Спечелете и тествайте най-новите смартфони Nokia с чист Android™

• 35 929
  • 396
  •   1
Отговори
# 90
Не, не съм ползвала такъв телефон. Принципно ползвам телефона за разговори, снимки и съобщения. Иска ми се да има чист звук, хубава камера и дълго издържаща батерия. Иначе прехвалени чрез реклами и маркетинг телефони се срещат често от мобилните оператори, в частност посредническите им фирми.

# 91
Не съм използвала чист Android.
Искам телефона ми да е бърз, да има голяма памет, хубава батерия и да има отлична камера. Колкото до излишните екстри винаги ги има. Но ако аз не ползвам дадено нещо, не означава, че за друг то не е полезно.
Едва ли има човек , който да не се сблъсквал с подвеждащи маркетингови похвати.

# 92
Не съм ползвала телефон с чист андроид, но ще ми бъде интересно да го пробвам.
За мен е важно телефона да има достатъчно памет, добра камера и не на последно място е дисплея- контраст,цвят,осветление и всичко останало.

# 93
Винаги съм ползвала телефон със система  Android,но след прочетените материали разбирам че те не са били с чист Android™.Доволна съм и пак бих предпочела тази операционна система,тя  позволява да прехвърлям папки и икони от един работен плот на друг и в него. Мога също така да създавам  преки пътища с лекота.Батерията винаги е на ниво в сравнение със смартфон с друга  операционна система.Безплатните приложения са с много широк спектър  което не е за подценяване.Възможността да инсталирам  програми от почти всеки източник ми е от голяма полза в работата и ежедневието.С настройка на нтерфейса - мога  да превърна  устройство за Android в PCU  например, благодарение на  възможности за персонализиране. Важното  за мен е хардуера,батерията,качествен дисплей  и камерата на телефона.
А относно това дали съм се сблъсквала с  „маркетинг” похвати,отговорът ми е да,но той е по- скоро от търговски характер а не в  качествата на телефоните.Преди години когато не бях добре запозната с тези методи на работа ми продадоха супер изгоден телефон, на чудесна цена с подарък таблет ,и изгоден план с които си изплатих некачественият таблет двойно.

# 94
●  Да ползвала съм  - удобни и улесняващи. Някои функции са сложни за хора, които не са запознати добре.
●  Да има добра камера за снимки и видеа и да му държи повече време батерията. Излишно е да има прекалено много защити.
●  Да, сблъсквала съм се.

# 95
  • Бургас
Не,за съжаление още не съм ползвала телефон с чист Android,но много ще се радвам да имам възможността да пробвам да работя с такова устройство.
Важно е за мен телефонът да има памет,заради работата си тегля много файлове и е чудесно да могат да се запаметят в телефон.Аз ползвам таблет за целта,но е неудобно да го разнасям непрекъснато,с телефон е по-удобно,защото е много по- компактен.Също и гледам онлайн филми на телефона,затова би ми било много приятно да имам устройство,което не прекъсва постоянно.Добра камера е също добре дошла,моят телефон не е с много качествена камера,атаблетът ми няма светкавица и е неизползваем нощно време,дори на закрито не прави хубави снимки.
За "маркетинг" похвати,които подвеждат може много да се говори,всеки се е сблъсквал с такива,конкретно за качествата на телефоните не ми се е случвало,не съм купувала телефони от много висок клас и за скромната сума,която мога да отделя за телефон не съм и очаквала чудеса.

# 96

1. Нямам представа дали съм ползвала чист Андроид до сега, може би не.
2. Важно за мен е да бъде бърз, по-рядко да дава грешки, да бъде стилен, удобен, не много голям, с добра камера за снимки, които ще се копират на хартия и трябва да имат безупречно качество.
3. Моят телефон е подарък, който не съм избирала и не съм се сблъсквала с някакви подвеждащи похвати.

# 97
  • София
●  Ползвали ли сте някога смартфон с чист Android™ и ако да, какви са впечатленията Ви? Какви според Вас са ползите и недостатъците?  Мисля,че андроид е доста лесен за употреба не се сещам за недостатъци

●  Какво според Вас е важно да има в един съвременен смартфон? И какво е излишно? Важно е да има всички приложения за комуникация и социални мрежи, хубава камера , памет и да му издържа по-дълго време батерията

●  Сблъсквали ли сте се с подвеждащи „маркетинг” похвати, изтъкващи предимства, които не добавят стойност? Разбира се

# 98
Никога не съм ползвала телефон с чист Андроид. Всяка от големите компании, предлагащи Android устройства,  се възползва от отворения код на системата и прави собствена модифицирана версия. Това води до ненужни приложения, които заемат място. Освен това при нова версия не може да се актуализира директно.
 За мен е важно телефонът да има сериозна батерия и хубава камера . Това е, на което обръщам внимание при покупка на нов.
Не съм се сблъсквала с такива похвати. Не ми харесва само, когато ми цитират пикселите, защото моето око не може да улови тази разлика и общо взето е ненужно.

# 99
  • София
💎 Мисля ,че не съм ползвала досега телефон с чист Андроид , но определено звучи доста добре. Думата чист , ме навежда на мисълта ,че е по иновативен и добре разработен.

💎 За съвременен аннроид телефон , имам очакване да е бърз , да има повече памет за съхранение , камерата да е с високо качество , категорично да не "забива" и дава "бъгове", и издръжлива батерия. Излишни неща в един телефон за мен са , първоначално инсталираните игри .
💎 Срещала съм некоректни стратегии най -вече при мобилните оператори.

# 100
  • София
Наложи ми се да прочета що е то "чист Андроид" и установих, че не съм ползвала, а бих искала. Много са ми неприятни безбройните приложения, които не ползвам, а не мога да махна от телефона си. За мен е важно телефонът да има силна батерия, голяма памет, да е бърз, да не "забива". Ако може, и да е красив. Wink  Сблъсквала съм се с некоректни маркетингови стратегии, затова от много време не им обръщам внимание.

# 101
  • Стара Загора
Никога не съм използвала телефон с чист Андроид. Стана ми интересно и почерпах информация за този продукт. Голям плюс за мен е това, че сам решаваш коя от "екстрите" е нужна за теб или не.
Според мен е важно смартфонът да има това, което ти е от особена важност, без да е претрупан с хиляди приложения. Да е олекотен и да не товари RAM паметта. Излишно е някои от приложенията да имат всякакъв достъп до контакти или галерия.
Не съм се сблъскавала с подвеждащ маркетинг стратегия на компания. Винаги се доверявам на специалисти при избора на мобилно устройство.

# 102
  • Милано
Не съм ползвала телефон с чист Андроид.Моя телефон използвам за всичко-разговори,съобщения,напомняне,при спорт,за снимки,за електронната ми поща,за социални мрежи,за готварска книга,интернет разговори,той е и моят секретар😉...Затова за мен е нужно да има голяма памет,издръжлива батерия и камера,която да прави невероятни снимки😀

# 103

От години съм с андроид телефон, но не чисткакто прочетох Simple Smile и съм свикнала, много предимства има, бърза операционна система, памет, лесно теглене на приложения,  но от време навреме забиват яко Simple Smile
За мен много важен е процесора и камерата, доста неща правя с телефона и затова ми е необходимо да е бърз. Не съм се сблъсквала с такива маркетингови трикове/заблуди.
Телефона, който презентирате определено привлече вниманиери ми и съм впечатлена. Ако всичко, което пише не е маркетингов трик, искам това да е следващия ми телефон!!!

# 104
  • В сбъднатите си мечти :)
1. Не мисля,че съм използвала телефон с "чист" Андроид.
2. Телефона за мен е продължение на ръката ми - когато не съм на бюрото си, работя през него. Дори с детето по площадки, той е винаги в ръцете ми и го ползвам меко казано по предназначение Simple Smile Често се налага да ползвам тежки приложения, да имам отворени по 1000 неща -> За това ми е важен процесорът .... По отношение на потребителската памет нямам претенции - стига производителя да е дал възможност да се сложи SD карта, другото е без значение. Камерата също не виждам причина да е нещо УАУ, при положение че това е основно телефон .Около 13мп според мен са оптимално за стандартния потребител. Нужна е и читава операционна система, която често да се ъпдейтва с "поправки" на бъговете...   Батерията също е меко казано важна,защото и най-прекрасния телефон, когато е без заряд, се изключва Grinning
Излишни за мен са всички вградени приложения, които пристигат с телефона.
3. ПО отношение на нелоялните маркетингови "хватки" обикновено са по черни петъци и коледните празници. За това преди да купя нещо, винаги прочитам всичко за него в чуждите сайтове и се ориентирам за цените на различните места.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 07:33 от ๑ஐღ Елиза ღஐ๑

Общи условия

Активация на акаунт