Тренировки в домашни условия - 96

• 55 229
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
От мен за днес Шон Gamma Ripp'd + Christine Khuri
https://www.youtube.com/watch?v=VacqQHiRf1M

Ще си извадя тренировъчен план от книжката The New Rules of Lifting for Women и го започвам от петък.
Не утре, защото съм на бокс.

Отивам да лягам с кокошките.
 newsm46

# 511
  • Варна
Непо щом не ти действа противоалергичното сменя го. Препоръчвам ксизал. Бързо оправяне Simple Smile

# 512
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз минавам да кажа "дзак" и да бягам на работа. При мен нищо ново - блендърите сутрин, снощи зумба. В петък съм на маратон в Аякс на канго.
След няколко седмици на нагласяне, проба-грешка с 3 групови седмично и ежедневно ФБ, после правих 1 ден пауза и т.н. и т.н. установих следният ритъм: всеки ден ФБ -  по 30мин са тренировките само силови; веднъж канго и веднъж зумба - те са ми за кеф най-общо казано, не се чувствам изморена по този начин, а по-енергична, което е целта. Събота правя пилатес с фитбол, неделя почивка.

Облякох си роклята от 2016, когато бях 58кг и ми стои по-добре, не ми описва корема, а сега съм 62/3/4 кг според деня в месеца, което е супер! Храната е балансирана - нещо ми стана - ям извара!!!

Люба, животът е кратък, прави само това, което ти доставя удоволствие и с мъжа ти и с децата и да не ти пука за никой извън собствената ти фамилия. Човек трябва да е много егоист, не малко! Това е твоят живот, никой няма да го живее вместо теб и всяка секунда минава и си заминава и няма да се върне. Когато играеш с децата - прави го за собствен кеф, когато готвиш, чистиш и т.н. прави го защото на теб искаш да ти е комфортно. За никого нищо не правя вече! Или поне се старая Grinning

Бързо възстановяване на всички болни/натъртени Simple Smile

# 513
Аз днес мисля да приключвам с разтоварването/само от вчера съм свалила 0,5 кг; то не бе оток, не бе чудо, но може би част от свалената вода е и заради ежемесечните флуктуации/. Покрай арсен се сетих за peakfit challenge и turbofire и се чудя дали да не почна един хибрид от двете. Хибрид, защото в turbofire практически няма силови, а пък peakfit challenge е с доста дълги тренировки и понякога може да не ми остава време, така че мога да сменям едночасовото кардио с 45- минутното от turbofire. Но основно ще се движа по програмата на Мишел. Там има и един ден с доста неприятната ми програма за разтягане, която мисля да заменям с нещо за крака, най-вероятно от 80ДО.
Някой не иска ли да ми прави компания? Аз ще почна най-вероятно днес, но и да се движим с ден-два разлика не е фатално.
Арсен, при БР си спомням, че често комбинирах кардиото за месеца със съответната силова. Джилиън даже има едноседмичен календар за летящ старт. Аз рядко правех цялото кардио, както препоръчваше тя, тъй като имах по 40-45 минути. Вместо това включвах един или два от трите кръга.
П.П. Почнах си хибрида малко странно, защото обърках тренировките. Мислех да правя Hiit30 от Turbofire /нямах сили и време за Pure Cardio от Peakfit/, но вместо това почнах Fire 30 и осъзнах грешката чак на първата комбинация. По-добре, че така стана. Бях забравила какво подскачане пада в тази програма. Хиит тренировката нямаше да е добро начало след паузата.

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 23:50 от zvezdi4ka14

# 514
Адаш, колкото повече даваш, толкова повече хлапетата се чувстват "ентайтълнати" да им се дава. На приличен БГ език би звучало така - "ти го пускаш под кревата, то се качва на кревата" - моите поне приемат, че аз съм им длъжна... не са познали, мамините!

Затова моите вече не се ползват с това безпределно майчино покровителство и глезене отпреди години и докато 7 годишния прави чиниите, 10 годишната салата и наглежда супата майка им гребе, щото и тя е човек и се налага и те да го разберат!

Реших да се включа пак в чалънджа на Консепт 2, че е с благотворителна цел - 100 км минимум за 32 дни или по-малко:
Скрит текст:
"Holiday Challenge
November 22–December 24
Row, ski or ride as much as you can between American Thanksgiving and Christmas Eve. We have honorboards and downloadable certificates for everybody who reaches 50k (adaptive and kids only), 100k and 200k.

For every person who does at least 100k during the challenge (50k for adaptive athletes or athletes aged 16 or under), Concept2 will donate $.02 per kilometer (1000 meters) to your choice of the following organizations: Kafue River Rowing, Protect Our Winters, World Bicycle Relief or Little Bellas.
40/66 80DO Booty D62 W10 + Rowing 22 min

# 515
Може ли линк към 80ДО?

# 516
На приличен БГ език би звучало така - "ти го пускаш под кревата, то се качва на кревата" - моите поне приемат, че аз съм им длъжна... не са познали, мамините!

Затова моите вече не се ползват с това безпределно майчино покровителство и глезене отпреди години и докато 7 годишния прави чиниите, 10 годишната салата и наглежда супата майка им гребе, щото и тя е човек и се налага и те да го разберат!

Икзактли! Както си ги научил! тази лампа сравнително от скоро ми е светнаха и трансформирам отношенията мами - глезани-готовани в човек- хора с отговорности.
Разходките и тренировките на кучо продължават да ми изяждат от времето за тренировки, но през ден правя нещо малко примерно пилатес, йога+вело интервали. Храната ми е с доста въглехидрати,черен хляб, леща, черен шоколад, н е се ограничавам, че ям сутрин и вечер, отслабва бавно, но сигурно, за около месец 3 кг(не е вода) Доволна съм, не броя калории, макроси ала-бала, психически необременена съм.

# 517
  • Пловдив
Добро утро!
За днес муай тай, капоейра и не знам си какво тренировката от миналата седмица, 30 минути, 220 калории. Малко по-малко от онзи деншната, но пък си беше забавно. Вчера не тренирах, не бях спала цяла нощ и реших да не се мъча, за утре възнамерявам нещо силово с тежести(Пауър хийт от Лес милс) или някое тип Джилиън (метаболик с кардио интервали). Макар и да не съм отслабнала, за по-малко от месец трениране само за кеф, вече ми се очертаха отново плочките, макар и под сланина, виждат се, чувствам се много Хепи и тонизирана. И аз чакам на Шон новата програма, защото ще е само 20 мин, но като си спомня, че Инсенити макс 30 толкова ме товареше психически, че направо ме отказа от тренировки във времето, ще си помисля дали да го почвам. Или ако да, без да се напъвам до дупка.
Агент , да, абсолютно си права,ама на мен просто не ми се получава. Много съм мека като характер и това е огромен проблем.
Изчезвам, весел тренировъчен снежен ден!

# 518
Добро утро! След дълъг период на сравнително несериозно отношение към тренировъчната ми рутина, смея да твърдя, че успях да вкарам нещата в релси. Тренирам 5 дни от седмицата, в останалите два /обикновено това са уикендите/ просто се движа много. И да- в тези дни броя крачки, като се опитвам да докарам поне 1.5 над заложения от СЗО минимум.  Laughing

Сред близкия ни приятелски кръг ми е излезнало името на "желязната лейди", която възпитава отрочетата си в изключителна строгост. Joy Затова и понякога на майтап /а понякога може би и съвсем сериозно/ приятелките ми се бъзикат, че ще си пратят "издънките" при мен на превъзпитание. Аз самата не им го препоръчвам!  Mr. Green
Скрит текст:
От малки съм научила наследниците, че няма нищо на готово.  Без значение дали през това време имам да свърша нещо важно, медитирам или просто гледам "Откраднат живот". Маса не "слагам" и не "вдигам" повече от 3 години, салатата отдавна си е отговорност на тиЙнката /аз само я овкусявам- "никой не го прави така добре като теб, мамоооо"/, брат й си има други битови отговорности..  Whistling Отстрани поглезнато- чист комунизъм.  Joy

# 519
Аз хич не умея да съм строга, просто не го мога и дори да се опитам, звуча супер неестествено.За днес кардио на Трейси Андерсън, което си беше пилатес Много странно ми изглежда тази жена, прави едни движения все едно през нея протича лек ток.Или като обладана от някакви извънземни енергии, но хубавото е, че след нейните тренировки ям много малко.

# 520
Нали? Изглежда като да получава епилептичен пристъп. При упражненията за краката обаче всичко е стройно и подредено.

# 521
Привет момичета! Продължавам с Руми и Витас/йога. С храната съм почти добре с леки залитания - обвинявам ММ - миналата седмица като го нямаше всичко беше ок. Той пък е супер обиден, че известно време няма да бягам.  Малко ми е кофти, че зарязах ЛТФ, който правихме заедно, но той днес не може, утре не може, после реши импромпту да пътува  .. а така не става!

За децата не знам - nature/nurture - двете деца да ми много различни. Методите, които работят с едното, с другото - не. Иначе съм напълно съгласна - обичам си ги, но имам отговорност към себе си, тях и околните да се опитам да го възпитам като разумни хора.

Блендърите да не чакат бебе?

80ДО я има във ВК.

# 522
Спомням си, че Звезди никак не беше очарована от Mes de Más, но аз лично вече втори ден правя тренировки от програмата и, честно казано, съм много приятно впечатлена. Да, става въпрос само за откъслечни впечатления, но засега ми харесва. Даже много.

Друг е въпросът, че абсолютно нищо не разбирам, така че си оставям треньорката да бърбори на заден план и се заслушвам, само когато започне да отброява последните секунди.

Поне от първите две тренировки впечатленията ми са, че има нови за мен, интересни, но базисни упражнения(мразя сложни комбинации), разумно темпо, средно натоварване - точно това, което търсех в момента.

Скрит текст:

# 523
Тони, аз също мисля, че упражненията не са лоши. Критикувах основно участничките (към мъжете нямах забележки), някои от които бяха като на почивка. Треньорката също ми беше малко скучновата, но като не я разбираш, сигурно няма значение.
Спринкълс, блендърите говореха за мед. причини като за нещо лошо. Ако чакаха бебе, предполагам, че поне Даниел можеше да продължи да пуска някакви тренировки.
В една от руските групи са пуснали нови тренировки на Кети. Сега ме карат да се чудя как да ги наместя в хибридната програма.
По въпроса за децата,
Скрит текст:
като страничен наблюдател мисля, че много майки допускат грешката с прекалената отдаденост и микромениджмънта. Стига се до ситуации (за познати говоря), когато мъж на 32 не знае как се включва пералнята и чака да му се приготви закуска или пък майка инструктира 35+-годишната си дъщеря какво да си облече, все едно е петгодишно хлапе. Майките трябва да са по-небрежни (малко като татковците) и да имат повече вяра, че децата могат да се справят и сами. Иначе се превръщат в някаква комбинация от даденост и досаден шум.

# 524
Значи аз съм идеална.
ДЕТЕТО ЩЕ ПАДНЕ! Е,и? Ще стане.
О, БОЖЕ, УДАРИ СЕ! Ще му мине.
СТУДЕНО Е, СЛОЖИ МУ ШАПКА! Не иска да носи шапки, ако ще.
ИЗПИ ДВЕ ШИШЕТА ВОДА! Пило му се е, изпил е.
И така нататък, и така нататък. В общи линии го оставям да прави, каквото иска, стига да не пречи (много) на околните (и особено на мен Joy)

Общи условия

Активация на акаунт