С какво ви дразнят свекървите - тема 101

• 43 715
  • 790
  •   1
Отговори
# 300
Аз обръщението "Принцес" си го крадвам и ще го ползвам за Хамстера. Mr. Green

Не ми казвай, че му знаеш пола Simple Smile.

# 301
  • София
Няма значение какви са ти чувствата. Въпрос на елементарен усет и възпитание е да не пускаш чужди снимки в публичен форум без съгласието на снимания.

# 302
Бях се отписала от темата за известно време. За каква снимка става въпрос?

Ами, видяхме Креми, децата и, градинката с цветя и кандидат-снахата за капак.
Уиш, може и да си права, но това за мен не го прави по-хубава постъпка и вече го казах. Когато опишеш някого и действията му с епитетите, които прочетохме,  и после му качиш снимката... Не го виждам в положителни краски. Но Креми получи потвърждение, че, да, външният вид на момата, отговаря на действията и, така че сега спи поне една идея по-спокойно, надявам се.

# 303

"Принцес" е джендър неутрално. Нито е принц, нито е принцеса.  Laughing

# 304
Да не вземеш сега и снимка да му пуснеш.

# 305

"Принцес" е джендър неутрално. Нито е принц, нито е принцеса.  Laughing

Викаш ще го оставиш да се самоопредели, преди да го задавиш с голямо парче орех Simple Smile

# 306
Креми, не се обяснявай, съсредоточи се върху важното - как да ги мотивираш да заживеят отделно.

# 307
Креми, не съм видяла и аз снимките на децата. Колко ли са пораснали близнаците и Сашо Heart

За другото вече ти писах, че им дай срок и да се изнасят и оправят. Изгледала си го до 20 и му е ред на него да се оправя. За нелегалността на момичето няма много полезни ходове, но наистина ми е странно как нейните родители не са ви звъняли да се запознаят, да ви опознаят и да видят къде, с кого и как е детето им?! Това ми е направо непонятно странно.

Още преди да дойде баба им си дайте срок до месец и да се изнасят. Няма нужда от караници и обяснения.

# 308
  • Fort Worth, TX
Мисля, че е крайно време да се спре.Човек е такъв какъвто е.Аз няма да ги оставя гладни, жадни или на улицата.Тук чух какви ли не определения за мен, а всъщност никоя от вас не ме познава лично с изключение на Мако и още няколко потребителки, които не пишат в тази тема.Не се обиждам .Всеки има право на мнение.Вашето мнение е такова и за мен е ок.Така им харесва да живеят в мизерия нека е така.За сметките и храната го направих , за да се усетят и имат малко отговорност.Както съм оставяла, оставям и пак ще оставям и давам.Вече не очаквам нищо.Може би един ден ще разберат всичко.Искам да са добре и създадат здраво семейство и да могат във и за всичко да разчитат един на друг.Да вървят ръка за ръка напред.Не успеят ли аз знам, че вината няма да е моя и няма да имам угризения.Затова моля спрете дискусията по темата.Като се изнесат ще ви информирам.Ако се коментира нещо нека е по конкретен пост, а не 2 теми назад.

# 309
Това, че били деца не е никакво оправдание. С една такава стъпка (обявяваш, че правиш опит за създаване на семейство) ти претендираш за зрялост, а това включва и права, и отговорности. Не може само плюсове: ще си живеем двамца на вълните на любовта, а мама ще чисти, готви, оправя, и ще ни плаща сметките, ще ни осигурява покрив. Не става така. На 20 си вече достатъчно голям да осъзнаваш, че всеки човек си има задължения, че парите идват с работа и че няма безплатен обяд. Тези двамата наистина живеят в паралелна вселена. Нека са заедно, защото се обичат, но никой не им е длъжен да ги отглежда като два влюбени хамстера и да покрива всичките им разноски, и да им слугува.

# 310
Само че след като си възпитавала някой 20 години да го обгрижваш и той никакви грижи да няма, нали не си мислите че като доведе в къщи момиче магически ще започне сам да се грижи за себе си.
Така че Креми сама се е насадила на пачи яйца и сега си гризе ноктите ама защо те не разбират.

# 311
Май децата са били сами в България, преди да заминат за САЩ.

# 312
  • при късмета
Бяха, и то доста време

# 313
Мисля, че е крайно време да се спре.
...
Затова моля спрете дискусията по темата.Като се изнесат ще ви информирам.

Жената помоли да спрем вече. Нужно ли е да се цикли и повтаря едно и също по 2304967 пъти, втора тема поред?
Когато има нещо ново по въпроса, ще бъдем непременно информирани. Обещано е.  Simple Smile

# 314
Обикновено Съдбата си знае работата....всичко се връща, с лихвите.
Когато майка ми ми е "чела конско" по някаква причина, почти винаги завършваше с думите "Абе, и ти ще имаш деца един ден, ще видиш от де изгрява Слънцето!" с малко ирония, с малко тъга, с доза съжаление...като че ли е знаела какво ме очаква.
Не, не знаеше, но имаше опита.
Така че, и тези двамцата ще си го получат един ден.За да могат да си спомнят за тези моменти сега, и да казват същото "Е, тя майка ми ни предупреждаваше, ама на, имала глава да пати!".

Общи условия

Активация на акаунт