Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 33

• 16 917
  • 717
  •   1
Отговори
# 120
Малко ще се повторя , но в другата тема има изискване към мен да се изразявам стерилно Stuck Out Tongue Winking Eye

Сцената , когато Захариев и Албена седяха на пейката  и той  споделяше челния си опит  как се изневерява , беше комична . Все едно старият лешояд  учеше пиленцето си да "лети" -как по-лесно да преглътнеш вината от изневярата Joy.
Думите му за Тонич  обаче бяха  жестоки като каза ,че би искал тя да има човек до себе си , защото Т. живеел живот на заем Disappointed Relieved
 Зорница и Марио пак бяха най-добрите - имаше  толкова силна емоция , когато чакаха да видят теста и след това как той я гушна , за да я успокои .Много  автентично изглеждат сцените им на близост Heart Eyes .
Нищо чудно  онази сцена между Марио и Банков пред стаята в болницата  да завърши с мъжка прегръдка , защото Марио е много уплашен и самотен , няма на кого да се облегне . Тони се запиля , разбра за Шипката , Зори има проблем и той започва да прегрява .
 Все не ми се иска  впиянченият  Банков да изпадне до там , че да се завира  с някакви задни мисли при Зорница , въпреки че когато  обслужи Албена  явно съзнаваше , че тя е гадже на Тони и че е мъртво пияна . 

# 121
Ели, силно подозирам, че са автентични просто защото Диана и Велислав се разбират много добре и има близост помежду им и не им е трудно да я пренасят и в ролите си.

Марио покрай притесненията си за Зорница наистина няма да си има никой. Аз съм сигурна, че тая сцена не е биг дийл и няма да има някакви последствия.

# 122
Да видим каква обосновка ще дадат за появата на Банков пред стаята на Зорница. За мен е необходима елементарна съобразителност, за да се усетиш, че не ти е там мястото. Ако се притеснява, мъжката постъпка е да попита Марио за състоянието на Зорница, а не да се вре при нея в този тежък емоционален момент.
Дано не напъхат доцента обратно в костюма на голия охлюв. Тъкмо започнах да го харесвам в отношението му към Кая.

# 123
Сцената , когато Захариев и Албена седяха на пейката  и той  споделяше челния си опит  как се изневерява , беше комична . Все едно старият лешояд  учеше пиленцето си да "лети" -как по-лесно да преглътнеш вината от изневярата Joy.
Думите му за Тонич  обаче бяха  жестоки като каза ,че би искал тя да има човек до себе си , защото Т. живеел живот на заем Disappointed Relieved.
Беше странно. Не я упрекна за моралната страна на "деянието". Сякаш беше облекчен.

Знаеш ли, думите му ме накараха да се замисля. При скандала им, Тони й каза, че тя явно се смята за по-добра от него, Албена го упрекна, че не иска всички да гледат на него като на инвалид, а това е темата му на разговор.
Ами може той да има право да се ядосва. Тя очевидно  гледа на него като на инвалид, за когото да играе ролята на благотворителна неправителствена организация, а не на човека до нея. Захариев очевидно не го иска за нея (кога почна да се прави на баща) и сякаш е доволен, че Албена явно страда от липси в личния живот и ги търси другаде. Защото за него не беше проблем, че тя е изневерила, а че е с Банков. За самия Банков също тя е твърде добра за Тони.
И това са само реакциите и мненията, които сме видяли. Изключвам Марио, Зорница, Кръстева и Генадиева - те са майките - орлици (казвам го с хубаво) и са загрижени.

Захариев може и да е прав, че Тони живее живот на заем, но на теория в следващия епизод Албена може да я блъсне кола пред болницата и да е до там. Тогава кой ще има "човек до себе си"?

# 124
 Банков не се ли е запътил към кабинета на Зори, а не към болничта стая? Струва ми си, че той няма идея какво се случва и я търси по работен въпрос.Историята приключи вече.

Думите от монолога ми се струват думи за нещата от живота, а не конкретно за МиЗ.

# 125
И мен не ме притеснява монологът. Частта за щастието се отнася до Марио и Зорница, но не сме ли всички така. Понякога, когато нещо което много си искал и не се получава, си казваш защо все на мен, толкова много ли искам? Но тези моменти на разочарование идват и си отиват. Ничий живот не е на 100% безоблачен нали? Simple Smile

Фифф, според мен е болнична стая това. Не знам защо си мисля, че на Зорница кабинета не е в края на коридора 🤔

# 126
  • София
Май е точно вратата на кабинета и. В една от предишните серии ми направи впечатление, че е в края на коридора.
Ако наистина не е болничната стая, значи се е случило нещо друго, което да провокира реакцията на Марио.
Пфу, а има още много време до вторник

# 127
Доколкото си спомням има и болнични стаи в края на коридора, мисля си, че си е баш в стая след операция, не е кабинетът й това.

И не мисля, че Банков не знае какво се случва. Ако беше така най-малкото щеше да е учуден от думите на Ковачев, а той реагира остро точно когато Марио му каза, че той е виновен за това положение. Банков ще кръжи около Зорница или от чувство за вина (ако тя лежи там заради аборта), или от добри човешки и колегиални чувства, както вие споменахте. Сигурно е второто, понеже като гледам чувството за вина у доцента е все още доста добре притъпено.

Сцената със Захариев и Албена ми беше леко противна ако трябва да съм честна. Само дето той не й каза „Браво, моето момиче“. Но какво може да се очаква от Петре, то си му е в кръвта. Постоянно обвинява партньора до себе си за изневерите си и не може да се вгледа в собствените си грешки. А като гледам Албена е пълен бащичко.

Монологът го разбрах така: Щастието, за което все мечтаем и което все ни се изплъзва под една или друга форма. Театърът, който играем, за да убедим себе си и хората около нас, че сме добре, че все пак не сме сломени. Понеже ако спрем да си казваме, че сме добре, тогава умира надеждата, а и ние с нея.

# 128
Ани, точно като теб разбрах и аз монолога и то от първия път още, не ми трябваше да се замислям над него толкова. Но някои хора си го извъртат както им изнася. Grinning Още чакат да се сложи точката на отношенията на Банков и Зорница (къде са тия отношения?!?), за да се убедят, че всичко е свършило. Joy Koлко пъти вече трябва? Grinning

Донеее, къде си драга? Познаваш ли го този пич? Grinning

# 129
Донеее, къде си драга? Познаваш ли го този пич? Grinning

Тук съъъъъъъъм на линия!
А! Кой туй?
Митакис, разкарай го тоя мустак Joy
Те (клонираните) сега ще участват на някакъв "Бирнавал" - 24 часов...панаир. Разни хора ще изпълняват задачи, ще има певци, актьори, стен ъп комици и много бира Joy
Предават го на живо във фейсбук в момента.
Не, не гледам Joy

# 130
  • София
Юху, на Димитракис ще му отива с катинарче, но не и с мустак 😂

Доне, разкажи после какво си гледала

# 131
Готин беше Димитракис в лайфа. Sunglasses

# 132
Даа, и аз го гледах. И той, и всичките с него бяха готини.

# 133
  • София
Е де, що не дадохте линк, че и ние да видим готиния Димитракис?

# 134
Юху, на Димитракис ще му отива с катинарче, но не и с мустак 😂
Доне, разкажи после какво си гледала
Мустакът нещо много рехав Joy
Амииии правиха си някои от "игрите" и после имаше интервю с тях. Като ги попитаха за странни кастинги, на които са били, Димитър разказа как отива в Киноцентъра и да му обясняват, че трябва да изиграе как изражда жена (от корема), докато тя е простреляна и в същото време влиза мъжа й, който се бори с него - ама това сам, нито е имало жена на маса, нито мъж, с който си партнират. И накрая - ми не ме взеха Joy
Говориха как са се събрали, за разликата с конвенционалния театър, казаха, пе имат курсове, защото импровизацията не е само за забавление, а може да се ползва в ежедневието, в бизнеса и тн

Малко скрийншотове Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт