Кралски работи и клюки - 19

• 48 308
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
Сто пъти предпочитам хората да са естествени и спонтанни  и да изразяват емоцийте си, отколкото да са позьорски двървени по протокола. Представям си колко изкуствено щеше да изглежда така.

Че то аз като съм вкъщи, може да обичам да си топкам хляба в манджата, ама ако отида на официален прием, ще се въздържа. Не става въпрос да са изкуствени, а да спазват някакви общоприети норми, най-вече по такива събития. Ако са на почивка някъде - ок, ама иначе е прекалено.

# 376
Добре че е измислен протокола и обноските, че ако всеки се държеше есгествено и спонтанно, не ми се мисли.Joy

# 377
Държането за ръка е прекалено? Уау!

# 378
Стискането на ръце и висенето по ревери не означава в никакъв случай по-силна любов от тази на хора,които не са толкова демонстративни.
Що се отнася до хормоните-40 годишни,женени,развеждани и чак сега ги цапнал пубертетът.
Не че ми пречат,и без това любопитството ми към тях намаля.
Говорим за култура за поведение на обществено място от хора,с претенции за високо ниво.Това не е Боливуд или Биг брадър,въпреки,че приликите са сериозни.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 10:28 от LilaC

# 379
Още една кралска сватба (много богата тази година откъм подобни събития).
Вярвам, че за любовта на тази принцеса няма съмнения.
Simple Smile
https://life.dir.bg/zvezdi/yaponskata-printsesa-ayako-se-omazhi- … tlata-si-galeriya

# 380
Сто пъти предпочитам хората да са естествени и спонтанни  и да изразяват емоцийте си, отколкото да са позьорски двървени по протокола. Представям си колко изкуствено щеше да изглежда така.

Че то аз като съм вкъщи, може да обичам да си топкам хляба в манджата, ама ако отида на официален прием, ще се въздържа. Не става въпрос да са изкуствени, а да спазват някакви общоприети норми, най-вече по такива събития. Ако са на почивка някъде - ок, ама иначе е прекалено.

И от кога е общоприета норма царските особи да не могат  да се държат за ръка и да изразяват любовта си. Хайде стига!  Тук, вероятно в другите теми се сложиха мноого снимки на Кейт и Уилям как се държат за ръка и то пред публика и пред журналисти и прочие.  Е, и?  Почвайте сега тях да плюете, че не спазват нормите. Satisfied То много страшно и много грозно, че са се хванали! Преигравате.

# 381
Добре че е измислен протокола и обноските, че ако всеки се държеше есгествено и спонтанно, не ми се мисли.Joy

Протокола си е протокол, но царските особи са длъжни да бъдат естествени и дори спонтанни, иначе народа ще се чувства дистанциран и никой няма да ги харесва. А ако не ги харесват, току виж да са поискали монархията да се премахне. На никой няма да е от полза аристикратите да се държат надменно, сковано, суховато , глътнали бастуна, правещи всеки малък жест по протокол.  Точно разчупването на протокола прави аристократите по-близки  до хората и по-земни.  Пример е Даяна.

# 382
  • в сърцето на един мъж...
Леле, прическата на японската принцеса е уникална Simple Smile Обаче кимоното й за двете церемонии е страхотно! Младоженецът има вид на скован от нерви, милия Simple Smile

# 383
Държането за ръка е прекалено? Уау!

Изпревари ме Simple Smile. Прекалено би било да се награбват и натискат, но те просто се държат за ръка (понякога) и се гледат щастливо.
А това е лошо, лошо нещо и не бива да се прави, грозна, лигава работа, цял свят ги гледа.

Ох, и аз предлагам това да го преодолеем вече, Хари и Меган се обичат и няма да спрат да го показват, защото обществеността се дразни. Гледат ми се и ми се обсъждат рокли.

# 384
Love is in the air lalalala
Скрит текст:

# 385
Я не спорете с психоложките от горните постове! Не ви ли стана ясно, че Хари е приближаващ 40-те нащастник,който никога не е имал женска грижа и внимание, а тя е няква простачка, която няма къде да си дене ръцете и кОпа доматите, та едвам са я благоволили да я приберат по милост. Така де, да се грижи за Хари. Държи си ръцете щото е бременна, крива, грозна, с пършива коса и никакъв стил. Тия там нейните хора, да си взмат поука, че направо това Квазимодо и рижия коцкар накъде са тръгнали не знам.
Само да вметна, че далеч не само тя си държи ръцете там, което междудругото няма нищо общо с бременността й, а по - скоро с цялата осанка. Принцът винаги си е бил разхайтен, така че поведението им е направо възпитано, още повече, че реалистично погледнато нищо нередно не са направили, освен да породят адски грозните коментари, дори с това, че се обичат.
Чудно ми е ако клипа с принц Уилям, който танцува на ретро с чаша уиски в ръка сам в Швейцария беше набрал такава популярност, какво ли щеше да се излее.

# 386
  • Бургас
Уилям и Кейт не правят гафове Wink

# 387
Courtenay Creative - вечерно събитие за творчество

Скрит текст:

Кити Спенсър във фотосесия за декемврийския брой на списание Tatler

# 388
Уилям и Кейт не правят гафове Wink
Разбира се, това им е работата. Крал е кво да го правиш и синът му е крал и той гафове няма да прави, но онази дяволица щерката отсега им се плези, пък като стане на 15 ще я видите.

# 389
Вие се правете, че не разбирате за какво иде реч. Аз лично имам някакви очаквания за хора с подобно положение в обществото да са по-премерени и адекватни на статуса си.

Дайте нещо по-интересно, че наистина плочата много се изтърка...

Общи условия

Активация на акаунт