Тренировки в домашни условия - 96

• 55 223
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Ха-ха, развеселиха ме.
ТиЛи, бях забравила за варианта с бутилките..
Дези, аз не мога да постна през телефона цяла тренировка, ако не е от YouTube, с търсачка можеш да я намерил-57 Мин. Е.
За днес кардио от ФБ и yin yang йога.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 19:57 от Аmanda

# 541
Аманда, намерих тренировката и си я отбелязах. Благодаря. Grinning

Момичета, как се прибавя нов член във фейс групата? Препоръчах Таня, но не са я кликнали. Забелязал ли е някой, много моля? Flutter bouquet

Днес йога, ако сколасам. От сутринта отмятам задачи и работя  Twisted Evil  Cry Cry. Чувствам се като робинята Изаура.
Остана да напазарувам и изгладя. Май йога по нощите ще правя....

Днес "почивам".

# 542
  • Пловдив
Хелоу!
За днес хубаво се бях наканила за нещо дълго, ама не отчетох, че снощи ще се прибере късно, след срещата с класа. Да се похваля, всички ми направиха комплимент, че изглеждам най-млада и свежа, та ми се вдигна самочувствието 😅😅😅 Ако трябва да бъда честна, не съм очаквала, но мъжете много повече са се очичкавели, ама как пък един пич няма, който и да бях видяла на улицата, нямаше да го позная. Ужас. Момичетата за мен са си същите. Та, мина и замина срещата, догодина пак. Та, за днес направих едната табата от тубата, с един батко черен треньор. Табатата беше мега яка, баткото също, нищо убиващо, бейсик движения, но купон. Е, калории малко изгорени, но за сметка на това почти през цялото време съм била във фат-бърнинг зоната, което е по-важно. Утре смятам да повторя карсдо скулпт тренировката от преди седмица, защото беше страхотна, няма и как, започва с лицеви опори 🤣🤣🤣
Дух, не ги хейти хората, голям гръб се прави с боксовите тренировки, и то неусетно. Корем също. Да се чуди човек откъде му е дошло. 😃.
Лека!

# 543
A, Люба, аз ги хейтя защото 3 години съм тренирала кикбокс и като видя някакви неадекватни комбинации, които противоречат на всяка "бойна" логика, баланс и смисъл и се дразня. Нас са ни учили стъпка, удар, стъпка, удар.И такива неща... иначе хахха съм последна по "компетентност" в някакви неща, но тия ми бодат очите.

# 544
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Ей, изчетох ви! Hug

Аз от петък отчитам маратона в залата: за по 15 мин. имахме: тае-бо (не ме изкефи), степ аеробика (също не), стречинг (дааа, ама не е изненада), боди бар (ей тука не усетих как минаха 15-те мин и исках още, много ми хареса), каланетика - не; зумбата и кангото са ясни иии имаше ли още, нямаше ли.. 2 часа продължи цялата тренировка с 2 стречинга.

Събота и неделя - кънки на лед Grinning В обедната ако ме изтърват - на пързалката ще съм Simple Smile

Люба, аз с Шон видимо омазних, като цяло не го харесвам, въпреки че пък от друга страна е добър за увеличаване на издръжливостта... да речем, че съм със смесени чувства. Но при мен резултатът не беше какъвто ми се искаше, след Т25.

С децата аз съм дете Grinning
Скрит текст:
Правим всичко заедно - готвим, пускаме пералня, редим пъзели, играем Скрабъл, ходим на кънки на лед, четем книжки, пием мляко с какао. Много се забавлявам и се наслаждавам на този период, защото знам, че бързо ще отмине. Много рядко има за какво да им се скарам и в повечето случаи ми се струва, че аз си изтървам нервите, а те не са направили нещо кой знае какво - просто са си деца. Усещам, че имаме много специална връзка. Много се кефя.
Иначе кифла я уча точно да е кифла, нямам предвид, че ходя с екстеншъни, аз дори ноктите ги нося късо подрязани, а да е глезла, да получава отношение, да не позволява да се държат гадно с нея, да показва когато нещо не й харесва и да се държи като дама на масата и не само. Мен навремето не ме учеха така - с 2-ма братя... Работя от 14 годишна, бях научена, че ако искам нещо, трябва да работя за него, едно кафе не давах да ме почерпи някой младеж. Чаааак много по-късно се осъзнах, че съм момиче и не съм наравно с мъжете Grinning
Баткото го уча да не се отказва, да е твърд и да си отстоява мнението - все пак расте мъж.
Бих казала, че ги възпитавам различно, но както казах, най-общо се старая да имам топли отношения с тях, да ми разказват какво се е случило в училище и т.н.

Днес още се чудя дали да силова за долна част, или стречинг.

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 07:01 от TDI

# 545
  • 1st floor
Уф, днес малкият ми е задигнал стария телефон с него в училище и не успях да влезна във ВК през новия. Това за мен е някакъв мега труден да стартиране и за работа сайт! Crazy А довечера на дребния му се пише голям скандал.  #Cussing out Аз съм от строгите майки. Мога да съм супер модерна, забавна и разбираща, но ако нещата не вървят според моите правила, ставам много лоша. Черта на характера ми е, не казвам, че така е правилно.

Заместих с БР2 с модификации за по-голяма трудност.
В неделя газих дълбок сняг над Конярника на Витоша, което си се брои за тренировка за крака+кардио.  Laughing

Моите съученици от гимназията са се ошишкали, олелчили и очичкали. Жените са си запазили само физиономиите и прическите, а мъжете хич не мога да ги позная. Даже и тотално побелели има. Аз преди години имах един бял косъм, ама сега нещо го е занямало. Дай Боже обратен процес при мен да има! hahaha Обаче съм се сбръчкала. Може би от прекормерното излагане на слънце. Уж се мажа, ама вече съм изпуснала фронта. Confused

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 06:16 от НеПоКоРнА

# 546
Непо, чудна си! Hug Иде ми да завъртя пак БР, като те гледам! Simple Smile))))
Започвам нова работа, пробни периоди и т.н. (леко стрес, докато още нищо не е сигурно Head Band), но съм си казала, че когато всичко влезе в коловоз, пак ще правя БР. Blush

# 547
Леле, Непо! Такъв си шемет, толкова да ми харесваш Simple Smile))))

Снощи правих тренировка за задник в 9,30 вечерта и за мотивация си повтарях думите на Звезди, че 80ДО вдига задника и без мускулна треска и без да ти е супер трудно. Макар, че по  едно време ми притреперваха и коленцата и ръчичките, щото държах по 20 паунда в ръка (3 х 10 формат)

# 548
Агент, аз тези неща ги разказвах за Booty от първа фаза, където (като изключим собственото ми бути, което не е леко) най-тежкото, което ми се налагаше да вдигам, беше бутилката с вода на почивките.
За днес си избрах най-кратката тренировка за крака от набелязаните варианти (защото след четири интервални тренировки героят е уморен) - Lean Lower Body Live с Кети. Освен това мернах една ХУ хромозомна комбинация сред участниците и реших, че сигурно ще се посмея. Човекът не ме разочарова. Докато прикляквахме с тежести, се справяше добре, но като минахме на плъзгащите се дискове, настана веселба, тъй като той някак се опитваше да сгъне крака на парцалчето, с което замянаха диска. Тренировката е отпреди около 2 години и Кети изглежда прекрасно на 50+. Разбирам, че има грим, ботокс и/или филъри и пр., но все пак малко жени са толкова свежи на тази възраст.
Моите съученици изглеждат сравнително добре, но аз май си контактувам само с по-запазените. Иначе някои още преди 5-6 години не можех да ги позная от кубета и шкембета.
Непо
Скрит текст:
За бръчките - серум с ретинол. Марката няма голямо значение, но гледай да има поне 0,2 % ретинол и не го ползвай сутрин/през лятото, за да не станеш на петна.

# 549
Дези, когато си в групата, под името са снимките на всички участници, в дясно има бутон "добави",пишеш името на човека и го добавяш.
Юхуууу току - що сглобихме с миУото новият ми спининг байк Heart след дълги перипетии най-накрая дойде, искам го от една  година Stuck Out Tongue Winking Eye
За днес разходка с кучо.

# 550
Честито. А това на заден план прасешка кълка ли е или просто съм много гладна?

# 551
Хамон, бейби Sunglasses

# 552
Непо :*
Бич, честита придобивка Wink

Тези дни нещо ми е смънцафърцано и на психиката и на тонуса и на всичко. Ама аз без бой не се давам. Вчера след тренировката се почувствах малко по-добре. Днес следва Cardio Core и съм решила да я използвам тая мулти спорт карта, не само за парна баня (в тоя студ желанието ми за плуване съвсем изчезна) и да посетя тае бо довечера. Нещо кикбокс не намирам близо до мен, а пък това като му гледах клипчетата изглежда забавно. Надявам се да успея да стигна до залата.

# 553
Честита придобивка и от мен.

Мен ме пуснаха да си ходя и аз вместо да търча у нас да правя БР3 се наврях у фитнеса.

# 554
Днес започнах ПУШ.
Като за първи ден ми хареса.
40 мин + 50 мин кростренажор

Започвам да следя всяка седмица сантиметри, за да видя как върви всеки етап от програмата и накрая да дам обективно мнение.

Спрях с ХиЧ на 5та седмица. Омръзна ми 😁

Общи условия

Активация на акаунт