Спечелете и тествайте най-новите смартфони Nokia с чист Android™

• 35 931
  • 396
  •   1
Отговори
# 120
1. Не съм ползвала.
2. Да е лек, удобен с не огромен екран.
3. Добра камера и памет.

# 121
  • София
Не съм ползвала телефон с чист Андроид. Предимствата му биха били да няма предварително качени приложения, които не използвам и не мога да премахна. За мен е важно телефона да има бърз процесор, да не "забива", да е с голяма памет, хубава камера. Излишни са някои фабрично качени приложения, които не могат да се премахнат. Да, сблъсквала съм се с похвати, които изтъкват предимства на един апарат пред друг и накрая се оказва че разликата не е голяма и не си е заслужавала инвестицията. Сега вече
когато избирам телефон не гледам реклами, а параметрите.

# 122
Nokia sa edni ot nai-dobrite marki na sveta .Bih iskala da probvam edin ot tehnite smartphoni.

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 14:42 от AnMary

# 123
  • София
Не съм ползвала телефон с чист андроид.
Важно за мен е телефонът да има издръжлива батерия, хубава камера и удобен дизайн-тоест не толкова голям, че да мога спокойна да работя с него и да го държа. Simple Smile

# 124
  • Горна Оряховица
  Ползвали ли сте някога смартфон с чист Android™ и ако да, какви са впечатленията Ви? Какви според Вас са ползите и недостатъците? 
с чист не
●  Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? И какво е излишно?
Издръжлива батерия. Всички други пръстови отпечатъци, допълнителни приложения и т.н са ми излишни.
●  Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност?
май не.

# 125
Не съм използвала телефон с чист Андроид, предполагам че това е операционна система, която е изчистена от излишни опций, които забавят работата на телефона. А за мен бързодействието е много важно - искам бърз телефон, който да ми забива постоянно и аз да го рестартирам точно когато ми е много спешно да го ползвам. Искам да имам телефон, на който да премахвам разни екстри, които не са ми нужни, обаче ако все пак нещо ми потрябва да мога лесно и бързо да си го инсталирам отново.
Много е важно телефона да има добра камера, защото много обичам да снимам, правя много снимки и клипове. Доколкото ми е известно телефоните Нокиа имат оптика на Карл Цайс, което означава добро качество на снимките.
Трябва ми и доста памет, за да си съхранявам всичко нужно - снимки, клипове, музика.
Искам да има здрав корпус и дисплей, защото понякога го изпускам или удрям по невнимание.
С подвеждаща маркетингова стратегия съм се сблъсквала при опитите на операторите да ми продадат непременно
много скъп телефон, който е пълен с възможности, които не ми трябват, прави снимки с доста по-ниско качество от обявеното, дисплея и корпуса се надраскват за нула време, висока водоустойчивост, като че ли ще плувам с него.
А отгоре на всичко ми обясняват, че ако не притежавам последен модел скъп телефон, то аз  съм демоде и изоставам  с новостите в технологиите.

# 126
Не съм ползвала телефон с чист Андроид.
За един телефон според мен, на първо място трябва да има издържлива батерия, която да издържи поне един ден при интензивно ползване.  И много памет, много. И добра камера, даже много добра, вярно, че това е телефон, а не камера, но все пак държа на хубавите снимки, а аз правя много.
Сега си прегледах моя телефон, ми има излишни неща, които не ползвам, но не мога да ги изтрия, и други, които се страхувам да изтрия, защото не знам дали мога да ги възстановя ако ми потрябват. Като MI форум например, за какво пък е това Simple Smile .

# 127
  • При децата ми
Не знам какво означава телефон с чист "Андроид", но би ми било интересно да тествам. Като предимства за един телефон, считам: качествени разговори, батерията да издържа поне ден при сравнително натоварване, да има достатъчно памет иии хубава камера.Simple SmileSimple Smile

Лично аз не съм се сблъсквала с подвеждащи маркетинг похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност, но мисля, че това е често срещано.

# 128
  • На ръба..
1. Не съм ползвала телефон с чист Андроид, но бих с удоволствие!
2. Едни от най-важните неща са размера, надеждността и издръжливостта на батерия и добрата камера.
3. Не се влияя от маркетинговите трикове при избора на телефон.

# 129
1. Никога не съм използвала смартфон с чист Android  и ще ми бъде много интересно да видя разликата с другите Android телефони, които съм ползвала
2. Най-важни за мен са добрата камера, бързата работа на приложенията, добрия обхват и качеството на изработна на телефона.
3. Да, сблъсквала съм се и за това при избора ми на телефон първо го разглеждам обстойно в накой магазин и тогава купувам

# 130
Не съм ползвала смартфон с чист Android и ще ми бъде интересно да го имам.Първия ми телефон,преди много години беше Нокия,разбира се няма нищо общо с този ,който предлагате в момента.Още работи,голям,с дълга антена ,като радиостанция,заема много място в дамската ми чанта.

Смартфона в днешно време е необходимост за бърза и лесна комуникация.За мен е от значение и колко издържа батерията,защото имам много разговори през деня.

Да, сблъсквала съм се с некоректна презентация на даден модел,но то бързо се разбира,когато мобилния оператор просто гледа да си пласира телефона и да си прибере комисионната.

# 131
  • София
Ползвали ли сте някога смартфон с чист Android™ и ако да, какви са впечатленията Ви? Какви според Вас са ползите и недостатъците?

Брат ми наскоро си купи Nokia 6 и имах възможността да го разгледам. Стори ми се с изключително изчистен и лек интерфейс. Хареса ми мощността на батерията, корпуса и камерата.

Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? И какво е излишно?
В забързания начин на живот, който водим, смятам, че издръжливостта на батерията е едно от най-важните опции на съвременния телефон. Въпреки че има външни батерии и достъп до електричество навсякъде, считам за задължително батерията да бъде издръжива и здрава.
От голямо значение за мен е операционната система, т.к. често ми се налага да използвам телефона си за повече от социални мрежи и достъп до интернет.
Държа много на широк дисплей, удобен захват, хубава камера.

Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност?
Рядко се влияя от маркетингови трикове, още повече след като съпругът ми работеше известно време за един от мобилните оператори. Беше ми досадно да слушам постоянно за операционни системи, различни функции и екстри, но определено научих доста за телефоните като цяло.

# 132
Не съм ползвала смартфон с чист Андроид. Би ми било интересно да работя с такова устройство. Ползвам телефона си и за работа, освен за удоволствие.
За мен е важно телефонът ми да е бърз, да няма засечки и да “забива” през 2 минути, да спира работата на приложенията, поради “грешки”. Трябва да има силен звук, защото го ползвам за всичко, вкючително за музика. Хубави цветове и камера,за да излизат снимки с добро качество, понеже снимам сина ни с телефон.
Подвеждащи маркетинг похвати съм срещала при мобилните телефони.

# 133
  • sofia
Здравейте ето и мойте отговори на въпросите :
1. До момента не съм ползва телефон с чист андроид
2. За мен е важно телефона да е бърз, да прави хубави снимки и да мога да си го персонализирам спрямо желанията ми /икони, изглед и т.н. /
3. Да сблъсквала съм се и затова аз си избирам телефона без да слушам продавач-консултантите..

# 134
1. Никога не съм използвала смартфон с чист Android  и ще ми бъде интересно да притежавам такъв, защото е нещо ново и различно за мен.
2. Според мен един смартфон трябва да притежава достатъчно голяма памет, да има много добра камера, да е много бърз и функционален, и да има добра операционна система, разбира се. Точно затова работя с айфон към момента.
3. Да, сблъсквала съм се.

Общи условия

Активация на акаунт