Отговори
# 705
  • София
Ако някога направят коледен филм в България, то Владо Пенев трябва да играе Дядо Коледа Grinning Grinning Grinning
Нали сега по Коледа ще излиза коледен филм, ама не знам кастът какъв е. Grinning

# 706
Вергов играе с лекота! Много ми харесва да го гледам. За мен внася едно спокойствие и в същото време веселба в сериала. Харесвам сцените с него. И как я прегърна... много неочаквано. Предвид , че тръшка що жена види наред. Нея просто я прегърна.
Нея просто я обича /Банков Simple Smile /

# 707
Mari_Mar,  благодаря за линка. Heart Eyes

Баннков/Вергов изигра сцената с Огнянова/Димитрова великолепно!
Толкова сдържано и перфектно изпълнена любовна сцена
виждам за пръв път в български филм! Hands Ok Hand Hands Clap

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 00:53 от jupetrov7

# 708
*Димитрова е, а не Дамянова

# 709
Сцената беше прекрасна!Видяхме че между тях може да има не само страст ,а и нежност,което вече говори за  любов.Странно с Вергов й се получават сцените повече отколкото с Павлов,или така ми се струва.
Кая казвате,че може да ги изпорти ,че ги чу,но на какво основание,би трябвало да й стана ясно ,че Виктор обича друга и тя няма място при него.Не вярвам от чиста злоба и ревност да го направи,поне не мисля че е такава.
С Цонев като танцуваха и той как беше залепил лицето си до нейното,като влюбена двойка..брр не ми хареса.

# 710
  • София
А Романова злобата как само гледаше и злословеше докато танцуваха Цонев и Кая.

# 711
  • София
Аз искам да споделя, че съм впечатлена от сцената между Банков и Зорница! За пореден път тези двамата ме развълнуваха! Толкова любов, толкова болка и мъка имаше между тях, очите им играеха просто. За мен нищо не е приключило там, колкото и да се опитват да убедят и себе си, и нас в обратното! Иска ми се да имат смелостта да си признаят какво чувстват, да кажат и на Марио, и най-накрая да се подредят нещата.
Наистина хубава серия - хареса ми как Жекова ги подгони всичките и организира парти за директора. Много ми е жал за Мазов - може да е гадюха, ама не заслужава това. Вярно е, че и той изневери, но неговото беше пиянска изцепка. А Лора го прави абсолютно осъзнато и умишлено под носа му.
Захариев защо на два-три пъти повтори "съпругата ми" за Галя?! Да не е имало сватба, за която нито ние, нито те са разбрали? Grinning
Все по-интересно ще става около Христо, най-накрая имаме раздвижване на историята и съм сигурна, че Банков ще изиграе ключова роля в разплитането на случая.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 06:00 от Kate_B

# 712
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сцената между Банков и Зорница беше много хубава. Той железен в своята убедителност като артист, Зорница малко по-малко! Напомни ми за момента, когато се изправих пред голямата си любов след 10 години раздяла и все едно не беше минал и ден. Само дето не ти идва да зададеш въпроса дали е приключило нещо, а да извикаш за всички минали чувства. И той така като Банков, въпреки че и двамата дълбоко знаехме, че не бяхме същите и нищо нямаше да е като преди, колкото и да беше прекрасно да се прегърнем заедно. И съм убедена, че ако бяхме избрали отново да сме заедно, нямаше да сме щастливи! Та тези двамата ги разбирам напълно! И понеже и при мен и при тях не се получи с един истински разговор, едно такова ти остава в душата...Топло, въпросително...Гадното е за Марио! Той не е виновен, че се е появил по-късно в живота й. Дано Зорница има смелостта да бъде честна, въпреки че не знам как ще го преживее той и ми изглежда като характер, който ще предпочете да е сам, отколкото да живее с мисълта за случилото се за втори път в душата й.
Тасев и Ина са много сладки колко категорични са в тяхната си любов! Сладури!

Хубав епизод! Не искам да свършва сериала....

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 05:54 от Kalinka

# 713
Странно с Вергов й се получават сцените повече отколкото с Павлов,или така ми се струва.

Ама, разбира се!
Диана може да блесне само, ако е с Вергов, инак не ѝ се получава.
Не знам, може би занапред да снима само с Вергов, за да може да прогресира, като актриса.

# 714
Ако някога направят коледен филм в България, то Владо Пенев трябва да играе Дядо Коледа Grinning Grinning Grinning
Нали сега по Коледа ще излиза коледен филм, ама не знам кастът какъв е. Grinning

Да, има коледен филм - Кръстьо Лафазанов играе дядо Коледа Simple Smile

# 715
  • Пловдив
вече има коледен филм...но не той е дядото  Mr. Green

# 716
Промото за днес има ли го някъде, че в Нова още не излиза?

# 717
  • София
Промото за днес има ли го някъде, че в Нова още не излиза?
Мисля, че не. Още няма нито по дълго промо, нито анонс.

# 718
Добро утро от Банков :

# 719
Чувствам се удоволетворена. Не спирах да ръфам тук за боядисаната коса на Пешко и най-накрая го подиграха. Много съм доволна.

Лора е голямя патица. Колко трябва да си тъп, ограничен и нахален за да си тръгнеш с любовникът пред очите на мъжът си и колегите и на крачка от тях да се любиш с него. Отвратителна женица. Свалям и останалите до сега малки симпатии към този образ. Даже не си спомням, каква беше причината за раздялата? А-а-а-а, беше й скучно вкъщи със собственото й дете??!! Орева света за дете и когато го има зарязва и него и дом и съпруг и тръгва с друг мъж. Пълна нещастница. Но нали трябва да е квит с Мазов. Вече не зная, дали искам мама Гочева да се яви и да ги стегне и двамата глупаци. Не съм сигурна, дали и двамата заслужават щастието да има дом, семейство и дете тези глупци.

За основната тема по-късно

Общи условия

Активация на акаунт