До момичетата в Бургас - информация за гинеколог

• 285 916
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 290
За огромно съжаление наистина е така.  В Бургаската болница се нагледах на ....  няма точна дума . Това е безбожие . А недай си Боже да се паднеш в събота или неделя.  Ужас  !Аз бях потърпевша. Решиха да чакат до понеделник , когато дойде кардиолог за  да прегледа бебето.  А въпроса е бил на бързо и адекватно мислене и вземане на решение, моментално транспортиране до София  .

# 1 291
  • Бургас
Искам да се извиня за негативния и песимистичен тон на предното ми мнение,но това е истината.Естествено целта ми не е да притеснявам и обезкуражавам бъдещите майки,напротив,просто искам да ги предупредя и запозная с фактите,за да са наясно и да бъдат подготвени за всичко.Няма да правя реклама или антиреклама на никого от АГ,но все пак мисля,че др.Ковачева е доста скъпичка,но за това пък и много добра специалистка и срещу съответната цена предоставя компетентно и профисионално внимание и отношение.А за др.Гамишиев-сори,но мнението ми е точно обратното.

# 1 292
Искам да се извиня за негативния и песимистичен тон на предното ми мнение,но това е истината.Естествено целта ми не е да притеснявам и обезкуражавам бъдещите майки,напротив,просто искам да ги предупредя и запозная с фактите,за да са наясно и да бъдат подготвени за всичко.Няма да правя реклама или антиреклама на никого от АГ,но все пак мисля,че др.Ковачева е доста скъпичка,но за това пък и много добра специалистка и срещу съответната цена предоставя компетентно и профисионално внимание и отношение.А за др.Гамишиев-сори,но мнението ми е точно обратното.
И в какво точно се изразява нейното толкова компетентно и професионално отношение Thinking
Защото моето впечатление от тази дебелогъза безсрамница е точно обратното Twisted Evil
Тя НЯМА НИКАКВО ОТНОШЕНИЕ , поне аз не видях такова Thinking
Алчна , груба и безскруполна Twisted Evil

# 1 293
    oreshkova няма нужда да се извиняваш  Peace То си е така.
    Ковачева наистина е твърде скъпичка, направо си е лукс, не съм раждала при нея, но имах проблем, който единствена тя откри от многото ни "добри специалисти" и тая жена си спечели всяка стотинка, която й дадох. Ако някога дай Боже имам второ дете /което не е много сигурно поради компетентността на Дорийска/ смятам и аз при Ковачева  Peace

Hriska-piska хич не ми и трябва да е мила и любезна стига да знае какво прави и да си разбира от работата, но както казах вече не съм раждала при нея  Peace

# 1 294
oreshkova , недей толкова горещо да препоръчваш един или друг лекар.
Направих много консултации след всичко което ми се случи и се оказа , че вината за загубата на моето бебе е на   " д-р Ковачева". Единия лекар с който се съветвах каза, че е допуснала грешки недопустими за завеждащ отделение паталогична бременност.
Аз бих посъветвала всички да не разчитат само на един лекар

# 1 295
  • Бургас
Скъпа или евтина Ковачева е изключително груба и неприятна, и това заличава доброто впечатление което профисионалните й качества би могло да създаде. И следващия път да не съм голословна, като почне някои да я величае ще кача снимка как ми изглежда белага от секциото и как ми изглежда белега от превръзката която тя ми свали заедно с кожата и повярвайте ми този от секциото почти го няма за сметка на сругия  Twisted Evil #2gunfire Twisted Evil

# 1 296
      Стига де никой не я величае  Peace Аз съм съгласна че е груба, доста негативни отзиви има за нея относно бременност и раждане, но пак казвам, когато става дума за заболяване е добра  Peace

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 17:22 от iveto_

# 1 297
Ковачева е най-лошия избор за проследяване на бременност, може и да е добра за гинекологични заболявания, но за паталогина бременност твърдо НЕ  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А доколкото разбрах от нова година прегледа при нея е 40 лв.

# 1 298
  • Бургас
Аз пък имам две деца, родени при нея и съм изключително доволна   bouquet

Прегледът не знам колко е в момента, но припомням, че една от функциите на парите е тази, да регулира търсенето, когато предлагането не може да бъде увеличено по една или друга причина   Wink

# 1 299

Hriska-piska хич не ми и трябва да е мила и любезна стига да знае какво прави и да си разбира от работата, но както казах вече не съм раждала при нея  Peace
Аз не казавам ,че искам да е мила и любезна , не обичам лицемерни хора Thinking
Просто да има малко ЧОВЕЩИНА в нея , а не мазнене към тези които са платили , и пълно игнориране на всички други.
Заради нея аз родих мъртвото си бебе на леглото в патологията в една подлога като най-долната измет , защото г-жа докторката не пожела ла да се качи и да ме види какво става , не пожела да ми сложи система и да ми даде хапче защото цитирам по памет " Има много по-важни от вас , все пак вашето бебе е мъртво , а хапчетата  струват 280лв. курса..."
Ей това е тя ИЗРОД Twisted Evil

# 1 300
Тая Ковачева  с тези нейните хапчета не се понася  .Още преди 7 год  ги натякваше .Тогава струваха 300лв .

# 1 301
[
Заради нея аз родих мъртвото си бебе на леглото в патологията в една подлога като най-долната измет , защото г-жа докторката не пожела ла да се качи и да ме види какво става , не пожела да ми сложи система и да ми даде хапче защото цитирам по памет " Има много по-важни от вас , все пак вашето бебе е мъртво , а хапчетата  струват 280лв. курса..."
Ей това е тя ИЗРОД Twisted Evil[/b]

За съжаление това е практика. Аз по същият начин родих в шестия месец, без никой да помогне с нещо. Просто чакат и нищо не правят. Според мен най-гадното е, че в същата стая лежат момичета за задържане и стават свидетели на този ужас. Тогава завеждаща беше Лазарова.

# 1 302
  • Бургас
За съжаление това е практика. Аз по същият начин родих в шестия месец, без никой да помогне с нещо. Просто чакат и нищо не правят. Според мен най-гадното е, че в същата стая лежат момичета за задържане и стават свидетели на този ужас. Тогава завеждаща беше Лазарова.
И аз като раждах мъртвото си бебе, Лазарова беше завеждаща. Не стига, че заради нея ми умря детето, ами тъпите санитарки ми натякваха колко скъпи хапчета ми слагали, да не съм помислела да стана, че щяло да изтече. Слагаха ми Простин, струваше около 60лв. Оставиха ме да се мъча, а до мен имаше една бременна в 5-тия месец с кървене и една в началото - много повръщаше. Ако аз бях свидетел на такова нещо, сигурно щях да се побъркам. Затова не се обяснявах много на момичетата да не ги плаша.
Като свърши всичко и им казах, че искам да си ходя, Кетипов ми вика тука не е нито затвор, нито лудница, като искаш си заминавай. Дори не ми даде антибиотика, който ми се полагаше, да ми го слагат в къщи  #Cussing out

# 1 303
  • Бургас
Финети, тихичко честито  bouquet Аз също се водих рискова като бременност след лечение на стерилитет, но просто изискването на ЗК за ЖК е установяването на сърдечна дейност, т.е. най-рано направлението за ЖК може да влезе в сила около 8г.с. За жалост системата е такава и се допускат много ранни спонтанни аборти Sad.
Бубабо, 2г.с. обикновено е времето на овулацията, а ти щом си с късна овулация значи при теб дори са били преди овуто. Г.с. се определят от ПРМ и овулацията няма отношение към тях, а към реалните седмици на плода /които в общия случай са г.с.-2/. Не вярвам да има лекар, който да каже, че след закъснение на цикъла си във 2 г.с.

# 1 304
Миналата година като бях бременна Кова4ева ми следе6е бременността в 12 г.с.прокървих и отидох пак при Кова4ева тя ми изписа хап4ета да спре кървенето и каза да лежа.Аз ядох в леглото дори не се изправях да сядам а си ядях в легнало положение ставах единствено до тоалетната и то ве4е когато едва ли не се напикавах.Така 1 седмица.В средата на тази седмица полу4их адски кръвоизлив и тя ми каза да лежа не ме извика да види какво става и така както ви казах докато стана 1 седмица.Отидох на контролен преглед и тогава тя ми каза 4е сърцето на плода е било спряло о6те в 9 г.с.Аз я попитах как е възможно при положение 4е миналата седмица плода е бил в 12 г.с. и си тупка6е сър4ицето и така не ми обясни какво то4но е станало.На другия ден детенцето ни праве6е 3 годинки а аз бях в болницата да ми прави аборт да не казвам 4е се бяхме уговорили да и платя 1 цена а тя си поиска о6те.Незнам но понякога си мисля дали не е имало на4ин това да не се полу4и така ако се бе6е отнесла по сериозно и ако ме бе6е вкарала в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт