VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 7 /21.10.- 28.10.2018/

• 92 446
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 345
Нещо е ставало .
За съжаление , ще разберем чак в понеделник.

Споменаха, че са били две, едната е ясна - Мира. Може да са имали мисия да изберат кое определение на кого подхожда.

# 3 346
А Мира, с тая нейна мания да си остане вечно на 20... Ами, не може, мойто момиче! Кожените якенца и шапките-идиотки няма да върнат времето, сори! Понякога е с толкова неадекватен аутфит тая госпожа...
Даа , отчаяно отричане на реалността ... И три шапчици да сложи, не младее за съжаление.
Вдетиняването трябва да се съобразява с наличната физическа форма ,ако изглежда на 50 ,да не се облича като на 25 .

# 3 347
Ох , Мира .
Е сега си се хиля- Ванюша Па дьо дьо - то / по Салсиша/ , сега си спи , след като е клела под формата на молитва , след като е напълнила предтазовите резервоари доволно и след като се помири с цялата банда, а Мира стои като бастун- самотна и отчаяна Joy

# 3 348
Ши въ изоставям и аз,че утре пък, съм на 10 часово участие Joy с тежък физически труд. За който  Ричиту даже ней и чувал и ако е на мое място фитнесчето му, ще му се стори като СПА център Joy
Лека,котарачета!

# 3 349
Не очаквах, но Стефан този сезон ме изненада приятно, не на скандалите

# 3 350
Алоууу..ББ лиЙ е..искам да говоря с Добринка Костова ...ало, чуваме ли се ???

Кво става бе...свърши ли живата връзка с къщата....да не съм окъсняла Rolling Eyes
Жалко....

Купих тук два самуна леб....отювам да пекна филийки...Joy

# 3 351
  • Испания

Алоууу..ББ лиЙ е..искам да говоря с Добринка Костова ...ало, чуваме ли се ???

Всенародната лИбоФ към нея днес ще им блокира средствата за комуникация.

# 3 352
Никой не ми вдига 😆
Ало, пронто..кой там бе ?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 353
Тета, ядем още. Не е библейско толкоз рано да се обаждаш

# 3 354
  • Варна
Не обичам да съм в центъра на събитията, нито център на вселената, ако може така, по края да си седя, докато ми мине.И да си мълча, да си мълча, като пукал. Simple Smile Но например, не ,че одобрявах тризначките, но ги защитавах, ей така, за провокацията и да видя как ще реагират другите.Simple Smile  Забелязвам,че с всеки следващ сезон, тук в темата, има все повече изнервени и крайни мнения, а преди беше само забавление.

Това е, защото обществото става по-агресивно. Забелязва се и по участниците в брадъра. Минали години също не бяха така агресивни и изнервени вътре. Падат задръжките.

Малко е назад в темата, но исках да добавя...
Според мен проблемът е във формата. Усетиха се мизерниците, че  рейтинг без скандал няма и почнаха да си редят каста по следния ред:
1. Да се намери супер дразнител - изрод!!!
2. И един резервен...
3. Дайте да видим кого ще издразни най-много?
4. Как да го задържим вътре по-дълго?
5. Някои със стара вражда за скандал на по късен етап.
6. И ... някоя манекенка, ама да е глупава.

Налага се да си призная, че почти не гледах ВБ докато Кулажин беше вътре. Просто реших да си запазя нервите за нещо по смислено.

# 3 355
  • Испания
Говори Биг Брадър!

Моля Тета да си наляга парцалитИ, да отЮва да си Иде филиитИ и да престанИ да звъни!

# 3 356
Ричку с фафличка, а другите с к'во са облечени. ......Божка чашка? Joy

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 10:32 от daniela19

# 3 357
Четох едно интервю със сина на Ваня - "маминия глас, мамините уроци", голям мъж не спря  дА дрънка за майка си. Жена му как ли я изтрайва.

# 3 358
  • Испания
Розмари пред Life.dir.bg: Простих на Ричи, приятелят ми ме чака в Германия

https://life.dir.bg/aktsenti/rozmari-pred-life-dir-bg-prostih-na … chaka-v-germaniya

# 3 359
"Куку-Руку" - вафла чудна.
Скрит текст:

Помня ги тия фафлички, много ги обичах:heart:

Общи условия

Активация на акаунт