Капе вън капчука, а априлчето гугука

• 11 543
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
рина, както може би си се сетила по липсата на отговори, твоето АМ за съжаление го няма в БГ...

# 211
Buble, сигурно вече си заминала, но аз да си кажа: Весело изкарване, мама много да те гледа. Ех, този хубав Велинград. Винаги ще си спомням за минералните басейни и разните там глезотийки като водни масажи Sunglasses.

И Симона има гушка ( затова на аватара все слагам снимки с надигната главичка Wink )

Днес си стопих помпата и стерилизатора Sad И то сложих вода, но съм пуснала микровълновата за повече време. Ужасна патица съм, но 80 лв за помпа пак не ми се дават, а не съм замразила достатъчно за концерта Sad

# 212
Привет  Hug
Ние два дни бяхме при нашите и единият ден успяхме да отидем и до една хижа и да се разходим много добре сред природата  Nature Sunny newsm41
Бабълче, приятно изкарване при мама, сигурна съм, че ще е приятно, ама аз все пак да ти го пожелая Simple Smile
Ей Янче, много гадно това с помпата и стерилизатора Sad Ама наистина ли се топят ако ги сложиш на повече време? Егати, то много гадно така Sad

И Калоянчо има двойна гушка

# 213
За двойната гушка - да, и ние имаме. Въпреки, че напоследък ми изглежда да е заслабнал моя шишко, ама то по-добре, да не е все такъв дебел.

Черепахова и аз на моя стерилизатор му стопих двата крака, то не че са чак краци, но отдолу имаше едни издаденки такива. На Чико е моя, но беше на една приятелка, и аз от нея го взех. Една сутрин, още на втората седмица някъде след раждането, и от недоспиване явно и го бутнах направо върху горещия котлон, където си правих ювка да хапвам. Но все пак върши още работа. Въпреки, че аз вече не стерилизирам. Измивам всичко с топла вода и това е.

А моята помпа си я взех за 4.20, имитация на НУК, от типа спринцовка. Пише с червени букви Bebe на нея. И ми върши работа, така че ако намериш нещо такова може да вземеш.

Аз почнах да прилагам там едни технологии, за които четох в кърмаческия. Цедя си по 10-20 мл от време на време и ги изсипвам във формичката за лед. В едното отделение се събират около 10-13мл. И я слагам във фризера веднага. И така по малко по малко, за два дни събрах за едно хранене, ако искаме да излезем някъде с моя, да има майка какво да му даде. После пък заледените кубчета кърма ги изсипах в една от кутийките, дето слагат храна в китайския и пак във фризера, а формичката за лед напълних с пасирана и врътната за 10мин в микровълновата круша. И пак така стана на кубчета. Смятам като има моя човек запек, да му размразявам по две кубчета от крушата и смесено с чайчето да му дам. Днес му дадох две три лъжички от сместа и подейства  Simple Smile

Ние цял ден никъде не излизахме. Търкаляхме се тука с татито, и готвих, готвих, и ядохмеее много. Добре, че и бебчо ни остави да поспим на обяд, а и после, беше кротичък. Днес след банята пак му правих масаж и гимнастика и си заспа спокойно  baby_neutral

# 214
Добър вечер мами!!! Hug

Първо да ви се похваля-взех си изпита с ОТЛИЧЕН!!! Joy HugИ приключих за сега с изпитите Peace

Някой да е давал Омнео на бебчето си?какви са отзивите? Акушеркат ами миго препоръча,че от тоя Фризолак нещо се запекохме яко и милото така се бръчка #Crazy

Днес ми бешше първата баня-изгорях като рак-нали съм алчна.Викам си "ког ли пак ще дойда .." и докато се усетя и ...Айде... smile3556 Ама водата е доста студено и не можах да се топна и само на брега-може би и за това толкова се опържих.

Наш тати вече почива всяка събота и неделя и ще можем спокойно да си джиткме из центъра,че иначе много далече,а по тия нашите скапани автобуси в Бургас #2gunfire

Отивам да се паркирвам-до утре.Лека,мека и полека smile3524

02.05.2006-50см. 3250кг.
07.05.2006-51 см. 3065 кг.
22.05.2006-54 см. 3900 кг.
02.06.2006-55 см. 4400 кг.

# 215
Добро утро Grinning
Времето се пооправи и форума запустя
И ние излизаме след малко.
Деси, топи се, когато водата не е достатъчно за времето на което е пусната МВ Embarassed.
Танина, такава помпа ще си потърся днес, а по нататък като тръгна на работа и ако се цедя вече пак ще се замисля за Авент.

Браво Роси за изпита Grinning.

# 216
Седя и чета, а Тони гледа монитора. Много киха това дете бе! Сигурно е настинал...
Мен хремичка ме лови....
Гуша и той има, двойна. Мъжът ми вчера го гледа и вика "И мама има гуша, и татко има, значи е наследствено!" Joy
Минахме 5 кг, в края на месеца ще видим колко тежи.
От няколко нощи се буди и иска да яде, а гърдите ми са  Misc Bomb Misc Bomb, така че му давам да цока и даже цедя по малко, за да спя, иначе като си метна завивката и ми духа hahaha
В събота бях на РД и бебо го оставихме на АМ при баба му, добре се бяха справили хората, заварихме го спящ и доволен. Сега още месец и смятам да ходим на клубче ала-бала, щом се справят добре, награда да им дадем - цяла нощ с бебе! newsm19

# 217
Здравейте и от нас Hug
Тук уикенда беше мор, адска жега ooooh!За това се бяхме изселили на вилата, там ни е спасението от русенските неблагоприятни климатични условия Peace
Днес още не сме излизали, може би чак следобяд, че прогнозата пак е кофти, хем ще е топло, хем ще вали... Tired
Честито на Роси!  bouquet
А бабълчето ще ни липсва Hug

# 218
рина, както може би си се сетила по липсата на отговори, твоето АМ за съжаление го няма в БГ...

Мама меца, благодаря ти.  bouquet  bouquet  bouquet

# 219
Пийте по едно за наше здраве - Янчето става на 2 месеца Hug И  малката Ема също Hug

Толкова е пусто тука, всички скитат насам натам. Струва ми се, че темата ни ще се съживи към септември-октомври, когато се развали времето. Но то така и трябва де, не трябва да се  изпуска хубавото време.

Аз също бях на вилата тия дни - страшен рай е, тишина, супер чист въздух, пепеудки и калинки Grinning. Добре си починахме.

Най-накрая се научих да кърмя легнала, много е лесно така. Обаче имам един въпрос - Яна доста често си заспива с цица в уста и хич не я вдигам да се уригва . Другите мами така ли правите?

# 220

Толкова е пусто тука, всички скитат насам натам. . .

Честит втори месец на Янчето,Ема и майчетата им Hug  bouquet
И ние сме тук, навън не е за хора по това време, явно ще трябва да започна пак ранни сутрешни разходки и късни следобедни.Ама нещо много рано не мога да се организирам, та ще видим.
Преди малко се нахранихме и се бях наточила да поспя, но на Пресил му се играе, така е от 6 сутринта, да е спал половин час за цялото това  време TiredЩе го дебна и ако му се доспи-и аз веднага ще положа. Wink

Последна редакция: пн, 19 юни 2006, 12:49 от Филипа

# 221

Най-накрая се научих да кърмя легнала, много е лесно така. Обаче имам един въпрос - Яна доста често си заспива с цица в уста и хич не я вдигам да се уригва . Другите мами така ли правите?[/i][/color]
[/quote]

Ами и аз от няколко дни кърмя легнала и двете така си заспиваме. Също не успявам да я уригна, но не виждам да е проблем. Единствено се притеснявам да не я смачкаме докато спим и ката се събудя по някое време я местя в кревата. Но пък така понякога се буди и после няма заспиване.

# 222
Честит втори месец на човечковците!

Най-накрая се научих да кърмя легнала, много е лесно така. Обаче имам един въпрос - Яна доста често си заспива с цица в уста и хич не я вдигам да се уригва . Другите мами така ли правите?[/i][/color]

Нощем Иво никога не се уригва  (аз го вдигам, щото ние не спим заедно и така и така го нося до кошарата), защото винаги е дълбоко заспал. Ако повърне, то е много малко количество. Не се притеснявай, може да слагаш нещо под главата на Яна, за да не се олее, макар че не ми се вярва да повърне. А как точно я кърмиш легнала, щото ние и двамата сме като препарирани в тая поза и не смеем да мръднем? Аз го слагам до мен по гръб и той си завърта главата към мен, или го подпирам да лежи на една страна с одеалото, но нещо не можем да се справим както трябва и е неудобно и за двамата. Едната лапичка винаги пречи.

# 223
нуни, аз кърмя доста отдавна легнала, може би още преди Преси да навърши 1 месец.Идеята беше да мога и аз да си почивам и да лежа, впоследствие се оказа, че и на него му е по-удобно и така.Но понеже винаги след това го слагам да спинка в леглото си и така или иначе го вдигам, та за това и уригвам.Не винаги се получава, разбира се, но и не винаги когато не е уригнат повръща.

# 224
  • София
Честито на Янчето и Емчето!  Hug Ако обичат мамитата им да ги цунката от мен и Стаско!  Hug

Нуничка, и Стаси така заспива, т.е. се унася и не го вдигам да се уригва, всъщност това действие го прави много рядко вече. Предполагам, че щом има спокоен вид значи не е нещо притеснително.

Ние вчера правихме Погача на малчо, беше много хубаво и приятно  Heart Eyes Обаче съседите ми недойдоха и ми развалиха и празника и настронието  Sad Много ми докривя, обидиха и мен и детето, а това второто не мога да го преживея  Sad Сега трябва ли и аз да им отвръщам със същото на тяхното дете?

Янче, ех, че не видях по-рано, ако отреагираш бързо ела да ти дам моята помпа, за да "сготвиш" манджа на писанка за утре. Не ми се сърди обаче само като си представя малки шишенца от по 15 мл с млечице строение в хладилника ми става много смешно  Mr. Green Има в аптеките шишенца за стерилна урина от по 70 мл, а рядко се намират и от 100 мл. Как е, подготвяте ли се за сряда?  Mr. Green

?Кога пристигат Депеш Мод някой знае ли? Грехота е да съм на 100 м от аерогарата и да отида да ги посрещна?  Mr. Green

За памперсите на Хъджис - в Метро ги гледах, нищо не пише върху тях, даже нямат такива картинки каквито пишете!  newsm78

За менструацията - дойде ми с пълна сила, обаче по по-различен начин от преди, а аз храня не на поискване, а на подаване  Mr. Green душко явно си е изградил режим още от болницата  Crossing Arms

За секса - е по тая тема няма да се включвам, не говоря и не пиша за неща, които са ми непознати  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт