Бургас-6

• 24 013
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Имам молба към мамите имащи поетичен талант  Blush
В неделя ще ставам кръстница на едно страхотно момиченце от дома в Перник , казва се Руми и искам по - повода да и подаря освен другите подаръци и картичка с нещо написано специално за нея  Simple Smile , обаче като не умея да пиша  Embarassed
Моля ви помогнете ми  Praynig
Освен кръщенето на 25 . 06 тя има и имен ден  Simple Smile

# 106
galiq_82, ти този списък от къде го имаш?От родилното, от лекар или някъде другаде?

# 107
galiq_82, ти този списък от къде го имаш?От родилното, от лекар или някъде другаде?
Даде ми го една приятелка, която роди преди 2 седмици, но още не съм се видяла с нея да го коментираме smile3525
Мила Галка, 10 памперса ми се виждат малко, също и 1 пакет превръзки.
Бих добавила сутиен за кърмачки и подплънки но и аз бях по-дълго така, че може и да не ти потрябват.
Помпа е хубаво дори и да си за малко щото ако имаш много кърма а не зн как да я изщеждаш... ЛОШО. Sick
А силиконови зърна направо задължително. Може и Лансинох да вземеш - за разранени зърна.
Залъгалка съм много доволна че бях взела.
Друго като се сетиш винаги могат да ти донесат. Peace

Радвам се, че го пуснах, защото не ми се иска да отида неподготвена. Те винаги могат да ми донесат допълнително това, което е необходимо, но и без друго ще имат голямо тупуркане да не ги натоварвам и с това. БЛАГОДАРЯ newsm51

# 108
Защото в този, който аз имам от акушерка в родилното искат х4 памперса на ден, 3бр. комплекти пелени за бебето, а за майката - 5бр. еднократни чаршафи, без превръзки и без гащи(бельо), а само лигнин(казаха ми че не давали да се слагат гащи)

# 109
да,не дават да се слага бельо,но това е само за улеснение на лекарите,които минават на визитацията,да не те 4акат да ги сваляш....затова е.  ина4е аз си бях с бикини след като ме ка4иха горе (секцио бях) и като наближеше време за визитацията се измивах и 4аках без бельо Wink

# 110
А превръзки дават ли, т.е. удобно ли е? Защото майките, с които съм говорила казват, че определено е по-лесно само с лигнин, тъй като течът е голям   ooooh!

# 111
Защото в този, който аз имам от акушерка в родилното искат х4 памперса на ден, 3бр. комплекти пелени за бебето, а за майката - 5бр. еднократни чаршафи, без превръзки и без гащи(бельо), а само лигнин(казаха ми че не давали да се слагат гащи)
Може би твоят е по-пълен от моя, все пак е от извора, както се казва. Ами той престоя в болницата при нормално раждане нали е 3 дни  newsm78/ или се заблуждавам / т.е. 12 памперса, а за пелените не ми пречи да взема още един комплект, щом трябва. Ще ходя при моята приятелка да ги видя с бебо и ще я питам. Очаквай включване пак smile3503
P.S. NARINA  за кога ти е термина, да не се засечем в родилния дом, ако аз избързам или ти преносиш като нищо  love001

# 112
Ми аз съм чак за 29.07, но знам ли  newsm78 А ти за коя дата си?

# 113
А превръзки дават ли, т.е. удобно ли е? Защото майките, с които съм говорила казват, че определено е по-лесно само с лигнин, тъй като течът е голям   ooooh!

абе те не дават,ма и не е удобно....
лигнина си го сгънете предварително...
той се слага и маха мн лесно,а превръзката докато я залепиш,отлепиш.... и + болките....
абе взимайте лигнин Simple Smile

# 114
На Темата дето е на Македония до Егоиста има специални превръзки за родилки - приличат на памперси - попиват всичко. За пелените - те са само докато ги качат от родилното до горе после си обличаш бебето както ти е удобно - с боди и ританки например.
А с лигнин е сууууууупер гадно според мен!
Само за визитация сутрин.
Бивацин ако сте нормално раждане казаха че помагало да пръскаш на шевовете - аз не знам но имаше едно момиче в съседната стая с 15 шева и каза че е супер.

# 115
  • Бургас / Славейков
Здрасти на майчетата като се сетя че и аз миналата година се подготвях за родилното а сега за рожден ден на малката.Относно лигнинахубаво е да си вземете то само за визитациите но наистина ако имате шевове по бързо зарастват.Пъки продават нарязан само трябва да си го сгънете както пожелаете.За бебето си спомням че си бях занесла олиото клечките и т.н.и дойде една огромна лелка седна още по голяма торба и ни ги прибра без да ги ползва моето дете.За хранилището.

# 116
а какво стана с протестното писмо?  newsm78

# 117
Сесана щеше днес да проверява

# 118
Мацки, понеже ме тресе безсъние а вече свърших темата в Родени и ми се отвори апетита - какво ще кажете да си направим една хубава бургаска тема - с картинки, линкове и тн а?

# 119
Ми аз съм чак за 29.07, но знам ли  newsm78 А ти за коя дата си?
Аз съм за 07.08., но смятам да е по-рано smile3521 - то защото от мен зависи, ама айде. Абе взе вече да ми омръзва да съм бременна дебелашка в тия жеги и много ми се ще бебка newsm30 да реши по-рано да излиза newsm10

Общи условия

Активация на акаунт