С какво ви дразнят свекървите - тема 101

• 44 192
  • 790
  •   1
Отговори
# 255
А на някой не му ли хрумва, че тези двамата могат и да се обичат просто ей така и са просто едни деца без житейски опит? Повечето на тези години са такива, не им пука за чистене, готвене, каквото изкарат го харчат за забавления. Като се изнесат, ще им се намести картинката.  Не разбирам цялото това скачане срещу току що излезли от пубертета деца.
Креми по-я разбирам, защото се е сдобила с още едно дете, ама не нейно и не го иска и обича.

Най-хубаво ще е, ако просто се обичат. Ама моля ви се - на 20 години са деца единствено на родителите си и никой не е длъжен изцяло да им поема издръжката, както е било до преди около месец. Нека не чистят, нека не готвят, но не да мърлят в чуждата къща - чужда за момичето и несобствена на сина.

С това съм съгласна, многократно казах, че е редно да се изнесат, но пък квалификациите и към двамата са в повече от необходимото.

# 256
Ако са моите, няма да ги квалифицирам, просто ще ги наритам.

# 257
  • София
Ако са моите, няма да ги квалифицирам, просто ще ги наритам.
И двамата или само девойката?

# 258
И аз, но наистина мисля, че в случая се преувеличава поради афект, а и надценяване на капацитета на младите.

На мен не би ми хрумнало да заведа гадже при родителите си, но още си спомням, че докато живеех с тях бях точно принцеса. Майка ми изпадна в ужас като се изнесох, защото смяташе, че нищо няма да мога. Не се случи да завъдя плъхове и да гладувам.

Просто като не са ни пред очите 24/7 и някак по-малко им връзваме кусури и по-малко се тревожим.

# 259
А на някой не му ли хрумва, че тези двамата могат и да се обичат просто ей така и са просто едни деца без житейски опит? Повечето на тези години са такива, не им пука за чистене, готвене, каквото изкарат го харчат за забавления. Като се изнесат, ще им се намести картинката.  Не разбирам цялото това скачане срещу току що излезли от пубертета деца.
Хм, деца, деца, ама очакват друг да им плаща сметките и да ги храни.

# 260
Хм, деца, деца, ама очакват друг да им плаща сметките и да ги храни.

Просто така са научени. Твоят, защо не очаква? И аз не съм очаквала от нашите, даже се карах непрекъснато с баща ми, който все искаше да ми плаща сметките, но за да стигнат до там, трябва да се изнесат. Опитвам се всъщност да помогна на Креми да си реши проблема без да се кара с тях. Накак, когато се сподели проблем и се започва едно нахъсване, ако е за мъж и жена, да се разделят, сега се нищи тя или той е по-мързелив, а е ненужно.

При тях има сериозен проблем и това е статута на момичето. Реално тя никаква нормална работа не може да започне, не може и да учи. Има милиони незаконни емигранти, но от такива не се очаква да изкарват много, освен ако не са в бизнес с наркотици и подобни. 

Според мен, момичето усеща напрежението и като типичен пубер се фръцка, не вярвам да е толкова лошо. Момчето пък се прави на мъж и тропа с крак, за да я "защити".  По-лесно е да не се изпокарват, но явно в момента са ескалирали нещата.

# 261
Ами да започне  ненормална работа както правят много като нея.

# 262
Щом са достатъчно възрастни да правят секс, в съседната стая и не им пука, са достатъчно възрастни и да са наясно с нормални житейски факти, като това, че живота струва пари и яденето не се появява по магичен начин във фурната.

След като организират сами задоволяването на физичните си нужди от секс, много преди това би трябвало да задоволяват сами физичните си нужди от храна, защото едното е преди другото.

# 263
Имам чувство, че пиша с хора, които са започнали да правят секс на 25-30, веднага са забременяли и винаги са работили високо платена работа, живели самостоятелно и.....

# 264
Имам чувство, че пиша с хора, които са започнали да правят секс на 25-30, веднага са забременяли и винаги са работили високо платена работа, живели самостоятелно и.....

В общия случай, пишеш с хора, които са можели да си направят един сандвич и да си изхвърлят боклука, преди да си вдигнат краката и да си смъкнат гащите.

# 265
Ако е искала да работи, не видам какво й е попречило. Ясно е, че на 20-21 г. няма да кандидатва в НАСА, та а е възпрепятствана от липсата на статут.
По-скоро е отишла при него срещу обещанието да не работи и си отстоява интересите.

# 266
Варианта е - обратно дома, щом не може да се впише в икономическия живот, пък и личния и накуцва.

# 267
  • София
А на някой не му ли хрумва, че тези двамата могат и да се обичат просто ей така и са просто едни деца без житейски опит? Повечето на тези години са такива, не им пука за чистене, готвене, каквото изкарат го харчат за забавления. Като се изнесат, ще им се намести картинката.  Не разбирам цялото това скачане срещу току що излезли от пубертета деца.
Креми по-я разбирам, защото се е сдобила с още едно дете, ама не нейно и не го иска и обича.

Ми, не- не са деца.
Живели са самостоятелно година и половина и не са се справили, затова ги е приела Креми.
Това е помощ, която не само не се оценява, ами картинката съвсем се размества- принцес не била слугиня да чисти, не ѝ се работи по къщите на хората, младоженека се репчи на майка си в защита на знатната особа, не харесват къщата, която им е намерила.........
Ако са деца, да слушат и изпълняват родителските напътствия, ако са узрели за семейство, да се оправят, ама да седят в разкрачено положение и да тормозят всички, нема нужда.
И не, не Креми не иска да  обича момичето- то не ѝ разрешава.

# 268
Е явно година и половина са се справили. Не са се заразили с чума от мръсотия и не са умрели от глад.
Пак казвам, че трябва да се изнесат, но не е нужно да се изпокарват така.

# 269
  • при късмета
Ами не са се заразили с чума, но от глад са били умряли. Креми каза, че са дошли без никакви пари и изцяло са издържали и двамата в началото. Само не разбрах колко време е било

Общи условия

Активация на акаунт