Тъкмо похвалих телефона и той взе, че заби

Тъча не реагираше по никакъв начин - отключвам го с пръстов отпечатък, намалявам/увеличавам звука, включвам го от power бутона, но не мога да рестартирам

Направих топъл рестарт и се оправи.

:

:

Наистина камерата има доста голямо меню и може да се избере как точно искаш да направиш дадената снимка. Изключително рядко ми се налага да редактирам, за разлика от предишния ми телефон. Там често трябваше да променям контраста, светлината и температурата, за да се получи задоволителен резултат. А ако трябва да сравним предната камера - ами, аз честно да ви кажа трудно различавам от телефона коя е правена с предна и коя със задна. За първи път виждам толкова чисти и ясни снимки, правени с предна камера.
Стабилизаторът също е ОК. Снимах със селфи стик и въпреки силния вятър, няма нито една размазана снимка. Единствен минус виждам на 2-3 снимки от ...триста, да речем... - лицата на хората стоят някак оранжево неестествени и тъмни. Защо така се е получило?
Не мога да покажа снимки, защото не искам да показвам точно лицата. Може и при мен да е грешката, но до сега с друга камера това не съм го виждала. Липсва ми и гласовата команда за снимане. По-лесно е от това да чакаш таймер. Често в работата ми се налага да снимам нещо директно от екрана на монитора. С предишните ми телефони тези снимки бяха ужасни, появяваха се едни линии и чудеса и понякога трудно се четеше това, което исках да изпратя. Сегашната камера се справя доста по-добре. 
ММ вече и той се гласи за такъв!