Кралски работи и клюки - 19

• 47 950
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Тук говорим най-вече за европейските кралски семейства и в повечето случаи за британското,но за мен най-красивата кралица е тази Харесвам я много повече от Летисия.
При нея дрехите не са фактор защото обикновено е облечена в традиционно облекло, но стилът и класата и личи.
Млада красива и с излъчване на истинска кралица.

И на мене ми харесва тази кралица. Колко естествена изглежда. А да не говорим, че изобщо не е гримирана, доколкото видях от снимката. Естествена красота има.

От Кейт и Меган - повече симпатизирам на Кейт.

# 61
  • в сърцето на един мъж...
Тереза Мей е диабетичка и черните дантели крият сензора на ръката й.
Мегън изглежда добре в червено Simple Smile
Стана ми интересно миналия ден като се посрещаха с холандците, май до сега не съм виждала Бабет да се целува с други кралски особи. За пръв път я виждам толкова разцъфтяла с някой и така нежно да се отнася. Личи си, че харесва Вилем и Максима. А те пък колко са високи, направо се изумих Simple Smile

# 62
Случайно попаднах на темата, да се включа и аз. Сташно много харесвам замъци и винаги са м били интересни кралските семейства.

Едно нещо ми е интересно. Съжалявам, ако е обсъждано много преди, но това са около 15 теми. Ако може с няколко изречения - Кралицата-майка София защо недолюбва Летисия? Винаги ли е било така?
Аз мисля че е защото е от работническата класа- журналистка, разведена. Същото като с Меган. До колкото разбрах само че май е имала някакви 'отношения ' със семейството от преди да им стане снаха.

# 63
Уаууу замъците са страхотни. Макар че аз лично не бих живяла в замък, са ми интересни и вълнуващи.
И аз така.

# 64
  • До сърцето...
... но за мен най-красивата кралица е тази

И коя е тя? Blush
Ние се оплитаме в европейските монарси, тази мома от Бутан съвсем ни е в периферията Grinning

Извинявам се на дядо хаджия, подвела съм те с информацията, но част от статиите са подвеждащи и аз не проверих по-обстойно.
Всъщност само два от имотите на територията на Обединеното кралство са лична собственост, а останалите – притежание на Короната. Т.е. ако Елизабет абдикира, тя няма права върху тях.

Собственост на короната са: Бъкингамският дворец, Замъкът „Уиндзор“, Дворецът „Холирудхаус“, Замъкът „Хилсбъроу“, Тауър  идр. Тези се управляват от фонд и част от приходите - между 15 и 25% - са за кралицата.

Собственост на кралицата: Къщата в Сандрингам и Замъкът „Балморал“.
Частните имоти на Елизабет II се предават в кралското семейство и притежанието им не зависи от статута на британски монарх.

# 65
Тереза Мей е диабетичка и черните дантели крият сензора на ръката й...
Не съм забелязала да се "притеснява" от него. Има много снимки, на които сензора се вижда. Може и малко PR да е било.

Една херцогиня...
Скрит текст:

# 66
  • Някъде там
... но за мен най-красивата кралица е тази

И коя е тя? Blush
Ние се оплитаме в европейските монарси, тази мома от Бутан съвсем ни е в периферията Grinning

Извинявам се на дядо хаджия, подвела съм те с информацията, но част от статиите са подвеждащи и аз не проверих по-обстойно.
Всъщност само два от имотите на територията на Обединеното кралство са лична собственост, а останалите – притежание на Короната. Т.е. ако Елизабет абдикира, тя няма права върху тях.

Собственост на короната са: Бъкингамският дворец, Замъкът „Уиндзор“, Дворецът „Холирудхаус“, Замъкът „Хилсбъроу“, Тауър  идр. Тези се управляват от фонд и част от приходите - между 15 и 25% - са за кралицата.

Собственост на кралицата: Къщата в Сандрингам и Замъкът „Балморал“.
Частните имоти на Елизабет II се предават в кралското семейство и притежанието им не зависи от статута на британски монарх.

https://www.google.bg/url?sa=t&source=web&rct=j&a … hid=1540461439409
Точно така,кралицата на Бутан.
Омъжва се на 21 години  за краля на Бутан.
Обичам екзотични дестинации,традиции монархии и точно за това много я харесвам.

# 67
Зелената и бялата рокля ми харесват. На мен Меган в червено пък не ми харесва, някак набива ми се много на очи много агресивно й стои като цвят. В самия нюанс ли е нещо, не мога да го обясня, но нещо не ми е подходящо за нея.Не й отива. И друго-защо е все така с изправена коса?. Чудя се защо не й правят букли. Може би защото Кейт традиционно е с такива и някак си й е като запазена марка.Сега вероятно тепърва ще се изгражда стила на Меган. На мен ми е интересно накъде ще върви като стил. Така зализано не ми харесва косата й. Има не малко коса ,а изглежда една рядка и никаква. Освен това една просто изправена коса и пусната не ми се връзва за кралска особа.
Максима на сватбата си е много хубава. А снимката с целувката е разкошна. Баба Бети е все намръщена, а тук си личи,че е радостна. Готина снимка. Аз не мога да си откъсна очите от това лилаво(на баба ви костюма). Това е най-страхотното лилаво,което съм виждала.❤ Искам такъв цвят в гардероба си!

# 68
Мале, че сте бързи с новата тема Grinning
Все още не съм посещавала някой замък, но ще го направя един ден. Не съм сигурна дали бих живяла там. След като съм виждала замъци само на картинки или отдалече (замъкът Аръндел), не мога да кажа какво е усещането.

Обожавам зелената и бялата рокля на Мегън. Добри попадения са. Червената може би заради така наречения колан не ми харесва. Относно прическата й с нетърпение очаквам нещо по-сложно.

Разгледох снимките от сватбата на Максима и уау, изглежда толкова щастлива. Роклята, с изключение на широкото около врата, страшно много ми харесва. Хехе, лилавото на баба наистина е уникално! Харесвам всички нюанси на лилавото/виолетовото!

# 69
  • В полите на Пирин планина
Ето я кралицата на Бутан. Наистина е екзотично красива:

А ето ги заедно с Кейт:

# 70
  • София
Сандрингам е частен, на Бети си е Simple Smile
Не знаех. Сега го Гугълнах. Stuck Out Tongue
Гледам, че е в списъка на Юнеско. В такъв случай тя може ли да разполага свободно с него? Да прави ремонти, променящи стила примерно или да го продаде? Не, че някога ще продадат замък, чисто теоритично питам.

Давам пример:
Скрит текст:
Несебърлии (Стария град) не могат да си сменят дори прозорците без разрешение. Също да си сложат климатици и т.н. Абстрахираме се от незаконните действия.

Това не е необичайно. Лятото бяхме в Прованс, приятели живеещи там ни казаха, че промени по сградите, камо ли пък дострояване не са позволени. Вътре си прави каквотоискаш, но отвън се пази. Не знам доколко е така, но звучи логично. На мен като харесваща старини подобна политика ми допада.

# 71
Смятате,че Бутанската мома е без грим?Значи мен ме лъжат очите,че си е нарисувала лице и най-вече очи.Иначе е нежна,като повечето азиатки.
Летисия я разглеждам всеки път с възхищение,много ми харесва стила й.За операциите не съм съвсем сигурна.Без тях,контурът малко щеше да увисне...то няма начин,сценичен грим,постоянни усмивки.Но пък вече тръгва в посока баба Яга,особено когато е изморена,ядосана.Дано спре до тук.
Лилаво обожавам,но не нося често,защото е труден цвят.Т.е.иска повече грим за изравняване на тен,свежест.А аз си я карам с един глос от чист мързел и като потъна в нюд или сиво,ми е най-комфортно.

# 72
Без грим друг път.! С грим е с просто око се вигжда. Иначе е красавица. Но на мен жените от тази раса са ми все еднакви.

# 73
Нотингам Котидж изглежда страхотно местенце. Някой беше пуснал линк със снимки отвътре и много ми хареса.

Иначе обичам замъци с техните големи градини, тревни площи, гори. Много история има в тях и от тази гледна точка са ми интересни.

# 74
Благодаря за темата! Красиви замъци, но и аз не бих живяла в тях Simple Smile
Едно нещо ми е интересно. Съжалявам, ако е обсъждано много преди, но това са около 15 теми. Ако може с няколко изречения - Кралицата-майка София защо недолюбва Летисия? Винаги ли е било така?
Nature Boom Клюката* е че не само София но и Хуан Карлос  винаги са били против Летисия
 първата заради произхода и че е разведена ,втория като допълнение не понасял журналистите..
скандалите били постоянни още от представянето и в двореца през 2003 год. но Фелипе бил непреклонен
/какви принцове само/ Smile в последните години след абдикацията на старата двойка,
Хуан Карлос почнал да омеква, а София страдала, че рядко вижда внучките..Nature Zap

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт