Отговори
# 450
   Владо Пенев много ми харесва като директор. Не мога да повярвам, че е с Марта. Flushed Деси Бакърджиева ми е много смешна като почне да мига и мята ръце като се целува, много е неспокосана. Smile
   А иначе и моите предположения за двойките и триъгълника се оказаха правилни. Гледам сценаристите си взимат поука от другите сериали, най-интересните сцени бяха накрая и тогава свърши и серията, да се чудиш как ще продължат нещата; забелязвам и че взаимстват идеи за сцените и диалозите. Давам още най-много два сезона на сапунката на Нова, то вече няма какво да разкажат и с какво да изненадат.

# 451
  • София
Слушах Зорница и се чудех, дали не чета коментари от ФБ - едно към едно. Очаквах, че креативността на сценаристите стига по-далеч.

# 452
Кая освен собствената си драма друго не вижда, историята на Христо не я вълнува, чудя се от къде сега изведнъж ще го хареса след враждебността си преди към него, тъпо..
Кая се заслуша в книгата, която жената четеше на майка й. "Ако жената прикрива чувствата си може да отблъсне обекта на желанията си". Вероятно доста добре е забелязвала Христо, но съпротивлявайки се да не стане зависима от неговите добрини се държа толкова ужасно с него досега. Почувствала се самотна и смачкана от живота в момент на слабост попадна на правилния човек в точното време и сподели какво й тежи. Много ми е неприятно само, че започва да го уважава чак когато вече знае, че е лекар, макар и с черно петно като такъв. Поне раздвижиха малко тази сюжетна линия, че вече стана досадно провлачена.

# 453
  • София
  Владо Пенев много ми харесва като директор. Не мога да повярвам, че е с Марта. Flushed

Това в реалния живот ли, извинете?

# 454
  • София
Да, наистина за Кая и книгата стана ясно, че я намесиха с цел да се развие най-сетне тяхната сюжетна линия, но моля, моля, колкото и големи проблеми да имам, ако харесвам някого и той ме гледа като Христо нея, изобщо няма да ми трябва откъс от книга, за да се сетя какво да направя.

# 455
Силни мъжки роли на Вергов, Карамазов, Павлов, че и "Тони" и "Цонев" и нито една женска такава!
Слаб сценарий и слаба режисура!

за зъбатата актриса, която играе жена на Христо стана ли ясно каква й е професията по сценарий.

# 456
    Да, наистина за Кая и книгата стана ясно, че я намесиха с цел да се развие най-сетне тяхната сюжетна линия, но моля, моля, колкото и големи проблеми да имам, ако харесвам някого и той ме гледа като Христо нея, изобщо няма да ми трябва откъс от книга, за да се сетя какво да направя.
    Е,предполага се ,че с тези проблеми с майка и изобщо не и е до любов,нали го играе много объркана и изтерзана,няма как да се сети за любовните погледи на някого.
    Да,Марта и Вл.Пенев са двойка в реала.

# 457
    • София
    Нямах представа, че са двойка, но се радвам, че най-сетне се е случило, защото знам със сигурност, че той е любовта на живота й още от както са били състуденти във ВИТИЗ.

# 458
    • Разпиляна във въображението
    Кая в края на миналия епизод - облекчена, че ще има помощ за майка си, гледа усмихната към табелата на стълбището, сигурно си мисли, че може да работи и тя в някое от отделенията като доктор, оптимист. Започва епизода и тази пак зле, пак реве и се тръшка, пак не може да издържа и т.н.

# 459
    Направо Кая и Цонев се състезават кой повече да реве Grinning

# 460
    • Кърджали
    Аз съм склонна да разбера състоянието на Кая. Млада е, така наречените най-хубавите години са и минали в грижите за майка и. А Алцхаймер все пак не е като грип. А тя си има само майка си. Това че предната вечер се е намерило някакво разрешение не означава че извъднеж ще и олекне. Тя е свикнала да живее със страх от предстоящото, напрежението че всичко зависи само от нея.Сама си го каза на Жекова... Очаквам и в един момент да разбере че всъщност асистентака не е осигурена от Социалното, а от професора. Та нейното психологическо състояние го разбирам, не всеки е със силна психика все пак.
    За отношенията и със Христо още не мога да я разгадая. Ясно е че накрая ще ги съберат, ама ... Тя е неопитна, объркана ...

За Зорница все още нищо не мога да асимилирам. Каквото и да се случи от тук нататък все ми е тая. Отиде ми вярата в чистата любов към Марио. Дори и в следващите епизоди да се опита по някакъв начин да извърти думите си - все тая. не напразно е казано "казана дума..."

# 461
    Жалко за Марио !
    Зорница го изкара добрия глупак и не оцени, че Банков я вкара в калта, направи я за подигравка, сложи я в устата на всички клюкари, а Марио беше човекът, който застана зад нея и я бранеше от грозните думи.
    Не мога да повярвам, че целия минал сезон го преследваше, бореше се за любовта му, за да се случи сега това.
    Да го бяха направили по интелигентния начин, щях да разбера- признава на Марио, че не е той човека и продължава, но това лицемерие не мога да понеса.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 22:44 от Veracruz

# 462
    Забравих да спомена, тази Лора в ред ли е ,да си води любовника при детето,някак не ми е ок.И похабяват този сладък Владов с това мрънкало Лора.
    Тримата танцьори бяха ама много,много сладки.Пепе по талант бие батко си по всички параграфи.

# 463
    • Кърджали
    Амбър, аз по-рано бях писала - за мен това между Лора и Владов е някаква пародия. Някак си не знам, не мога да го взема сериозно. И любовта им пламнала от нищото, и никаквия им флирт, па тия опити за секс бяха чиста пародия бре, на смях ме напушваше. Не са тийнейджъри, да му се не види, като искат секс да си подсигурят нещата като хората.

# 464

Общи условия

Активация на акаунт