Кралски работи и клюки - 19

• 48 335
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  Косата на Мегън е много хубава - черна, гъста и лъскава.. използвала "бразилски метод" за изправяне..
харесвам я със спусната,
прибрана в малък кок ,а последните дни  - вързана на опашка или  високо полуприбрана в
малка топка..красавица Nature Zap

Скрит текст:

# 301
Че не е красавица, не е. Няма да се пусне къдрава скоро, даже предполагам никога, за да се вписва в семейството, в което се е вклинила по една или друга причина.

# 302
...за да се вписва в семейството, в което се е вклинила по една или друга причина...
Тя има няма 20 години си ходи с права коса и това няма общо с кралското семейство.
Има общо единствено с времето за ежедневна поддръжка.

# 303
  • Down south

Масово притежателките на афро коса в някакъв момент се стрижат напълно и слагат истински перуки.
С риск да те разочаровам, но това не е вярно!

Изправянето на тези коси и сложно и процедурите не са щадящи. Дори само след седмица-две, взависимост от това колко бързо расте косата,  естествените къдрави коси, дават обем и развалят формата.
Та, на Мегън, едва ли и е лесно (не физически, имам предвид процедурите) да вее прави коси.

# 304
...за да се вписва в семейството, в което се е вклинила по една или друга причина...
Тя има няма 20 години си ходи с права коса и това няма общо с кралското семейство.
Има общо единствено с времето за ежедневна поддръжка.
Просто другаде се е бутала преди това - в холивудските среди и може би и не се харесва къдрава. За поддръжката поне сега няма да се тревожи, кралската прислуга ще мисли. Simple Smile

# 305
Според мен ако и беше проблемна косата нямаше да я пусне толкова дълга. По-късата коса знаете се поддържа по-лесно.
За роклята дето я очертава като гола от кръста нагоре не намерих точно тази снимка, даже се чудя как не е коментирана излагацията, но е на Живанши, с триъгълник отпред, прозрачни ръкави и голям колан.

# 306
Че не е красавица, не е. Няма да се пусне къдрава скоро, даже предполагам никога, за да се вписва в семейството, в което се е вклинила по една или друга причина.
Nature SparklesСтрахотна красавица е .. с къдрава коса е спряла да ходи  от 18 годишна,
в семейството я вклини любовта на принц Хари,който я е виждал всякак
гола,облечена, с грим ,без грим ,сутрин,вечер,след баня,след фризьор,изморена..
и направи всичко за да му стане съпруга и спътница в живота - цената те си я знаят Nature Zap

# 307
За роклята дето я очертава като гола от кръста нагоре не намерих точно тази снимка, даже се чудя как не е коментирана излагацията, но е на Живанши, с триъгълник отпред, прозрачни ръкави и голям колан.
Taзи?
Скрит текст:

# 308
Хари цял живот търси майчината фигура. Може би я е намерил в лицето на жена си...

# 309
Хари цял живот търси майчината фигура. Може би я е намерил в лицето на жена си...
И аз така мисля - това постоянно потупване, държане за ръка и погледа и винаги е : браво, справяш се, на мама момчето.
Мисля, че връзката им е по-скоро тип майка и син, но няма лошо, хора всякакви, щом това ги прави щастливи.

# 310
  • София
И аз така мисля - това постоянно потупване, държане за ръка и погледа и винаги е : браво, справяш се, на мама момчето.
Мисля, че връзката им е по-скоро тип майка и син, но няма лошо, хора всякакви, щом това ги прави щастливи.

Майка-син.....като 80% от браковете, по принцип....

# 311
  • София
На мен ми изглежда обратното-че тя е по-слабата, крехка и се нуждае непрекъснато от неговата подкрепа. Усмихва се свенливо и се държи за него.
Нищо майчинско не виждам от нея към него.

# 312
Като знам какви роли е играла в киното, хич не и отива да се държи като свенлива девственица.

# 313
  • Down south
На мен ми изглежда обратното-че тя е по-слабата, крехка и се нуждае непрекъснато от неговата подкрепа. Усмихва се свенливо и се държи за него.
Абсолютно, държи се, при това здраво, за да не падне  Party

На тази снимка ми харесва

Последна редакция: нд, 28 окт 2018, 19:41 от Daylily

# 314
Чухте ли, че двете семейства обмисляли да разделят общото им домакинство (според мен ще делят пиар екипът и присъствието им в социалните медии), когато Мегън, роди, за да могат да се посветят на все по-различните им отговорности. Пише още, че Съсекс можели и да се изнесат и от Нотингам Котидж, защото имало само две спални и една баня, та щяло да им е тясно с бебе и може би бавачка, ако си наемат.

Усещам, че нещата вървят или към кончина на бабет, или към абдикация.

Общи условия

Активация на акаунт