VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 544
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 2 955
Аз се обзалагам, че Мира ще изхвръкне поне три позиции преди Ваня.
Но понеже ние тук си коментираме, но не гласуваме, а гласуват младежЕте , финалист ще  е Папи или Наско.
Наско съббра активи в последните епизоди, но пък Папи показа повечко креативност. Дори може и още , но няма пред кого да се разгърне. Гледах във Вибокса едни среднощни негови изпълнения , как в тъмното се прави на куче и стряска Божа и разни други. Има повече живец у него  пред Наско , но Наско има още време , потенциал не му липсва.

# 2 956
  • Испания
Да се прави на куче е връх в креативността.

Пък Атанас...

# 2 957
Смайли , страхотен пес Joy

Скрит текст:
Аз съм си избрала аватар - кучо на сина , ама още не съм го монтирала

Ае къде сте , бре, петък е.
Ни филии, ни шоколад сте яли. Нито  геловете сте подмазали.Flushed

# 2 958
Ми шокира се Мира...от несправедливостта Костова.
Еми то голям шок - да кажеш пред всички , че е злобна бабичка и после да я довършиш Joy
*ного библейско .

Да...като преди това си й се правила на приятелка, мър мър до полата й, а после си я предала и то пред всички при първата отворила се възможност (възникнал спор между "бабичката" и Петко).
Бррр, добре че нямам такива приятелки. Своевременно отстранявам подобни хора от обкръжението си.

П.С. Ваня й каза тогава, че ако е имала да й каже нещо, по повод на нейния спор с Петко, не трябваше да й го казва пред всички, а на четири очи. Така постъпват "приятелите". А Мира побесня и тръгна на кръстоносен поход срещу нея.

# 2 959
Ако съм Данчо Караджов, ще се обеся, честно!:)

Остави Данчо сега... Тази жена отглежда и възпитава дете... Бащата на детето да се намеси и да си го прибере.
Споко, баба му и дядо му го отглеждат.

Ох... Ми, да са живи и здрави! Мислех си, че тя си гледа детето - някъде-някога това разказваше самата тя...
с риск да прозвучи грубо, ама не мисля, че и те са се справили много добре с Лора Wink
според мен тя изобщо не се е усетила колко се е изложила (ще си каже, че е над нещата; че тези въпроси са за 4 клас и някакви такива)
За Ваня изобщо не беше оправдание, че отдавна е завършила (някои от нещата едва ли са се учили по нейно време), обща култура му викат хората ... то по тази логика, че е завършила отдавна трябва да е забравила и да чете и пише ...

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 09:38 от elle.n

# 2 960
Така е , в други сезони няма старо, няма младо , всичко на изпит.
Сега беше изключително грубо това разделяне.

Ох , ако продължава така Брадъра с тези привилегии, съвсем ще сизагуби аудиторията.

И да ви кажа , щом не ми обръщате внимание , отЮвам да се моля да  прости господ бог " на тези жени".
После отЮвам да търся Тодор Живков да  ковне едно законче . Blush

# 2 961
Добро утро на всички  Coffee

Скрит текст:

Ами ако Ричко беше казал Константин Казански ? Smile

# 2 962
  • Пловдив
Защо винаги в такива "изпити" въпросите са основно исторически?! Или точните науки не са важни...

# 2 963
  • София
Това с Тодор Живков беше култово.
Елементарни въпроси зададе ББ на Лора, ама греда.
И таблицата за умножение милата не знае.
За по сигурно трябваше да я изпита на видовете ракии, ама това не влиза в материала до 5 клас. Язък Joy

# 2 964
Защо винаги в такива "изпити" въпросите са основно исторически?! Или точните науки не са важни...
от историята по може да са чули някъде нещо и да им е останало в главата, виж с точните науки е по-сложно Wink

# 2 965
  • В царството на игрите:)
Ако съм Данчо Караджов, ще се обеся, честно!:)

Остави Данчо сега... Тази жена отглежда и възпитава дете... Бащата на детето да се намеси и да си го прибере.
Споко, баба му и дядо му го отглеждат.
Това не е много успокоително, имайки предвид, че не са се справили много добре с Лора. Sad
А, бе, да не ти идва до главата, но беше срамно...Sad

# 2 966
Мисля, че на Петко му бяха казали отговорите в изповедалнята...Хич не повярвах на знанията му.

# 2 967
Добро утро! Кой каза вафла Bowtie

# 2 968

Тази клавиатура е подходяща за Насито и Папито.

# 2 969
Добро утро! Кой каза вафла Bowtie

еее не така с грозни гледки от сутринта Wink не съм си допила кафето още 😁

Общи условия

Активация на акаунт