Бургас-6

• 24 017
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Забравих да пиша, че засега ще се казва ДЕНИЦА - стигнахме до консесус с татито, най-накрая smile3521

# 121
  • Бургас
Няма още отговор. Казаха ми да не се разкарвам, а ще ме търсят по телефона.

# 122
Забравих да пиша, че засега ще се казва ДЕНИЦА - стигнахме до консесус с татито, най-накрая smile3521
А така ще си имаме адашка smile3521 newsm44

# 123
Мацки, понеже ме тресе безсъние а вече свърших темата в Родени и ми се отвори апетита - какво ще кажете да си направим една хубава бургаска тема - с картинки, линкове и тн а?

какво по-точно имаш впредвид...  newsm78  ?

# 124
АМи както отчетните
Със сладурски картинки и линкове на магазините в Б-с и списъците на лекарите например
Линка за раждането в Б-ската болница ей такива
ей така http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108299.0

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 14:23 от tsachi

# 125
tsachi направо ме изумяваш, бе мила #Crazy
Кога ти остава време с малкия бебок и такива работи да правиш. Евала smile3501
Да нямаш гледачка newsm78

# 126
Защо не ги препоръчваш, ти нещо не си доволна от тях, така ли.
Не ги препоръчвам, защото са китайски и бързо се скапват, на мотора му се счупиха 6 зъбци на колелото, били пластмасови?!!

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 16:46 от Ji

# 127
tsachi направо ме изумяваш, бе мила #Crazy
Кога ти остава време с малкия бебок и такива работи да правиш. Евала smile3501
Да нямаш гледачка newsm78
Не спя бе мила.
Буквално страдам от безсъние Mr. Green

# 128
Здравейте, да питам едно въпросче? Някой да е чувал нещо да педиатърка д-р Стилияна Томова от Света София, или за другата - Милена Цвяткова? Мерси предварително за бързите отговори, че искам да запиша бебчо до края на седмицата някъде наблизо около нас, но още се чудя къде. Ние сме до д-р Калудова, но при нея смятам да го водя само като се разболее, дано не се случва често де  Praynig А иначе да ви напомня, ако някой има намерение да си сменя докторицата - срока е до края на този месец, така че действайте.

# 129
Аз малко извън темата. Момичета, вече цял месец лежа, много зле я понасям тази бременност. Тук се коментират хомеопати, дайте координати на някой пробван и добър, че вече едвам издържам.
Много ми се вие свят и повръщам, полежах малко в болницата и спрях, изписаха ме и след седмица пак започнах....Деган не ми помага, защото всъщвост аз повръщам защото ми се вие свят, като морска болест или тежък махморлук.
До 2 следобед е невъзможно да стана от леглото, после за по малко ставам, излизам за 20 минути някой дни....ама това не е живот!
Ден за ден вече месец.....искам да пробвам с хомеопатия, или с каквото ми предложите.....само да си върна живота!
Извинявам се, че хленча така, но вече съм се отчаяла.....и като си помиля, че при някой не преминава до края и съвсем се отчайвам!
Помогнете със съвет, моля! Praynig

# 130
moonlady това твойто ми звучи като високо кръвно. Не, че съм имала ама съм чувала. Коя докторка те следи? Мери ли ти редовно кръвното? Ако е над 140 трябва да ти изпишат хапчета, защото иначе е опасно. От мен толкова. Хомеопат досега не съм виждала  Mr. Green

А и друго се сетих. Аз като бях бременна и сутрин си хапвах закуска. Мазничко, ама успокояваше стомаха ми. Незнам дали от това, но през цялата бременност да съм върнала 3-4 пъти общо и то все след секс, незнам защо, сигурно от хормоните. Аа и единия път върнах, защото бях изпила натурален сок от портокал на гладно. Сега след като родих на мен останаха 6 кг повечко, така че ако случайно се ограничаваш със закуската, не се притеснявай, няма да качиш много.  Hug айде, да се оправяш

tzachi дай и ти мнение относно кръвното, ти нали беше с високо? Имаше ли такива проблеми?

# 131
  • Бургас
monleidi миличка аз първите три месеца бях така, но съм с вродена анемия таласимия и хемоглобина ми беше мн нисък незнаех на кой свят се намирам само фолиевата киселина ме вдигаше на крака.Ти пиеш ли? Изследвания за анемия прави ли ли са ти ако не иди си пусни една електрофореза струва 15кв няма я по-здравната каса и ако имаш анемия си запиши час в Чудотвореца при др. Рибов той е хематолог и ще ти каже какво да правиш.

# 132
Хомеопат има в кооперацията до Мак Драйв в "Зорница", чувала съм доста добри отзиви за нея, била от Украйна май

# 133
Не е от кръвното- аз вдигах много но нищо такова не усещах.
Съжалявам не мога да помогна - не се сещам от какво е и хомеопати не знам но има мами дето ги обсъждаха така че дано те да пишат.
Мила съчувствам ти и дано да е поне до 3 месец а не по-дълго Praynig Peace

# 134
  • Бургас / Славейков
Здравейте бургаски майчета гледам сега сте подхванали темата за кръвното.moonleidi аз също бях така до третия месец пиех церокал за повръщането и дупегит по половинка за високото кръвно не ядях и като отидох на първата консултация дори бях отслабнала бях 46 кг в5 месец.Направо кошмар .И се чудех че ако на всички им е това бременноста е много гадно да си бременна.надявам се да се оправиш по скоро а и това е от жегите а  аз бях бременна зимата и лежах само.Чао и весел ден.

Общи условия

Активация на акаунт