Отговори
# 690
Много готин Владо Пенев, като дядо Коледа ми е, сладък! Kissing Face Relaxed Smile Това с юбилея в сериала добре са го измислили, голям жест. Да, поведението на Зорница е странно, ту при единия, ту при другия. Ама Марио  сигурно ще научи и ще я остави. Христо какво чака още не знам, Кайчето го харесва и той нея, но ми се струва, че той все чака подходящия момент, а то няма такъв. Просто да се отпуснат и да се случат нещата, че е много изнервящо. Smile Наистина тоз' диван дали го дезинфекцират там? Thinking Smile Новата сестра и тя е смешно тъпа, но добре, че се появи, та да изпъкват другите "умници", а и Захариев да има малко диалог с някой, един вид тя му е новата партньорка в сериала като я няма Галка...

# 691
  • Кърджали
Не гледах днес много внимателно. Но много ми хареса сцената между Банков и Зорница. Беше трогателна, макар и да не одобрявам действията на Зорница този сезон. Но сцената за.юен имаше много силен заряд. Въпреки това не, няма д ги съберат, нито вярвам че ще разделят Зорница и Марио. А дали Марио ще разбере не знам. Единствено Кая може да му каже, ама не знам... Зорница не вярвам да спомене и дума.

# 692
Много беше хубава сцената наистина.

Дамите, които толкова много искаха Банков да налита на Огнянова сигурно са силно разочаровани.

# 693
И как точно е чула Кая от мазето разговора в асансьора?

# 694
Разговорът не беше в асансьора.

# 695
От ден първи тя си го гони Банков.
Много ми хареса в тази серия как игра Диана ,повярвах й.

# 696
Че няма да ги съберат, няма. Но ми се искаше да видя ако Банков не беше я отрязал, тя как щеше да реагира? Исках да видя, че тя, имайки възможност за избор между Марио и Виктор, избира съзнателно и със сърцето си Марио. Тогава щеше да е най-истинско и убедително. А сега ще остане съмнение, че тя ще остане с Марио, щото не може да е с Банков.

# 697
Тя ако беше избрала Марио категорично, този разговор нямаше да се състои. Simple Smile

# 698
  • Разпиляна във въображението
Miriel, Цонев не е казал, че няма санитар на име Христо.
Каза, че няма човек с отнети лекарски права.
И като чу името и фамилията, а и че имат специална връзка веднага се сети за кой става дума. 

Онзи му каза, че има лекар, който се подвизава като санитар - Христо Карагьозов. Цонев заяви, че не познава всички. Не мисля, че се е сетил. По-скоро се замисли.

Сцената между Банков и Зорница се получи добре, но не доведе до нищо - остана отворена. Нито той каза категорично да, нито стана ясно тя наистина ли мислеше всичко, което избълва или хормоните й говореха. Тази драма ще продължава. После летеше, летеше с Марио. Да й си чуди човек.

# 699
# 700
  • тук, на мястото си
Зорница не избира Марио, тя просто  остава с  него за да не е сама. Не мисля, че го обича и при първа възможност ще го остави.

# 701
Miriel, аз по друг разбрах, че беше - каза му, че има лекар с отнети права, които работи като санитар и Цонев отговори, че няма такъв.
И тогава вече онзи му каза името и това, че имат особена връзка или както беше, тогава Цонев зацепи.
Но ще го гледам пак, може и да бъркам.

Хормоните на Зорница със сигурност не са оправдание за чувствата й. Тези емоции не са от сега, просто дойде момента да ги изговори гласно.
Кофти беше сцената с Марио на покрива, тепърва се задава буря там.

# 702
Вергов добре се представи, но Диде така се беше напрегнала, да не би са си обърка репликите, може би. Щото сигурно снимат по един дубъл на сцена. Та имах чувството, че ще се сцепи по шевовете 😁😃

# 703
Ако някога направят коледен филм в България, то Владо Пенев трябва да играе Дядо Коледа Grinning Grinning Grinning

# 704
Вергов добре се представи, но Диде така се беше напрегнала, да не би са си обърка репликите, може би. Щото сигурно снимат по един дубъл на сцена. Та имах чувството, че ще се сцепи по шевовете 😁😃
Вергов играе с лекота! Много ми харесва да го гледам. За мен внася едно спокойствие и в същото време веселба в сериала. Харесвам сцените с него. И как я прегърна... много неочаквано. Предвид , че тръшка що жена види наред. Нея просто я прегърна.

Общи условия

Активация на акаунт