И нашето педи така казваше"може да е от претоляне"(на стаята тогавава)"може да е от храна която съм яла","може да е от дреха",може от това,може от онова..
И твоята според мен действа по метода на изключването.Tя ако не знае как изглежда обрив от претопляне,незнам кой трябва да знае!Пфу,чак се ядосах!Като не е сигурна,настоявай за направление при специалист.Съветвам те да отидете още в понеделник в медицинския център по детски болести(бившата поликлиника на Института по педиатрия). Там са тяснопрофилирани специалисти и идват деца от цяла България.Намира се на улица "Найден Геров" 2 тел.952-38-40(в.239,334)
Попитай за Доц.Маринова(детски алерголог) или Доц.Ковачева(детски гастроентеролог).
Ковачева в понеделник приема от 9 до 10ч.Но в 8 тябва да си вземете номерче от регистратурата.
Наистина АБКМ може да се установи със сигурност само с кръвен тест,но след 2-3 годинка,преди това не е достоверен.Нали са много протеини,казеини и само тест показва точно към какво организма реагира.Затова изцяло се изключва кравешкия белтък в млякото и бебче(или майката) минава на строга диета.Млеката за такива деца са с напълно разградена белтъчна молекула(което обяснява леко нагарчащия им вкус)

По-горе бях пуснала една снимка на Дари в сравнително добрите и дни на изриване ето я пак:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=831691
А това е Страницата на клиниката по детска гастроентерология
И скренно се надявам да не е нещо сериозно,но каквато и да е диагнозата,знаеш че имаш моята подкрепа!

Мнооого да нацелуваш малкият мъж и скоро да се похвалиш, че всичко вече е в миналото 
аз обаче още не съм давала щот незнам откъде да си ги набавя пресни, от пазар и магазин не смея
Радвам се, че си видяхме бебоците най-накрая наживо
Много са сладки всичките
Лелееее, голям кеф! На мъжа ми акъла му се взел от забавления. Ама така е!
Днес много приятно, хладничко, мммм... Само дето вятърът един, като за световно. 
.

Похапна малко , утре пак
Май те видях на пловдивските снимки от протеста