Тренировки в домашни условия - 96

• 55 237
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
За днес тичане 30 минути, 8 минутна тренировка на Трейси Андерсън и йога за врат Изцяло смених жанра напоследък, заради старост нерадост.
Агент, внимавай бре жена, въпреки че забавно го разказваш.
Биб, ха-ха, при мен редовно кучето е сред пострадалите от гира.Ноу фрейм, честито лабрадорче!Дези, радвам се за котето, хубаво е децата да имат животинка.
Болните да оздравяват! Аз продължавам да имам проблем с влизането във форума от лаптоп, затова и по-рядко ще се отчитам, че ми е мъка през телефона.

# 496
  • 1st floor
Аз пък си изфрасках онзи ден главата в отворената врата на горния кухненски шкаф. До кръвопролития не се стигна, но имам цицина. Добре, че е под косата и не се вижда. Laughing

Иначе за вчера отчитам 43 мин кростренажор, а за днес нищо, защото съм отново в отбора на болните. Rolling Eyes

# 497
Ех Непо у дома постоянно става така. Една приятелка още помни как й налагах главата с бучка замразено сирене ... Само това имах замразено Хаха.

Ураааа аз продължавам стриктно с 80 до. Днес преди работа тренирах. Обаче тоя кардио флоу няма да го изтърпя. Вие заменяхте ли с нещо?

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 09:26 от Анонимен

# 498
  • Пловдив
ДобрУтро!
НепоHeart
За днес 30 минутната с 300 изгорени калории, дали да толкова, ще кажа при другото правене, че днес ми пристига гривната. Ура! Вчера не тренирах, бях много недоспала.

# 499
Ох, кой главата кой ...
Баща ми ремонтира, направо сменя, парапета между първия и втория етаж и аз замаяна от грипа и едно терафлу набързо слязох от втория етаж. Сега половината трибуквие ми е синьо.

Непо, бързо оздравяване, на мен ми трябваше 5 дни да ми мине. Дано при теб е по-бързо!

То ми писна у нас и ходих днес във фитнеса. Обща тренировка. Нещо на кардиото накрая се изложих, държах само 115 пулс, но и на това съм доволна.

# 500
Ай, оздравявайте и се пазете!

Аз продължавам с програмата на Румяна за напреднали. Реших още една седмица да я направя и после да премина на супер напреднали, които ще завъртя 3 пъти и с това ще изпратя годината. Комбинирам с йога на Витас и Сара. Не съм бягала.

# 501
Ураааа аз продължавам стриктно с 80 до. Днес преди работа тренирах. Обаче тоя кардио флоу няма да го изтърпя. Вие заменяхте ли с нещо?
Ще имаш право да заменяш, когато правиш програмата 2-ри път. Сега стисни зъби и го прави както е замислено!

Стягайте се, девойки бивши, няма да се даваме още!

# 502
  • На морето!
Записвам се при вас. До началото на лятото тренирах в групови тренировки- предимно табата и кросфит, но с леки или без тежести, 3 години тренирах активно и изведнъж ми омръзна, не си поднових картата и замених тренировките с джогинг. Обаче вече застудя и бягането навън не ми е опция, на групови тренировки не ми се ходи и хоп при вас. Прочетох последните страници, но някои съкращения са ми наистина непонятни, така че ще върна назад да чета още. Търся си тренировки за изгаряне на мазнини и стягане, хранителният ми режим е с интервално хранене, без месо, с 1-2 "мръсни" дни в седмицата. Сега съм в ПМС и ще изям някого, но като цяло съм ограничила до минимум брашно, захар, безалкохолни напитки
Скрит текст:
/днес изядох една баничка/.

# 503
Рязък завой в плановете ми, хореографията на peakfit challenge е прекалено сложна за мен, не успявам да следвам треньорката и съм безкрайно смешна....за това набързо взех решение да започна БР и отчитам БР1 днес - приятна, зареждаща, ненатоварваща ума. Джилиън е страхотна треньорка.
Menina, здравей, добре дошла. В ПМС и аз съм способна да изям света...не и сега, май му намерих цаката, но няма да бързам да се хваля, нека да мине още време да видим дали няма да се "изложа" и ще разкажа...
Броя калории с майфитнеспал.

# 504
Завърших първи месец от ХиЧ.
От вчера започнах втори. Свалила съм 1,5 см от корем и ханш. Другите мерки са ми едни и същи като в началото. Килограмите са -1,5 като по - скоро клонят към -1кг.
Бавно и славно към целта ми.

# 505
  • Пловдив
Aрсен, да, същото ме беше предупредила и мен Би, когато бях решила да се пробвам с тази програма, и аз като теб направих една тренировка и не ме грабна. Ние хубаво да се пробва, не знае човек какво ще му пасне и какво няма да му хареса.
И да се похваля, дойде ми гривната 😃 Ура! Ще  Видим какво ще показва. Не е някаква хубава, хуауей банд 2 про, но четох, четох, съотношение цена - качество равна няма. Има и пулс, и калории, следене на съня, водоустойчива, моя телефон е хуауей, така че веднага си влезе в ритъм. Сега остава и да върши работа и ако може сама да ми свали 5 кг, ехееее 😅😅😅😅
Изчезвам, надявам се утре да не се успя, защото за 1 път ще видя, аджеба, колко калории хабя на тренировка.

# 506
  • 1st floor
Любче, честита гривна!
Аз съм малко по-добре и днес правих Chisel Cardio. Промивах си носът цял ден с някаква морска вода, пих ударни дози витамин С и много цитрусови фрешове и хремата май я стопирах. Гърлото и гласът също са ОК. Само пуста кашлица не спира, да му се не види! Чудя се дали да не сменя противоалергичните, но не знам с какво. В момента пия Десибел. Миналата година ми помагаха, сега слабо.

# 507
  • Пловдив
Непо, Ериус? Май е малко слаб, ама пък е безобиден и обикновено него изписват. Ако кашлицата ти е от важното време, спасението ще е лятото Grinning Стискам палци да се оправиш.
Отчитам днес Килър кикбокс кардио кор тренировката, която правих преди няколко дни. Този път нямах никакъв проблем с темпото и следването на хореографията, това е една от причините да смятам, че тренировките не бива да се правят само по веднъж, има резон в повторението. Пак ми мина неусетно, направо умирам от кеф, като не чакам да свърши бързо 😅😅😅, а така бях последните месеци от тренировъчната ми кариера. Изгорени калории 250, за 30 минути си е в реда на нещата, смятам. Решила съм да направя Шон някой път 30 минути за сравнение, а също и 60 минутна от Инсенити, винаги ми е било любопитно колко реално съм горяла там, навремето мислех, че около 600 за час. Оказа се от цялата работа иначе, че пулса ми е сравнително висок - 80, което хич не ми харесва, мислех, че ми е доста по-нисък. Възможно е и да е от нерви тези дни, но съм набрала скорост и всеки ден вдигам скандали на който ми падне пред очите, най-вече на децата. В един момент осъзнах, че даваш всичко от себе си, а насреща пълен непукизъм. Пълно разочарование. И гледам как, например снаха ми, която само себе си гледа и не си поглежда нито мъжа, нито децата, ама децата никак, и как те правят всичко, за да я зарадват, как се притесняват да не я разочароват, как не искат да я тревожат, как учат, за да получат похвала, и като гледам моите към мен и започвам да се самосъжалявам 😔. Та може и за това да ми е нервно.
Весел тренировъчен ден на всички!

# 508
За кашлица и гърло при мен помага да пусна топлата вода в банята и да направя нещо като гаргара с топла вода.
Пфу, от година не бях боледувала, сега какво ми стана, на мога да се събера. Дано успея да потренирам днес.

# 509
Аз все още си карам възстановителната пауза. Проверих новите ютюб зведи. Не струват много, а и едни странни екипи: или са полуголи, или носят бабините си кюлоти. В крайна сметка се върнах към Линда (оказа се, че има серия с тренировки, пригодени за хотелска стая, която пускам за други пътуващи хора), Сюзън Боуен и някои стари тренировки от серията 10-minute solution.
Малко клюки от фитнес света: Блендърите са в творческа пауза (гледах клипа, в който обясняваха ситуацията, говореха за мед. причини, най-вероятно прегаряне), а Бийчбоди са пуснали смесен календар за подготовка за новата програма на Шон (която изглежда кошмарно, 20 минути болка и страдание).
Иначе за 1 седмица моят оток изчезна съвсем и съм 1,5 кг надолу.
За гърло ползвам разни бабини илачи на базата на зехтин, ракия (която специално си превозвам в чекирания багаж), лимонов сок и мед+мия си езика с четка за зъби, за да махам налепите (малко е гадно, тъй като гледам да го чистя максимално близо до гълтача, но обикновено има резултат).
https://www.youtube.com/watch?v=LWirDkPUwJY&list=PLzDFFkf4D5 … JHHeBSs5vT8di7zJQ

Общи условия

Активация на акаунт