VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 93 238
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Бургас
На мен пък ми хареса КалитУ как нареди РичитУ.

# 1 126
Коментар на последните събития във VIP Brother 2018 - „На кафе” (23.10.2018)

Ето защо лъсна така Роузи след влизането на Кали, даде й мотивация за изцепките - харесвала го, влюбена била. Хитруша.

# 1 127
Какъв беше смисъла Яна да влиза с Петко като излезе още на втората седмица?

Ако не беше излязла, можеше и по-рано да ги номинират и

Въобще тия влизания по двойки са супер тъпи, като че ли са едно цяло  ooooh!

# 1 128
#СуперЖалък Ричи пише в сайта си с 182734 грешки:

# 1 129
В кой Пулс работи - да отида да му пусна един нов хит да го изслушаме заедно Joy

# 1 130
Oт сайта на Мекичко, отидох в инстаграма му.
Няма един положителен коментар, всички яко го хранят.. Понякога човек, трябва да внимава какво си пожелава.  Визирам това, да бъде известен.

https://www.instagram.com/richard_velichkov/

Дзак!
Скрит текст:

Я, Норчето!

# 1 131
Oт сайта на Мекичко, отидох в инстаграма му.
Няма един положителен коментар, всички яко го хранят.. Понякога човек, трябва да внимава какво си пожелава.  Визирам това, да бъде известен.

https://www.instagram.com/richard_velichkov/

Метнах едно око на коментарите в профила му. Горкото Ричи - няма дори бегла представа какво го чака, като излезе. Не знам дали заешкото му сърчице ще издържи на коментарите и колко ли сълзи ще пролее след като ги изчете

# 1 132
Не знам защо си го причиних 😭😭😭🤢🤮

Скрит текст:

# 1 133

Скрит текст:
Държа те отговорна за ужаса, който изпитах. (Повръщащо човече) Айде да се маха това джудже и да не се показва повече никъде.

# 1 134

Скрит текст:
Държа те отговорна за ужаса, който изпитах. (Повръщащо човече) Айде да се маха това джудже и да не се показва повече никъде.
аз затова го сложих в скрит текст 🤣  Cersei започна всичко хаха но пък си има и жени, които харесват такива тела (може би повечето от връстничките ми ми се чудят на акъла как това ми е противно, но факт - не ми допада такова тяло)

# 1 135
# 1 136
LittleCactus, аз съм виновна, не е elle.n.. Много съжелявам, сега се оттеглям да се самобичувам, плюс 20 пъти "Отче Наш"

# 1 137
Ан тъй...и никви фъстъчки за теб..

# 1 138
Cersei, не ни карай сега да ти измисляме песничка и да те прославим Joy

# 1 139
LittleCactus, аз съм виновна, не е elle.n.. Много съжелявам, сега се оттеглям да се самобичувам, плюс 20 пъти "Отче Наш"
Аа, ти ли си била, а? Няма да ти ям от яденето повече и грейпфрутито ше ти гепна. Искаш кръвта да ми източиш, знам аз! И да не си посмяла да ми сядаш пред вратата 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт