Бургас-6

• 24 010
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
   Виждам, че говорите за Мони, да ви кажа, че имат фирмен магазин в складова база Пиргос, аз от там купих ел. мотор на баткото и видях, че имаха и беб.колички.Тук можете да си харесате и нещо друго www.moni.bg, макар че не ви препоръчвам. newsm10

# 91
Правилно обясняваш, още един ориентир: от офиса на МТЕЛ на дупките на Детски свят/срещу базара/ тръгваш нагоре към Първо районно. Около книжарница Дядо Благо е, в ляво някъде се падаше.

# 92
Аз онзи ден съвсем случайно забелязах бъдещата локация на Хепи - на мястото на кафе Хоризонт до флората!

# 93
Здравейте Мами, отдавна не съм писала , а това е защото по4нах работа!
наистина много теми сте захванали!
1.  за коли4ките - аз си взех на марка САNGAROO от склада им на ПИРГОС ПЛОД и съм много доволна- много е удобна с по- дълга база, сваляем кош, на което държах много , защото със съпруга ми оби4аме да пътуваме и др. предимства
2. за ХЕПИ-наистина ще е в Лазур в блока до кафе МАКС црещу флората
4ао за сега !!!
когато мога пак ще се вклюа!!!

# 94
пардон, обърках се -срещу ПАНТЕОНА

# 95
Момичета, интересува ме цената на купоните за Детска кухня във вашия град. Благодаря предварително.

# 96
Добро утро майчета  bouquet
Искам пак да помоля за помощ. Имам един списък с неща за родилното за майката и бебето, но бих искала да го погледнете и да кажете ако е необходимо още нещо да купувам. Ето го:
ЗА БЕБЕТО: -клечки за уши; -10бр.памперси; - 2комплекта пелени; -бебешко олио; -бебешки сапун; -сапунерка; - хавлия; - мокри кърпи; - 2бр.ританки; - 2 бр.камизолки горни; - 2 бр.камизолки долни; - 1малко шише; - 2 бр.чорапки; биберон.
ЗА МАЙКАТА:- 2бр. нощници; -хавлия; -сапун+сапунерка; -4 еднократни чаршафа; - 1 пакет лигнин; - 1 горен чаршаф, 1 долен чаршаф, 1 калъфка; - чехли; - 1 пакет превръзки; -чорапи; -четка+паста; - лична карта; -мед. картон + кръвна група; - тоалетна хартия; - термометър; - бельо; - прибори за хранене.
На мен ми изглежда доста изчерпателен, но вие раждалите най-добре можете да прецените.   love001
Благодаря предварително на всички  bouquet

# 97
  • Бургас
9.60лв. е листчето с 10 купона.
Днес ще ида до общината да видя дали има отговор на молбата ни.

Последна редакция: вт, 20 юни 2006, 09:39 от Sesana

# 98
към списъка бих добавила и помпа за кърма,изкуствени зърна(голяма полза имах от тях) и мн сокове и мин.вода....водата там е мн гадна.

# 99
към списъка бих добавила и помпа за кърма,изкуствени зърна(голяма полза имах от тях) и мн сокове и мин.вода....водата там е мн гадна.
Задължителна ли е помпата за кърма newsm78

# 100
   Виждам, че говорите за Мони, да ви кажа, че имат фирмен магазин в складова база Пиргос, аз от там купих ел. мотор на баткото и видях, че имаха и беб.колички.Тук можете да си харесате и нещо друго www.moni.bg, макар че не ви препоръчвам. newsm10
Защо не ги препоръчваш, ти нещо не си доволна от тях, така ли. Аз като гледам твоята снимка май сте с MAXI-COSI - доволна ли си и какви са цените. Аз ги гледах в ЙОРИ и нямаше под 250лв. newsm78

# 101

не,мила, не е задължителна,но аз бях секцио..., престоя ми беше 7дена и имах голяма полза от нея,затова и я препоръчах... Simple Smile

# 102

не,мила, не е задължителна,но аз бях секцио..., престоя ми беше 7дена и имах голяма полза от нея,затова и я препоръчах... Simple Smile
OK значи и аз ще взема, но смятам да не е много скъпичка, че не се знае дали ще имам кърма newsm51

# 103
Мила Галка, 10 памперса ми се виждат малко, също и 1 пакет превръзки.
Бих добавила сутиен за кърмачки и подплънки но и аз бях по-дълго така, че може и да не ти потрябват.
Помпа е хубаво дори и да си за малко щото ако имаш много кърма а не зн как да я изщеждаш... ЛОШО. Sick
А силиконови зърна направо задължително. Може и Лансинох да вземеш - за разранени зърна.
Залъгалка съм много доволна че бях взела.
Друго като се сетиш винаги могат да ти донесат. Peace

# 104
Ехоо, привет на всички  bouquet
отдавна не съм писала, но откакто сама гледам бебка все не остава време, пък и се преместихме в друг апартамент и това отне също много от времето ми.
Tsachi, незнам дали си ме спомняш, като бяхме още бременни си пишехме често, гледам ти си родила един ден преди мен, а уж аз бях за март, но ми бяха объркали термина, та се забавих малко.Чао , желая хубав ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт