Тренировки в домашни условия - 96

• 55 220
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Днес направих БР 3. Вчера кардио 1 замених със Speed 1 от Т25, после си пуснах да направя стоте повторения за дупе на Линда, обаче въобще не можах да ги направя, а си мислех, че ще мога. Sweat Smile , наистина е безмилостна...

# 556
Аз пък повтарям 21 фикс. След пауза от две седмици, взех да се отпускам, а това не ми харесва. Не знам коя тренировка да подхвана, нямам възможност за повече от половин час на ден. Така, че докато фиксирам, ще мисля.

# 557
Аз направих втора тренировка - 60 минути Тае Бо. Добре ми се отрази груповата енергия, музиката и раздвижването. Гривната удари вече 2000 калории и сега с чиста съвест ще си хапна един постен гювеч Heart Eyes

И колкото и нескромно да прозвучи аз бях една от най-подвижните, издръжливи и като цяло в доста добра форма, което ме погъделичка.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 20:21 от Анонимен

# 558
Браво, Дух.
За днес -  Strong Upper Body Express с Кети. Пуснали са и нови степ тренировки с нея, и то с чудесна дължина - 45-50 минути. Ще видя коя седмица ще разбъркам хибридната програма, за да ги включа.
Гледах и нещо като кратко подобие на тренировка от новата програма на Шон (само около 15 минути), което, предполагам, съдържа основните движения, които ще се ползват в програмата: подскоци на степа, бърпита, кофички, лицеви опори и пр. Не ми хареса много. Степът не е стандартен - много е късичък, а и тренировката беше прекалено кратка и плиометрична (Шон  много набляга на плиометрията, за да осигури интензивност, а аз предпочитам по-щадящите за ставите варианти на Кети и Боб). Няма как да я пусна, но са я качили в Insanity групата във вконтакте, ако на някого му се гледа.

# 559
  • Пловдив
Да, аз я гледах на живо тренировката на Шон, беше пуснал в Инстаграм. Ама.тя програмата му е от 20 минути тренировки, та може би с такава продължителност ще бъдат всички. Тренировките били 36 - 6 седмици по 6 различни тренировки, нито една не се повтаря, това ме изкефи. Много ми хареса и ако има откъде да я сваля, ще я направя. 20 минути са идеални за такива като мен, които нямат време. Ето днес пак едвам отворих очи, обаче 15 минути по-късно от обичайното и край...,пак нямам време за тренировка. Ама нищо, нали реших този път да съм над нещата, иначе ако почна и с това да се нервя, до никъде няма да стигна. Браво на всички от вас, които успяват с дълги занимания.
Изчезвам, весел ден!

# 560
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро! Heart

Ама аз не съм си отчела кангото в понеделник ли?
Дух, на груповите точно груповата енергия, енергията на треньора, който ти е там на живичко и можеш да се му се нарадваш, да се накефиш и т.н. На момичетата от Бургас им препоръчвам да дойдат на една Зумба с Мария Аврамова и да видят за какво говоря. Тази жена от къде има толкова положителна енергия, всеки път!!! Всеки път тя е толкова усмихната, очите й искрят, абе много е яка! Колкото и да ми се е скофтило настроението след Зумба съм нов човек! На кангото по същия начин и след 2,3,4 тренировки редовните вече си се знаем, ей така си разменяме 2 изречения в съблекалнята, посмеем се малко  и ти дава чувство за общност, от която черпиш само плюсовете, защото няма интриги, няма негативни мисли в залата, само пот и положителни емоции Grinning А! И вече скачаме на коледна музика. Не знам за вас, но аз обожавам Коледа! Освен, че е окрасено вкъщи от поне седмица с жива елха в саксия и т.н. имам един куп червени пуловери, Коледни пуловери с еленчета и т.н., коледни обеци - елхички, ангелчета  и т.н.  Подаръци съм накупила от преди месец и нямам търпение вече Grinning

Вчера силова за дупе с Кели от ФБ.

След малко изчезвам на работа, днес ще пътувам малко повечко и тръгвам по-рано, ако се прибера с време довечера - Зумбааа!

# 561
  • 1st floor
Отчет за вчера - 42 Мин кростренажор,  за днес -Max Hammer Strenght.
No frame, честита придобивка. Със здраве и кеф да си я ползваш!

# 562
Благодаря! Heart за вчера 50мин спининг клас от тубата с един секси еспанъол Stuck Out Tongue Winking Eye както се бях намръзнала от един час навънка с кучо, върна живота в тялото ми, que Bueno, hombre! ❤️

# 563
  • София
Здравейте,

Не ми остава време да се отчитам, но ви чета!
Остават ми тази и още една седмица да завърша Body Beast на Саги. Много ми харесва програмата, до последно след всяка тренировка имам някаква форма на мускулна треска! Допълвам я с втори ден за крака ( или от 80ДО, или нещо на Кети) и йога за разтягане. Не съм свалила кг, но мускулите ми са още по-релефни ( след ЛИИФТ4, която правих преди това) и тренирам с кеф! От 8 дни съм на НВ-ВМ диета до 1400 калории и очаквам чрез нея да изчистя малко и да се виждат по-добре новите ми трицепси Simple Smile
Искам да захвана нещо подобно като свърши и съм хвърлила око на P90X. Някой има ли опит с тази програма и резултатите от нея?

Към тренировките от няколко седмици взех да се глезя със сауна - 2 пъти седмично - страхотно отпуска мускулите и ме разтоварва психически. Ходя на сауна докато децата са на плуване и се получава чудесно.

И аз гледах на живо пробната тренировка на Шон - наистина беше прекомерно плио ( от най-омразните ми скачащи клекове имаше в изобилие). Явно може да се направи и без степ, но мен не ме изкушава. Има я качена и във Facebook групата на beachbody ( отворена е).

Започнахте ли да мислите за коледните подаръци? Аз съм си харесала една компактна Sportech walking pad; може да се събере под спалнята, когато не се използва, а иначе позволява до 10км в час, което си е супер за моите нужди. Да видим дали Дядо Коледа ще ми я донесе.

# 564
Моят дядо Коледа рече, да не си и помислям за повече джаджи! Даже предложи да помисля какво мога да изхвърля, защото той искал да вкара диван в моя "фитнес" за да може да го ползват със синковеца като "гейминг рум" ScreamScreamScream

# 565
  • Пловдив
Анатема, Агент!!! Triumph  Гейминг зала!!!
Гайа, аз съм я правила и бях много много доволна. Повиши сила, орелефих се, чувствах се като да тренирам във фитнес зала. Малко обаче вече би ми дошло олд фешън, ако не ти пречи обаче, по-голяма класика от нея не можеш да намериш. Така са подбрани тренировките, че макар и да не можеш да си вдигнеш ръцете след ден за ръце например, на следващия уж пак е горна част и си мислиш, че няма да се справиш, се оказва, че наистина товари други мускулни групи и не пречи. Хубава е програмата, но тренировките са си доста дълги.

# 566
Моят дядо Коледа рече, да не си и помислям за повече джаджи! Даже предложи да помисля какво мога да изхвърля, защото той искал да вкара диван в моя "фитнес" за да може да го ползват със синковеца като "гейминг рум" ScreamScreamScream
Сейм стори,икзАктли! Rolling Eyes

# 567
Това walking pad- че е супер сладко!  Heart Eyes Много готина идея, много! Дано твоя Дядо Коледа те чуе!  Hug

Започнахте ли да мислите за коледните подаръци?

Цялостно подновяване на ски екипировката съм заръчала аз. От термо- чорапите, та до каската и маската.  Blush

Интересен подарък заяви Тийнката. Бягаща пътека. Аз от доста време си бях навила на пръста да купим, но напоследък нещо се разколебах, не бях сигурна, че НАИСТИНА искам нещо такова. Кифльорца, обаче, явно мисли за благоданствието и ниския BMI на цялото семейство, трябва да й се отбележи.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Агент, диван /пък бил той и в прекрасното ви "мазе"/- халал да им е. Синчо иска баш насред хола да сложим геймърски стол.  Twisted Evil

# 568
LaughingLaughingLaughing
Обаче аз контрирах с предложението да оправи последната недовършена стая в мазето (освен "фитнеса" на това ниво има баня, помещение за пране и още една малка стаичка, която ползваме за склад) и там да си сложат диванчето и ексбокса. Та сега сме пак в ремонт и пак се караме като цигани какъв да е цветът на стените Simple Smile))))))))

Ох, щях да се отчитам, че ме боли гърба много и последните 2 дни "тренирам" нежен стречинг и пиене на силни болкоуспокояващи. Но днес съм ОК и ще си правя краката. Много искам да си приключа цикъла до НГ.
43/66 Liift4 Chest & Back W7 + Кънки 66 мин
42/66 Liift4 Shoulders & Arms W7 + Elliptical 33 min
43/66 80DO Booty D68 W11 P3 + Rowing 22 min

# 569
Ох много сте сладки! Завидях благородно на емоциите ви.
А сега да ви кажа колко съм... Непросветена хахаха. До денес живеех силюзията че Тае Бо е някакво магично изкуство...така де какъв пък допир съм имала аз с тае Бо. Смятах го за някакво там... Псевдо изтърсаче на кикбокса за нежни... Хора. Пък то си имал и създател. Викам си "къв е пък тоя дето е окупирал всички клипчета в тубата..." А то той го бил измислил Joy
За днес ААА още една седмица и свършвам първа фаза. Йеййй

Общи условия

Активация на акаунт