Фермата 4 - Съединение - тема 7 (22.10. - 28.10.)

• 31 250
  • 785
  •   1
Отговори
# 75
На 23 октомври в "Преди обед": Ивайло Караньотов и Аня Пенчева след предизвикателството „Фермата“.
От страницата на Преди обед във ФБ.
Е що и Аня.Тя не е била във фермата. Или отива с него за да го предпази да не се излага повече.

# 76
  • London
Да викнат и Христинка.

# 77
  • София
Аня сигурно за да го пази, да не го причака Христина пред студиото.  Laughing

# 78
  • София
Да викнат и Христинка.
Мръсница Grinning
По анкетата съм за Дидо,но предполагам и той има някакви договорки за излизане.Благодарности за темата!

# 79
  • Mediterraneo
Аня ще гледа сега да яхне вълната, докато Ивайло е под прожекторите. Откога не сте я чували и виждали, м?!

# 80
Нямам фаворит за победител. Никой не мога да харесам истински.

Яд ме е, че Радка си тръгна. Глупава беше, но забавна.

# 81
Благодаря за темата.
Малко ми е мъчно за Радка, само като се сетя за снощи и започвам да се смея.

# 82
  • гр.София
Този път няма да гласувам за победител- твърде много въпросителни има. Искам жена за победител- Алекс, Роси и дори Милена имат качества, но знам ли...
Мъжете са добре селектирани, но не са ни показали нищо още. Имам представа само от Георги в битките, но нищо не знам как би се справил Дидо примерно, или Митко...Роман ми е неприятен, той ми е като Радка:)
Тази седмица фермер ще е Дидо- ако има договор за излизане, няма време да се изяви. А няма логика да няма договор, той е известен в пъти повече от Караньотов.

# 83
  • Буркина Фасо
е толкова ли са... нали имат договори - не ги ли е страх, че ще ги санкционират?

Аз предполагам, че това е причина интервюто с Хриса да е на запис - толкова е тъпа, че не може да прецени какво е излъчвано до сега и да коментира само до там...
договорите са да не казват какво се е случило по време на игрите.  излезнат ли извън Фермата те са съвсем нормални хора. могат да работят, да се забавляват , да се разболяват. това не се обхваща от договора. Михо го виждах да си продава продукцията по пазарите. да го санкционират ли за това, че съм го видял? или да изчака до Нова година да си продаде есенната продукция?  но хората го питаха какво-що се е случило. това той не го казваше.

# 84
  • USA
Зайците са мн кекави животни,те от единия страх и умират..Та,не мисля,че Роси е направила нещо сериозно.Ще видим..

Нямам фаворит за спечелване на Фермата 4,от мъжете симпатизирам на Нури и Дидо,но Нури няма да спечели,защото е помат,а Дидо е лесна мишена за дуел.
Със сигурност не желая да спечели Роман,Георги и Ваня.

# 85
Мисля, че Роси има семейни проблеми.Явно цялото това арогантно поведение е маска и с цел да се покаже силна, а в същност е наранена.
И по рано в едно предаване спомена между другото, нещо за съпруга си, но някак си не обърнах внимание.
Какво им даде на зайците.

# 86
Тъпа пуйка смотана!!

# 87
  • Mediterraneo
Брееее, за един заек какво разследване направиха! Зайците мрат и при удивително добре положени грижи, просто мрат. Гледали сме зайци, знам каква хамалогия е и колко капризни животни са. Ама за един заек отпечатъците на всички да свалят едва ли не...

# 88
Дала е от храната на гъските и кокошките.

Не бих я обвинила. Градско чедо е все пак.
Била е пияна, искала да свърши нещо полезно. Някак я разбирам, но не я оправдавам.

# 89
Ей, тъпа като гъска, да вземе да си заминава от където е дошла и да не се връща. И на психо тест да мине.

Общи условия

Активация на акаунт