Бургас-6

• 24 051
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Аз малко извън темата. Момичета, вече цял месец лежа, много зле я понасям тази бременност. Тук се коментират хомеопати, дайте координати на някой пробван и добър, че вече едвам издържам.
Много ми се вие свят и повръщам, полежах малко в болницата и спрях, изписаха ме и след седмица пак започнах....Деган не ми помага, защото всъщвост аз повръщам защото ми се вие свят, като морска болест или тежък махморлук.
До 2 следобед е невъзможно да стана от леглото, после за по малко ставам, излизам за 20 минути някой дни....ама това не е живот!
Ден за ден вече месец.....искам да пробвам с хомеопатия, или с каквото ми предложите.....само да си върна живота!
Извинявам се, че хленча така, но вече съм се отчаяла.....и като си помиля, че при някой не преминава до края и съвсем се отчайвам!
Помогнете със съвет, моля! Praynig
Ужасно съжалявам и ти съчувствам. Жалко е, че си лежала в болница и не са ти помогнали.
Дано поне да мине скоро. Аз също закусвах сутрин до 4-я месец, опитай така и пий много течности да не се обезводниш в тия жеги  love001

# 136
Браво бургазлийки явно днес всички сте по плажа и на разходки newsm78
Завиждам ви  Tired, аз не мога да събера смелост и да отида на плаж, за да няма стресирани хора, и само разхождам големия корем напред-назад, абе скука голяма Cry

# 137
Ааааааааааааа прибрахме се от разходката ама папаме, сменяме наакани памперси и тн.
А ти си излизай но по хладното да не ти прилошее че аз цяла зима умирах от жега а сега направо не знам как живеете честно! И носете си винаги водички и тн! Peace

# 138
аааа ние още в 12:30ч се прибрахме от разходката и досега спахме с бяса.....(в4ера бях на плаж Simple Smile)
сега ще се вихря с му4а4ката и парцала  Crazy
пускам пералнята и в 17:30ч пак на разходка...  Mr. Green

# 139
брей, мами, много красиви жени има в Бургас, и много поддържани Simple Smile
да не говоря, че на всеки пет метра виждам бременна, супер!

# 140
  • Бургас
Пуфф аз вече с тая Община се изнермям. Още няма отговор и си мисля, че ще ни бавят до последно. Някой ако знае какъв е срока за разрешение да ми пусне малко инфо

# 141
мами,пиша от името на Sesana.
имаме разрешение за протест,но не и в градинката пред х.България Sad
затова протеста ще е на 01.07.2006г от 10-12ч пред Пантеона
листовки можете да си извадите от този линк :
http://bgphoto.net/photos/1521/o632865935670000000.jpg
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1521&AlbumId=47675

агитирайте всяка мама ,която познавате...дано този път сме пове4е,4е да ни 4УЯТ!!!

# 142
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  #Cussing out #2gunfire
Защо, какво й има на градинката, че да не можем там да изразим простеста си?  Close Мале, побяснях!
Утре ще пратя парите за софийските листовки!

# 143
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  #Cussing out #2gunfire
Защо, какво й има на градинката, че да не можем там да изразим простеста си?  Close Мале, побяснях!
Утре ще пратя парите за софийските листовки!

ами и аз побеснях,мила.....но не дават щото мн туристи имало то4но там и затова отпадат и пл.Тройката,и терасата на морската и др.  предложили са пред БСУ(новия) и в градинката на гарата.... ма там са все големи улици с мн движение на коли,а ние с де4ицата....просто луди предложения.... та затова се реши да сме на Пантеона.

# 144
ами и аз побеснях,мила.....но не дават щото мн туристи имало то4но там и затова отпадат и пл.Тройката,и терасата на морската и др.  предложили са пред БСУ(новия) и в градинката на гарата.... ма там са все големи улици с мн движение на коли,а ние с де4ицата....просто луди предложения.... та затова се реши да сме на Пантеона.
Значи така, туристите са по-важни от децата ни? Не искат да се излагат пред чужденците! Просто нямам думи, в каква държа живеем, Боже, никога няма да се оправим! Мръсници! #2gunfire

Да, мила .. вероятностите, които са дали не са удачни, заради мъниците!   bouquet

# 145
Значи така, туристите са по-важни от децата ни? Не искат да се излагат пред чужденците! Мръсници! #2gunfire

oooo,това е мн добре казано.....
запази го за пред телевизията  Mr. Green

# 146
Искате ли да домъкна един калабалък туристи за да ги е яд???
Ще го минем като посещаване на атракцион.
Познавам разни екскурзоводки - може да се навият.
ПРедставяте ли си???
Майтап и половна май съвсем изперках newsm78

# 147
Искате ли да домъкна един калабалък туристи за да ги е яд???
Ще го минем като посещаване на атракцион.
Познавам разни екскурзоводки - може да се навият.
ПРедставяте ли си???
Майтап и половна май съвсем изперках newsm78

Joy  rotfImao  rotfImbo  smile3532  newsm62  moresmile

# 148
ми що бе нали са дошли екзотика да гледат
то при нас баси и екзотиката мале
дива Идния сме
само като им кажем, че гледаме деца с по 80 евро на месец
ще им се види като Бангладеш #Crazy

# 149
брей, мами, много красиви жени има в Бургас, и много поддържани Simple Smile
Дам ,това и аз забелязах, когато дойдох преди 4 години за пръв път в Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт