Спечелете и тествайте най-новите смартфони Nokia с чист Android™

• 35 930
  • 396
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Не съм ползвала телефон с чист Андроид, но бих искала, най-вече заради непотребните и неизползваеми приложения, които вървят с другия. Избирам си телефон по характеристики, а не заради рекламни трикове на операторите. Държа да има достатъчно памет, хубава камера и бърз интернет.

# 106
  • Бургас
●  Ползвали ли сте някога смартфон с чист Android™ и ако да, какви са впечатленията Ви? Какви според Вас са ползите и недостатъците? - Не съм.
●  Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? И какво е излишно? - Голяма памет, издръжлива батерия, да работи бързо без да забива постоянно, да ми харесва на външен вид. Излишни са ми безброй приложения, които не мога да махна, а никога не ползвам.
●  Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност? - По-голямата част от "маркетинг" похватите са такива даже.  Mr. Green Затова не се влияя от тях и винаги избирам сама.

# 107
Не,не съм ползвала.За мен най-важно е смартфона да има голяма памет и да не "забива".Не съм се сблъсквала с"подвеждащ маркетинг",

# 108
Не съм ползвала телефон с чист Android™, но бих искала.
Телефонът си използвам основно за комуникация, за мен е важно да има издръжлива батерия, хубава камера и по-малко излишни приложения.
С подвеждащи маркетингови похвати не съм се сблъсквала

# 109
●  Смартфон с чист Android™ не съм ползвала, но ми е интересно да видя дали има разлики с моя.
●  Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? В съвременните смартфони, след инсталация на минималния пакет операционна система и базовите приложения, паметта почти свършва. Поставянето на допълнителено карта с памет води до много проблеми и според мен това трябва да е решение само при необходимост от допълнително слагане на тежки и големи приложения. Добре е в пакета на Андроид-а да има повече софтуерни тулове, с които неИТспециалисти да могат да си управляват използването на паметта и процесора.
●  Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност? Често, но това е бъдещето на виртуалния свят.

# 110
  • Стара Загора
Не съм ползвала телефон с чист Андроид, но с удоволствие бих. Важно за мен е телефонът да има отлична камера, тъй като си остава основно и най-удобно средство за снимане. На сегашния ми телефон това е най-слабата характеристика, което е и причината всеки момент да бъде заменен с друг. Удобство е и достатъчната памет, бързина и лекота на работа. Излишни са всички рекламни и фабрични приложения, които не могат да бъдат деинсталирани, при условие, че са неизползваеми и ненужни и заемат ценна памет. А с подвеждащи маркетингови трикове - кой не се е сблъсквал Simple Smile

# 111
  • София
Цитат
●  Ползвали ли сте някога смартфон с чист Android™ и ако да, какви са впечатленията Ви? Какви според Вас са ползите и недостатъците?
●  Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? И какво е излишно?
●  Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност?
Не, не съм използвала смартфон с чист Android, а винаги ми се е искало. За съжаление, широко разпространените марки слагат една, понякога доста тежка, тяхна обвивка. Смятам, че чистият Android ще "върви" по-бързо и няма да заема толкова много място, колкото заема "марковата обвивка". Недостатък може би ще бъде не толкова "user friendly" обликът, но всичко е поправимо с някоя тема.
Важно е да има достатъчно памет, хубава камера, добър звук, издръжлива батерия. Излишно - няма такова нещо, за всяко едно нещо има хора, за които то да е изключително полезно.
Мисля, че всеки се е сблъсквал с подвеждащи маркетинг похвати. Един от тези похвати е използване на някакъв термин, който обикновените потребители изобщо не разбират, но звучи сложно и следователно значи нещо супер, уау!

# 112
Смартфоните които съм ползвала винаги са били с Андроид,лесни и разбираеми устройства.Бързият достъпът до всичко е много необходимо в днешният забързан свят.Държа на перфектната камера,защото вече е много по удобно,да правиш добри снимки без постоянно да си подготвен с фотоапарат.Много от смартфоните които се предлагат и рекламират подвеждат със параметри и издръжливост.

# 113
  • софия
Не съм ползвала чист Андроид, но бих искала.За един съвременен смартфон е важно да е с голяма памет,бърз,камерата да е добра,надежден и да се работи лесно с него.С подвеждащите маркетинг похвати се не съм се сблъсквала.

# 114
Не съм ползвала телефон с чист Андроид, но бих искала да пробвам.  Държа да има повече памет, хубава камера, защото снимките са ми много важни и издържлива батерия. Избирам си телефон по техническите характеристики и когато имам нужда, а не заради рекламите  на операторите.

# 115
●  Ползвали ли сте някога смартфон с чист Android™ и ако да, какви са впечатленията Ви? Какви според Вас са ползите и недостатъците?- Не съм имал досега възможност да ползвам устройство с чист Андроид и съм много любопитен да изпробвам такова .Мисля ,че това е уникално маркентингово решение ,защото като практичен човек аз искам телефонът ми да има приложенията които са необходими за моята работа и ежедневие както всеки друг потребител би желал.И точно тук идва голямото предимство на чистия Андроид -възможността за персонализиране на устройството в една от неговите най важни части операционната система.Все пак всеки потребител е уникален -това е в човешката природа.
●  Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? И какво е излишно?- Според мен най-важните неща в един смартфон са тези които помагат на потребителя да ползва само него без да е принуден  прави компромиси или иначе казано да носи в себе си други устройства като външна батерия,фотоапарат или външна памет.Процесорът му да е бърз и надежден и смартфонът да бъде достатъчно здрав на външни въздействия.Излишните функции са различни за всеки потребител и точно затова с риск да се повторя това е най-хубавото и любопитно при чистия Андроид .
●  Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност?-Не съм сигурен дали  точно това е подвеждащ" маркетинг "похват но не мога да разбера потребителите които са склонни да закупят смартфон на добре позната марка с плод-зеленчуково име на цени двойно по високи поне за България от устройства със абсолютно същите технически параметри и възможности,което за мен е определящо за цената.В случая аз поне не виждам добавена стойност за потребителя а само такава за марката и производителя.И лошото е може би вече малко на шега че вече с сблъсквам с един такъв потребител в къщи-големия ми син тинейджър.

# 116
Телефонът ми е с Андроид, но вече е доста остарял, така че не съм ползвала телефон с чист Андроид. Няма как да споделя какви са предимствата му.

Най-важното за мен в един смартфон е да е компактен, тази мания за големина не ме влече. Трябва да е бърз, да има много памет и добра резолюция на екрана и изображенията. Да е максимално изчистен от излишни модерности и екстри. Разните му предни, задни и "странични" камери също не представляват интерес за мен.

Понеже от три години не съм купувала телефон и не съм попадала на подвеждащи реклами и трикове.

# 117
  • Sofia
Към момента не съм използвала чист Андроид, но бих искала да пробвам. За мен е важно телефона да не работи бавно, искам да има достатъчно памет, а не след 5 клипа и няколко снимки да няма достатъчно памет. Всяко едно докосване и движение да бъде бързо и прецизно.

# 118
  • София
Не съм ползвала смартфон с чист Андроид. Calling С радост бих го направила, за да отчета предимствата Simple Smile.
За мен е нужно телефона ми да е с хубав като параметри процесор, здрав и устойчив, с хубава камера, звук, картина.
Обичам да обръщам внимание на всички подробности, най-вече технически. Когато не разбирам - търся помощ от приятел. Не бих се оставила да ме подведат реклами, или зле поднесени маркетингови трикове, стратегии и уловки, изтъкващи второстепенни, маловажни и доста често безпредметни "предимства".

# 119
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не съм ползвала телефон с чист Андроид и би ми било много интересно да пробвам.
За мен е важно телефонът ми да разполага с достатъчно памет, бърз процесор, издръжлива батерия, добра резолюция на екрана и хубава камера.
Да, сблъсквала съм се с подвеждащи маркетинг похвати.

Общи условия

Активация на акаунт