Кралски работи и клюки - 19

• 47 953
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
Сандрингам е частен, на Бети си е Simple Smile
Не знаех. Сега го Гугълнах. Stuck Out Tongue
Гледам, че е в списъка на Юнеско. В такъв случай тя може ли да разполага свободно с него? Да прави ремонти, променящи стила примерно или да го продаде? Не, че някога ще продадат замък, чисто теоритично питам.

Давам пример:
Скрит текст:
Несебърлии (Стария град) не могат да си сменят дори прозорците без разрешение. Също да си сложат климатици и т.н. Абстрахираме се от незаконните действия.

# 46
От банкета онзи ден ми направи впечатление, че Катрин носеше Семеен герб, не знаех, че го е получила.
Аз лично чакам да видя нова снимка на третото дете, че от двете видеа нищо не личеше.

# 47
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Красиви замъци, но и аз не бих живяла в тях Simple Smile

Чета ви от известно време и реших да се включа. Харесвам много Максима. Гледах сватбата й и бях решила, ако имам момиченце, да се казва така. Е, имам две, но така и не ги кръстих по този начин.
Simple Smile

Едно нещо ми е интересно. Съжалявам, ако е обсъждано много преди, но това са около 15 теми. Ако може с няколко изречения - Кралицата-майка София защо недолюбва Летисия? Винаги ли е било така?

# 48
Nature Boom Освен днешната визия на Мегън/до сега/ вижте каква перла*
 е остров Тонга..на хиляди км от Австралия и стотици от Фиджи в
 южната част на Тихия океан..кътче от рая.

Скрит текст:

# 49
Сандрингам е частен, на Бети си е Simple Smile
Не знаех. Сега го Гугълнах. Stuck Out Tongue
Гледам, че е в списъка на Юнеско. В такъв случай тя може ли да разполага свободно с него? Да прави ремонти, променящи стила примерно или да го продаде? Не, че някога ще продадат замък, чисто теоритично питам.
Имам общи приятели с управителя на Сандригам .Казвали са ми,че оперира като хотел освен по Коледа,когато Бети и фамилия се изнасят там.Следователно няма как да не се правят ремонти,но без промени в стила.Къде отиват приходите-еми вероятно в държавата и баба-хазяйка.

# 50
Аз пък четох за едни хорица - принц и принцеса Майкъл Кентски, които още от 70-те години си пребивават в двореца Кенсингтън и даже преди време станал скандал, че били плащали само по 70 паунда седмично наем, пък никаква официална и представителна роля нямали в държавния протокол. Тогава Бети се намесила и казала, че ще им плаща наема по 120 000 паунда годишно от нейните собствени средства.

# 51
  • София
Харесва ми петролената рокля на Мегън. И червената. Бялата не. Вижда се на снимките как се е извила назад, как няма да и щръкне корема. И пак се е посвил, аз ви казах, че се е наяла с онази синята.

Максима доста наедряла, като сравниш от сватбата и сега. НО е красива жена.
Няма много интересни снимки на Нотингам котидж, но намерих плана на схрадата.
Скрит текст:

И снимки отвътре https://dresslikeaduchess.com/2018/04/a-sneak-peek-into-harry-an … am-cottage-house/

А ей тук в този сайт има планове на сградите, явно като вдъхновение за собствена къща. Може да се свалят планове на къщи, вдъхновени от замъка.
http://www.freshome.xyz/12-custom-nottingham-cottage-kensington- … or-plan-for-2018/ 
И тукhttps://mjpergunta.info/30-kensington-palace-floor-plan-ux7o/ken … legant-high-rise/ 
На десктоп е интересно да се гледат, не знам през телефон дали ще се види ясно нещо.

# 52
Някой е забравил да махне етикета..
Скрит текст:
И това ако не е компромат.

# 53
Nature BoomРадика* благодаря за новата тема и инфото за
Британските кралски замъци с вековна история и великолепна архитектура!
Nature Zap

..да не пропуснем ръката на корема Smiley

..сбогуване с Фиджи на път за кралство Тонга..архипелаг в Тихия океан

..и пристигането им там , летище Fua'amotu,  посрещнати от принцеса Ангелика Латуфюпек
крал Табу VI и кралица Nanasipau'u..

..Мегън в червено,с този цвят не съм я виждала  освен на снимките от холивудския период

.. Този красавец  искал да научи Мегън  на някои традиционни тонгонски танци
 ..  аз помислих че това е крал Табу VI Smile

И двата цвята са разкошни ... малко приятно разнообразие от синьото.

# 54
  • София
Благодаря за темата! Много са интересни дворците, но от тях тръпки ме побиват. Не бих живяла в такъв. Аз харесвам и Кейт, и Мегън. От време на време ми фалшивеят, но да са живи и здрави и да имат стабилни семейства.

# 55
  • София
Мегън ми харесва повече с нисък кок. С пусната коса нещо не ми допада.

# 56
Преди 65 години в Тонга 🤭

# 57
Мегън ми харесва повече с нисък кок. С пусната коса нещо не ми допада.
Липсва обем според мен.

# 58
Бих се разхождала с удоволствие из градините на дворците, но вътре не бих живяла. Малко са мрачни и твърде тежки за моя вкус.
Мегън ми харесва в червено.
Тереза Мей наистина е потресеващо облечена. Вярно, че не е модел жената, но... нали си имат все някакви съветници.
Максима е била страхотна булка! Има нови рокли (и доста скъпи), които са с подобна материя и кройка. Харесвам, когато визията им си изглежда актуална и за поколенията.
А Летисия... Прекрасна! Шапка долу за пластичните и хирурзи. Не съм виждала друго лице, върху което скалпелът да е играл така умело. Така трябва да изглежда човек след подобен вид разкрасяване, а не като изваден от калъп на неумело направена кукла.

# 59
  • Някъде там
Тук говорим най-вече за европейските кралски семейства и в повечето случаи за британското,но за мен най-красивата кралица е тази Харесвам я много повече от Летисия.
При нея дрехите не са фактор защото обикновено е облечена в традиционно облекло, но стилът и класата и личи.
Млада красива и с излъчване на истинска кралица.

Общи условия

Активация на акаунт