласка отвъд онова, което мисля, че е лимита ми.

# 124
Агентче, браво за предизвикателството! Как се чувстваш? Hug
Благодаря, добре, Тони! Simple Smile

На 25-ти (първият ден от предизвикателството) след като изгребах едни 12 км сутринта реших да се довърша вечерта и след 4236 метра апът ми заби и се саморестартира без да прати изминатата дистанция към лога на Консепт2! Виждам ги на машината, но не иска да се съгласува... Щях да се гръмна! И за да не си размествам много програмата с другите тренировки се заинатих да я направя за 3 поредни дни... проблемът не е в гребането да ви кажа, а в апетита, който ми отвори Grinning
А и аз не гребах за време такива дистанции... со кротце, со благо и со малце сериал + много въглехидрат Wink

10/66 Rowing 12017 m + (4236) m
11/66 Rowing 7586 m
12/66 Rowing 12236 m

PS Засега много се радвам на хибридчето, дето си го сътворих - от 80ДО взех Буути, Крака, ААА (и мисля да добавя Кардио Кор натам); от Лиифт4 взех Рамене и Гърди+Трицепс (по натам и Гръб+Бицепс). Добавям си мое кардио на кростренажора и на гребния, мисля и малко степ за финиш да ползвам след тренировката за крака. Единствените тренировки, които са дълги (50-60 min) са Буути и ААА, всичко останало е под 40 min ориентировъчно. Вървя по календара на Лиифт4, но пропускам 1-вите седмици от всяка фаза на 80ДО (че са най-бавни и леки) т.е. запазвам прогресията на натоварването, която си е заложена по дизайн и в двете програми! Моето кардио най-често го държа по-дълго при нисък пулс за да е по-скоро възстановително и да компенсира голямото седене през деня. Което ми напомня, че скоро четох един норвежки тренер по въпроса, който дори не го брои баш за кардио...
А, ето:
"Long duration moderate intensity cardio is something I use in moderation, as you’ve probably picked up on earlier. Also, no lactate threshold training, stick to lower intensities if you insist on longer duration cardio sessions. For recovery purposes or if you’re sedentary during the day – a brisk walk for 30-60 minutes is great, and it can be done on a daily basis as long as you don’t exceed a heart rate of 130-140bpm. I sometimes recommend this option exclusively, meaning no intervals if you’re already doing 4-5 high volume weight training sessions, and trying to improve your leg size and strength. Adding lots of intervals to this would probably destroy you and I’ve seen it happen all too many times."

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 03:04 от Agent Provocateur

# 125
Сутринта във фитнеса горна част и 15 мин.кардио. Следобед един комшия ме извика, аз бях забравила, да разчистваме един терен да си прави "хубавини" там - басейнче, барбекю. 1000 пъти съжалих, че бях на фитнес. 3 часа здраво кардио с леки тежести - трева, камъни. Май съм доста изморена, че съм легнала и чакам комшията да прави вечеря. Значи утре почивка и БР я почвам от вторник.
Ядене - не е за писане!

# 126
  • София
Приключвам днес 21 day fix extreme и съм в чуденка какво да захващам от утре.Гледам някакъв календар на Оутъм със смесени тренировки от фикса , екстрима , хич и е възможно докато чакам да се се появи нещо ново да карам по него.Лифта не ме грабва , защото отзивите са , че е за горна част.Трябва ми нещо да си подържам дупето и крачетата , раменете са ми перфектни по ген Simple Smile.

# 127
Мисля БР да започна след 21.
Ако имаш кутийките, core the force ползва същата система и режим.
21 и три мен дава резултати. За 4 дни 800 гр съм свалила. Сега почивам, че нещо проблеми със стомаха имам и се чувствам като парцал. Утре дано да съм в кондиция, за да продължа.

# 128
PS Засега много се радвам на хибридчето, дето си го сътворих - от 80ДО взех Буути, Крака, ААА (и мисля да добавя Кардио Кор натам); от Лиифт4 взех Рамене и Гърди+Трицепс (по натам и Гръб+Бицепс). Добавям си мое кардио на кростренажора и на гребния, мисля и малко степ за финиш да ползвам след тренировката за крака.
На мен това са трите тренировки, които 100% ми допаднаха от 80 ДОО. Признавам си, че другите са ми супер скучни и ги ненавиждам Sad Total body cardio го изтърпявам, но трудно. И аз си мислех за подобна комбинация, та направо ме усмихна Hug Сега я имам наготово Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 129
И аз имам проблеми със стомаха Weary ама какво е това бее,сутринта нищо ми нямаше ,само не ми се ядеше,пих кафета тренирах,пих протеин,ходих в планината и сега ми се повръща и съм парцал,едва изкъпах малкият и се трупясах ,пих един Нурофен и ще си легна на електрическото одеалце,дано утре съм ок ,че страшно много работа имам,все за вчера,ужасссз😓

# 130
Аз пък не успях да заобичам ААА. Имам усещането, че се опитват да минат твърде много мускулни групи за твърде малко време и не успяват. Не искате ли да го смените с някой от метаболитните на Кети за цяло тяло? Практически всичко с metabolic/circuit/bootcamp в заглавието би трябвало да свърши работа.
За днес - High Step Circuit с Кети. Досега търсих от коя година е - 2005. Как е попаднал в него музикален мотив от песен на Flight Facilities от 2014, е пълна загадка.
Леко възстановяване на болните.

# 131
Звезди, дай любими примери Simple Smile

# 132
Аманда, браво за успешното приключване на Лифт-а!

Лея, на мен ми харесва 80ДО. Ако имаш време, започвай я!

Агент, браво!

Аз приключих със седмица 2/30 от подготовката за следващия маратон (няма нищо, че още не съм избрала къде ще е този маратон)... Вчера имах интервално бягане, днес 11 км бавно темпо. И двата дни правих йога, а вчера вечерта играх народни танци до зори! Имам още 5 тренировки от Лифт-а и след това се колебая между ХиЧ и блендърите. Определено ще следвам календара за тичането и ще нагласям другите тренировки по 3 на седмица.

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 00:59 от Анонимен

# 133
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Бързо подобряване на всички с неразположения!

Аз днес отчитам Jumpstart Cardio Workout - 5 Minute Energy Boosting Workout   - това е по-скоро за загрявка
24 Minute Ab Blasting Interval Workout - At Home Abs Workout - същинската тренировка
и стречинг: Lake Cool Down Yoga Workout - Fluid Yoga Stretches for Flexibili … and Stress Relief

Храната вече е под контрол. Вчера закуска: 2препечни вита с масълце и резен кашкавал; обяд толстолоб със салата зеле; вечеря: 1 малък Хайникен и  Ел Класико Wink

Днес същата закуска за сега

# 134
  • 1st floor
43 минути кростренажор. С него преоткрих телевизора у нас! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт