Тренировки в домашни условия - 96

• 55 225
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Арсен, при БР си спомням, че често комбинирах кардиото за месеца със съответната силова. Джилиън даже има едноседмичен календар за летящ старт. Аз рядко правех цялото кардио, както препоръчваше тя, тъй като имах по
Мерси за съвета Звездичка, но ще ги карам така, както са по календар, само 1 и 2, и 3 и 4 ще ги направя по една седмица, т.е. всяка по два пъти.
 В такъв период съм в момента, че чувствам умора - МЦ + почти всеки ден ходене навън в студа, около 3-4 километра сигурно ми се събират + дърпане на деца в шейна...и като се прибера вкъщи на топло и ми се доспи и хич не ми е до дълги и тежки тренировки, та БР 1 и 2 за сега ми идват идеално като натоварване в този момент...но скоро, като свърши МЦ най-вероятно, ще дойда на себе си и тъкмо ще дойде ред на втората фаза, където до колкото разбирам са по-- трудни.
Най-важното нещо, което щях да пиша е, че от много много време насам, по време на ПМС (тук няколко пъти съм се оплаквала от ужасен ПМС) нямаше зверски глад и подуване - най-кратко казано, постигнах го с броене - до 1600 калории - лек дефицит, вечер без въглехидрати, и протеина го докарвам до 80 - 90, повечко мазнини, малко въглехидрати. Сега се надявам да задържа така, и ако не е начинът ми да отслабна, то поне да е начина да не кача през зимата.
Относно децата, имам пред очите си за пример и прекалено отдадени родители и прекалено нехайни и оставящи ги, да правят каквото и където си искат, и при двата варианта нещата не са добре и има проблеми с поведение и дисциплина. Аз се стремя да съм нещо по средата.Simple Smile

# 526
За днес - Pure Strength 1 от PeakFit Challenge. Спомням си, че като правех индивидуални трeнировки, често правех Pure Strength 2, но не и тази, не ми харесваше особено. Използват се ластиците за упражнения, за които не са подходящи (флайс), има упражнения, които могат да доведат до контузия, и се пренебрегват бицепсите, на които са посветени по-малко от две от общо 50 минути. Днес обаче безкомпромисно заменях упражнения, както и ластиците с тежести, така че оценявам положителния момент - бързо темпо, което позволява да се поддържа висок пулс. Дано утре нямам МТ, че по календар май ме чака дълга интервална тренировка.
П.П. Оказа се, че не било интервална,  а волна програма, т.е. крака по избор.

# 527
Звезди, изобщо не бях обърнала внимание на участничките - аз съм най-ненаблюдателният човек на света, така че нищо чудно Laughing

Днес направих третата тренировка за първата седмица - дупе, и наистина е много лека, а интервалите твърде дълги. Но, правейки варианта за напреднали, добавяйки тежести 2 х 5 кг. и пренебрегвайки интервалите - докато показва следващото упражнение, продължавам да правя предходното, всъщност се получи доста добре.

Е, добавих и тази тренировка на FitnessBlender - 10 Minute Butt and Thigh Workout и вече съм доволна.

Остават 6 км. бърз ход на пътеката и 3 х 15 лицеви опори, когато се сетя, и програмата за деня ще е изпълнена.

# 528
  • Пловдив
Добро утро!
За днес Гама екстрийм от Т25. Мале, като видях отчета от тренировката, лошо ми стана 😔. Само 130 изгорени калории, пулса ми е бил в зоната за горене на мазнини само 1 минута и въобще силова тренировка явно е съвсем друг механизъм на въздействие от кардио. Не, че Шон е баш равно на силова, ама ха де. Нещо може и гривната да дава бъг. Ако не друго, поне установих, че килър кикбокс кор тренировката ме е държала много време в зоната за горене на мазнини, за разлика от вчерашната. Както и да е, това за личната ми статистика, не че е важно. Продължаваме напред 😅. Тази вечер съм на събиране, 29 години от завършване на 8 клас, не знам кога ще стана утре, но предвиждам нещо малко по-дългичко по принцип.
Приятен уикенд на всички!

# 529
Любче, приятно изкарване!
За днес пак на същата вълна https://youtu.be/Twd4GhliDfw едночасова е
Звезди, да, за крака са страхотни, даже май вече виждам ефект при комбиниране и с йога За ръце също на този етап ме устройват, макар да са ми доста странни.Лекувам още болките във врата, мисля, че тежестите и студът имат отношение.Аз обаче нямам съвсем леки гири, както съветва Трейси.И ползвам тройки.

# 530
Честит Декември!  Heart Eyes
Аз днес се отчитам с... нищо. Имахме едни планове, те пък коренно се промениха и сега леко жонглирам между задачките. Дори не съм сигурна, че ще успея крачките да си направя. Но и утре е ден!

Аз обаче нямам съвсем леки гири, както съветва Трейси.И ползвам тройки.

Предполагам знаеш, но да напомня- в случай, че упражненията го позволяват, винаги може да ползваш бутилки от мин. вода или безалкохолно. Там опциите поне са добри- от половинки, до 2- 2,5. Simple Smile

Хубав и уютен уикенд!!!

# 531
Привет,
аз си продължавам с 80DO. Започнах я в събота преди две седмици и нещо не мога да се оправя с календара. Дааа много съм смотана Grinning Така де, почивката ми се пада в събота, не в неделя. Днес (както казах, смотаничка съм си), бях останала с впечатлението, че се почива два дни и си казах, я аз малко да се раздвижа, ще почивам утре. Та тръгнах с тренировката, която звезди сподели https://www.youtube.com/watch?v=YJ3QuchrUNA, обаче като човек, който има някаква идея от кикбокс, толкова ме изнервиха тези, че на 27 мата минута ги зарязах и продължих с тази. Не, че е кой знае колко по-готина, ама движенията са й малко по адекватни https://www.youtube.com/watch?v=5yTCxeIbx_k.
И така... тази седмица малко без почивка, другата повече ще следя календара Simple Smile
Предстои ми ден 15 и се самопотувам, че единствено изпуснах вчера, но пък правих кардио в залата на пътечка и крос тренажор. То и без това ми е най-не симпатичната тренировка.. Cardio Flow ама ще го мъча, няма как Simple Smile

# 532
Цял ден спя днес. Накрая се наритах да потренирам.
От Звезди тренировката за крака и дупе от ФБ Hug още една тренировка за тези части, корем 15 минути и малко горна част.

# 533
Джери, някой друг ще да е пуснал тази тренировка. Тази година от блендърите съм правила само тренировки с пудовка.
За днес - Cardio Interval Burn от Peakfit Challege. Мислих, мислих, редих календара (първата седмица ми е много объркана, защото пропускам фитнес теста и имам реално три почивни дни, които са ми много) и в крайна сметка направих интервалната вместо крака. Набелязала съм 4-5 варианта за крака, два от които - съвсем пресни тренировки на Кети. От всичките ме чака почти сигурна МТ, а утре по програма е Cardio Strength, която е достатъчно мъчителна и без МТ. Ще направя краката в понеделник.
п.п. Джери, Дези беше пуснала тия дни една тренировка за долна част на Кристин Къри, която прегледах и изглеждаше добре. Някъде преди една-две страници беше.

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 23:54 от zvezdi4ka14

# 534
Ето я:
Кристин Къри за глутеуси. Има ластици за малко, но може и без тях.
https://www.youtube.com/watch?v=VacqQHiRf1M

Мен ме заинтригува Трейси от линка на Аманда. Ще пробвам утре. Днес тичах, а вчера беше лег дей.

# 535
Не беше тази, нещо в една хотелска стая. Поне един диван имаше. Като се върна ще я видя, че съм на телефона. Както и да е сега нямам задни части Simple Smile
Днес обмислям фитнес.

# 536
А, това е Линда. Да, тя е безпощадна.
П.П. За днес -  Cardio Strength 1 от PeakFit Challenge. Не помня от тази ли ми причерняваше или от втората част. Може би и от двете. Избутах я с 3-4 почивки; гледах да вкарам пулса поне в кардиозоната, преди да почна следващия кръг (защото като види човек 194 на пулсометъра, почва да се притеснява, тъй като според теорията за максималния пулс е на ръба на инфаркта). Ако с това не изчистя, значи съм безнадежден случай. Обаче си харесвам фигурата повече от тези на участничките в програмата. Малко са ми мъжествени - много релеф, тесен ханш и широка талия.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 15:28 от zvezdi4ka14

# 537
Някого от вас сънувах, ама кой е... не знам Simple Smile Шантава история. Някаква секси мадама си развяваше фигурата и аз си казах на сън "брей тия от мамата, какви са мацки" и това помня Grinning

Отчитам днес тотал кардио кор, 15 ден. Нахейтих ги вчера кикбоксерите, ама такава МТ имам на гърба, че днес като си обличах екипа хубаво се огледах да не би случайно през нощта някой мускул да се е показал и някоя и друга паласка да се е стопила. Уви, не ...

Зададох си нова цел на гривната - 300 калории на тренировка. Преди бях на 200. Ама нали прогрес търсим, та като видях, че съм на 288 викам си "а залудо тренирай, залудо не стой" и повъртях 5-6 минути колело, та да ударя 300-те.
Сега отивам малко да отпусна тез телеса в парната баня и се прибирам да готвя, че кучето и мъжа - и те хора милите...
Хубава неделя на всички Simple Smile

# 538
Някого от вас сънувах, ама кой е... не знам Simple Smile Шантава история. Някаква секси мадама си развяваше фигурата и аз си казах на сън "брей тия от мамата, какви са мацки" и това помня Grinning

Здравейте!
Отдавна не съм се отчитала, но минавам да кажа, че съм била аз! Joy Joy Hug Kissing Heart

# 539

Общи условия

Активация на акаунт