Отговори
# 660
  • София
Ха ха в прав текст Илиева му каза на Захариев, че се боядисва.

# 661
Ха ха в прав текст Илиева му каза на Захариев, че се боядисва.

Ама не казвай на никой 😆

# 662
Жекова - вечния и непоклатим стожер на морала в болницата Joy

И как беше подпалила като моторетка и ги нарита всички да ходят на купона. Няма "Не искам" Joy

# 663
Тамън виках да приютя Банков у нас и тая мръсница Жени пак го отмъкнА! 😂
А,Ванилия тук има ред,на опашката моля Joy
Илиева е идеална за Пенев.Хайде де,Христо и Кая кога ще се нацелуват Grinning

# 664
  • София
Жекова ме кефи, хаха  Grinning

Иначе за съжаление сценаристите са за убиване. Подозирах, че така ще стане, но кому беше нужно... Зорница все още обича Банков и беше готова за нова връзка с него, как само го гледаше, уф... Но Банков постъпи зряло и я отряза, а според мен и той все още има чувства към нея. Много добре изиграно от Вергов и Диана, браво. Ама май Райкова ги чу и ще стане инфекция. Дано преди това самата Огнянова да бъде честна с Ковачев и да му признае истината, защото ако разбере от другаде ще го съсипе.  Confused
Лора пък къде тръгна да се оплаква на професора. Кръстева добре и каза, че не знае какво иска.

# 665
Повечето ще имат тежък ден след купона Joy

Лора и Владов отекоха

# 666
Лора е отвратителна, не ми се гледа заради нея

# 667
  • Пловдив
Еееей...Лорчето много е решителна с алкохол Stuck Out Tongue Winking Eye
Тъпа!

Чак не вярвах,че професора ще се забавлява...

# 668
на Стефчо телефона е с една цифра по малко.

# 669
  • Пловдив
Спрете да им пишете сцевария. Тук се коментираше боята на Захариев. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ицето го сгащиха....

# 670
  • София
Конфликт на интереси ли чух в промото?

# 671
  • София
Тъпото Лорче счупи тъпомера. Владов също. Не мога да ги понасям и двамата.  ooooh!
Супер, от промото се вижда, че Христо ще е първия на Кая, радвам се не че защото познах, а защото така беше най-редно някак си да се случи. Ясно е, че двамата ще са заедно, поне в началото да започнат като хората. Министъра сега май ще изнудва професор Цонев и няма да му позволи да уволни Христо, нещо такова, защото професора това би направил веднага, но...
И накрая Банков ще спаси положението, като помогне, като индиректно накара момчето да каже истината за това как брат му си удари главата в тоалетната.

# 672
Леле, новата е като излязла от някой виц за блондинки Joy

На мен ми е интересно онзи ненормален „пациент“ на Огнянова какво ще направи за напред и как ще се развие образът му. Вече два пъти го даваха, последно когато остави писмото на Огнянова.
Ще има развитие с него, имаше снимки от сета с него и Зорница.
Интересно ми е къде мога да намеря тези снимки Grinning

# 673
Дяволче, защо мислиш, че са правили секс Кая и Христо, тя така се е натряскала, че той се съмнявам да направи нещо с нея в това състояние.

Интересно ми е къде мога да намеря тези снимки Grinning
Ето тук може да ги видиш:
https://www.instagram.com/borisslavkov/

# 674
  • Пловдив
Май се размърда сериала.. крайно време беше.

Общи условия

Активация на акаунт