Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 33

• 16 904
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Абе Моски, защото тъкмо решихме, че няма бебе, и сега във вторник ше ни изненадат - има. Ей виж Дрийми какво каза Wink

# 91
Набий го бе! Смачкай му физиономията! Не го щади!

# 92
Ааа, ами да, по принцип е напълно възможно да има положителен след отрицателен, защото хормонът се увеличава в геометрична прогресия и в началото е слабо наситен. Но няма как да имаме пълна упойка при бременност, дами, плодът не може да издържи, еле.пък на такъв ранен етап. Ще си е пак отрицателен и ще се окаже някакъв здравословен проблем. И искам да видя как Марио разбира, че Зорница е в операционната и нахлува Joy

# 93
Аха, и аз заради Дрийми се пошегувах, че  ще е забавно, ако ни изненадат Wink

# 94
  • София
Ще се мре до вторник.
За първи път този сезон нямам търпение.

# 95

Извинете, да не се намираме на боксовия ринг? Joy

# 96
# 97
Хмм, интересно че Марио казва на Банков, че Зорница е заради него в това положение. Т.е. заради аборта. И се чудя какво усложнение може да се получи.
По принцип най-често след аборт има изтъняване на стената на матката. Затова лекарите препоръчват да се изчака с нова бременност, тъй като е вероятно плодът да не може са се закрепи добре. Чувала съм че до 6 месеца се възстановява, но може при всеки различно да е, знам ли.

Та моята теория е, че втория тест е положителен. В операционната Зорница получава болки и прави спонтанен аборт. После я слагат на масата, за да я доизчистят, което си се прави с пълна упойка.

Естествено Марио е бесен и Банков му е черен.

Не ме кефи такъв развой, но предвид кадрите които видяхме, не ми идва на ум вариант, който би ми харесал.
Така или иначе ще е интересно.

# 98

Извинете, да не се намираме на боксовия ринг? Joy
Цял сезон го искам и сега ми се отдавна възможност да му размажат физиономията Animal Joy Cat и се кефя

# 99
Има шанс при сцената на Марио и Банков, вторият все още да не знае за състоянието на Зорница, защото доцента звучи искрено изненадан от реакцията на Ковачев.

# 100
Много изненадан беше: "Какво ти става бе?"  Какво се прави на ударен? Да го ударя ли аз? Позволяваш ли ми вече, Моски?

# 101
Дрийми, възможен е и такъв вариант.

Майче, и на мен това ми направи впечатление и като се има предвид, че Марио се държи много добре с Банков и е радетел за колегиални отношения между тримата, подозирам,че просто е избушил от притеснение за Зорница и няма да се учудя ако в края на епизода каже едно извинявай. Може и през зъби Joy

Доц, НЕ!

# 102
  • София

Не мога, ревааа.

И аз се чудя дали Банков е тръгнал към Зорница. Реакцията на Банков е меко казана странна, ако знае, че тя е в стаята и какво се е случило с нея. Но от друга страна каквомтърси в стая на генекологичното отделение не е ясно.

# 103
Дрийми, твоята теория ми допада и според мен е много достоверна. За мен неслучайно ни подхвърлиха и съвета на Марио към Зорница да си направи друг тест. Още трябва да ни държат в напрежение.

Ди, знаеш къде се продават близалки, само те подсещам. Joy

Ама и думите му "да не се доближаваш повече" дали не означават, че той веднъж вече се е опитал в този ден и сега просто го предупреждава? Щото към момента не е припарвал до нея и Марио няма причина да говори точно така.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 00:38 от yanitsa.s

# 104
Дрийми, твоята теория ми допада и според мен е много достоверна. За мен неслучайно ни подхвърлиха и съвета на Марио към Зорница да си направи друг тест. Още трябва да ни държат в напрежение.

Ди, знаеш къде се продават близалки, само те подсещам. Joy
Яни, моята теория издиша на две места. Първо - от аборта според мен поне е минало твърде много време, за да има такива последствия. И второ - в 5ти сезон Галя прегледа Зорница и каза, че вече се е възстановила.
Обаче си мисля, че на сценаристите не им е проблем да си затворят очите за тези детайли 🤨

Общи условия

Активация на акаунт